Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید نارکی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران با اشاره به بارندگی‌های سیل آسا در آذر ماه سالجاری که موجب خسارتی به زیرساخت‌های شهرستان شده بود، اظهار کرد: براثر بارندگی شدید به بخش‌هایی از جمله مسکن، راه، کشاورزی، ابنیه‌های فنی، راه و برق خسارت وارد شد.

 وی با بیان اینکه طی بارندگی‌های سیل آسا در آذرماه 200 میلیارد ریال به زیرساخت‌های مختلف این شهرستان خسارت وارد شد، گفت:  طی بارندگی‌های شدید در شهرستان گچساران  40میلیارد و 160میلیون ریال  به بخش کشاورزی در گچساران  خسارت وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد مدیریت بحران گچساران ابراز کرد: این میزان خسارت از سوی کارشناسان در بخش های دام، طیور، محصولات زراعی، باغی، شبکه‌های آبیاری تحت فشار، جاده‌های بین مزارع، کانل‌های آبیاری، منابع آب و خاک و امور زیربنایی حوزه کشاورزی گچساران برآورد شده است.

 این مسوول  با بیان اینکه به بخش ابنیه و راه 41 میلیاردو 310 ریال خسارت وارد شده است، ابراز کرد:  همچنین بارندگی سیل آسا در آذرماه  در بخش مسکن  روستایی به 300 واحد مسکونی خسارت زد.

نارکی در ادامه  با بیان اینکه بیش از ۲۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به  حوزه منابع آبی طی بارندگی‌های شدید در آذرماه خسارت وارد شد، گفت:بیش از 16 میلیارد ریال خسارت به آب روستایی طی بارندگی‌های دو هفته گذشته به شهرستان وارد کرده است.

دبیر ستاد مدیریت بحران گچساران خاطرنشان کرد: بر اثر بارندگی همچنین ایستگاه پمپاژ امامزاده جعفر، تغذیه مصنوعی ناصرآباد، کانال آبیاری رودبار، تغذیه مصنوعی گرگدا، پنج دستگاه ترانسفورماتور ۲۵۰،۳۱۵ و ۴۰۰ کیلو ولت خسارت دیدند.

وی افزود: طی بارندگی‌های اخیر خط انتقال آب آشامیدنی روستای باباکلان، پمپ آب روستایی انجیر سیاه- آبتوت و آبچیرک، پمپاژ آب خیرآباد و چاه شماره ۴ و ۹ امامزاده جعفر  دچار خسارت شدند.

انتهای پیام/82031

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت بحران بارندگی بخش کشاورزی کشاورزی طی بارندگی خسارت وارد سیل آسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به وارد آمدن خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر بارش تگرک به ۱۴۵ هزار هکتار از محصولات کشاورزی، گفت: با این حال آسیبی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز وارد نشده است. - اخبار استانها -

 مجید نبی پور  در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به خسارات وارد شده به محصولات کشاورزی در پی بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: پیرو کشت پاییزی گندم که 754 هزار هکتار بود تاکنون 864 هزار تن گندم خریداری شده و موج دوم برداشت نیز از اواسط هفته آینده شروع خواهد شد.

وی افزود: از 864 هزار تن گندم خریداری شده فقط 43 هزار تن در مراکز‌ روباز باقی مانده بود که دارای پوشش پلاستیکی و کاور برزنتی هستند و آسیبی به آنها وارد نشده و طی روزهای آینده نیز به سیلوها منتقل خواهند شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان میزان بارندگی در دزفول و اندیمشک را بیش 100 میلیمتر و سایر شهرها را بیش 40 میلیمتر اعلام کرد و گفت: به دلیل شدت بالای بارندگی دچار خساراتی از جمله آبگرفتگی و خوابیدگی مزارع گندم شدیم و بارش‌های تگرگ باعث شکستگی ساقه گیاهان شده است.

نبی‌پور ادامه داد: به 145 هزار هکتار از محصولات کشاورزی خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر تگرک وارد شده است.

وی بیان کرد: از سطح گندم آبی 194 هزار هکتار، سطح گندم دیم 172 هزار هکتار و سایر محصولات 25 هزار هکتار بیمه شده که در مجموع 392 هزار هکتار از محصولات کشاورزی دارای بیمه هستند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه 49 درصد از سطح گندم آبی دارای بیمه است، عنوان کرد: ارزیابی خسارت ها بع‌صورت کلی شروع شده و در روزهای آینده خسارت ها دقیق‌تر برآورد خواهند شد.

آفتاب بیاید، برداشت محصولات دوباره آغاز می‌شود

معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: با توجه به شرایط جوی پیش رو و در صورت آفتابی بودن هوا، شروع مجدد برداشت‌ها آغاز خواهد شد. همچنین 2 هزار و 750 دستگاه کمباین در سطح استان، فعال و آماده به کار هستند و با توجه به این تعداد، سرعت برداشت گندم نیز بیشتر از سال زراعی گذشته بوده است.

عبدالرضا سید احمدی با بیان اینکه با توجه به برداشت 95 درصدی کلزا تاکنون خسارات بارندگی های اخیر برای محصول کلزا ناچیز بوده است، افزود: تاکنون 54 هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و فقط مقدار کمی از برداشت کلزا در سطح استان باقی مانده که این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش دو  برابری داشته است.

افزایش 20درصدی تولید گندم

مدیر بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان  درخصوص محصول چغدر قند نیز گفت: با توجه به اینکه رشد این محصول کامل بوده، در بارندگی اخیر خسارتی را متحمل نشده و تاکنون 3 هزار و 200 هکتار از مزارع چغندر قند برادشت شده و 17 هزار هکتار از آن باقی مانده است.

سید احمدی در خصوص محصول گندم نیز بیان کرد: باوجود بارندگی‌های  اخیر، میزان تولید گندم در سال زراعی جاری در مقایسه با سال گذشته افزایشی 20 درصدی داشته است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران