Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها مناطق خوش آب و هوای البرز جولانگاه متصرفین برای بالاکشیدن اراضی ملی شده است، سرمایه ای که جزء بیت المال بوده و برخوردهای قانونی با آن را می طلبد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از تیتریک، این روزها مناطق خوش آب و هوای البرز جولانگاه متصرفین برای بالاکشیدن اراضی ملی شده است، سرمایه ای که به هر شکل حساب کنیم جزء بیت المال بوده و برخوردهای قانونی با آن را می طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین چند روز پیش بود که کمالی دهقان شهردار منطقه 10 کرج از رفع دیوارکشی با حکم قضائی در این کلانشهر خبر داد، ماجرا از این قرار بود که افراد سودجو با دیوارکشی اراضی عمومی حریم منطقه 10 کرج اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز گرفته بودند.   اما حکم قضائی و برخورد قانونی شهرداری یک هکتار از اراضی را از دست متصرفان غیرقانونی آزاد کرد تا هم از حق عمومی صیانت شود و هم مقابله لازم با ساخت و سازهای غیر مجاز انجام شود.   گویا دست و پا زدن های آقازاده ها و برخی خواص برای تغییر کاربری اراضی در مناطق مختلف البرز تمامی ندارد چرا که به گفته فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی استان، متصرفین در منطقه طالقان هم دست به کار شده اند.   البته سید مجتبی موسوی آزادسازی 20 هزار متر مربع از اراضی تغییرکاربری داده شده طالقان را هم خبر خوبی در راستای برخورد قانونی با متصرفین می داند، چرا که بر اساس مصوبات قرارگاه صیانت از بیت المال حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی ضرورت دارد.   بدون شک هماهنگی های قانونی مدیریت جهاد کشاورزی طالقان با حوزه  قضایی قلع و قمع بناهای غیر مجاز را در این اراضی به دنبال داشته است، هر چند سیستم ماهواره ای و اخبار سامانه 131 هم در شناسایی و دریافت حکم قضائی برای برخورد بی تاثیر نیست.   در همین روزهای اخیر هفت مورد ساخت و ساز غیر مجاز در ۲ هکتار از اراضی باغی طالقان تخریب شده است، در کنار این اقدام، مصالح فروشی ها و مشاوران املاکی که در حاشیه اراضی یا حوالی روستاها به ساخت و ساز غیر مجاز می پردازند هم در امان نیستند.   بدون شک وجود 400 هکتار اراضی ملی در استان البرز آنقدر سرمایه با ارزشی است که چشم طمع عاملین ساخت و ساز غیر مجاز همیشه به دنبال تصرف آن است در نتیجه تنها برخورد قانونی و تخریب می تواند دندان طمع این سودجویان را بکند.     انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ساخت و ساز غیر مجاز اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بی‌تفاوتی شوراهای روستا بر ساخت و ساز غیر مجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیرمجاز ببندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری بر عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به صورت تخصصی ورود کرده و نظر داده و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به عنوان سیاست‌گذار یک روستا به عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت و ساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و اظهار کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت و ساز غیر مجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت و ساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیر مجاز ببندند.

وی افزود: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیر دولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسند، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • فیلم/ اژه‌ای: برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • برخورد با انشعاب‌های غیر مجاز آب در شوشتر
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند