Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به بررسی لایحه بودجه هزار و ۴۰۰ در قوه مقننه خواستار تامین مسکن جوانان و افزایش سقف وام ازدواج شد.

به گزارش ایسنا، حسین نوش آبادی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید دانشمند محسن فخری زاده اظهار کرد: ترور دانشمندان هسته ای ایران خللی در عزم ملت ایران و پیمودن راهی که از آن به جهاد علمی تعبیر می شود، به وجود نخواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با استناد به بیانات مقام معظم رهبری گفت: مجلس یازدهم نقطه امید و انتظار مردم ایران است همان طور که رهبری فرمودند این مجلس یکی از قوی ترین مجالس انقلاب و سرشار از نیروهای پرتوان و با ایمان است که می تواند تاثیرات بسیار زیادی در حل مشکلات جامعه، پیشرفت کشور و آینده نظام داشته باشد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تاکید کرد: تورم و گرانی بی منطق، کاهش ارزش پول ملی، افزایش نرخ بیکاری، زندگی طبقات پایین و متوسط کشور را روز به روز سخت تر کرده است. این درحالی است که ظرفیت های مادی، معنوی و منابع مالی گسترده برای رونق کسب و کار و حل مشکلات اقتصادی کشور وجود دارد. سوال این است که چرا با وجود ظرفیتهای کشور و تنوع اقلیمی و منابع ممتاز جغرافیایی  و همچنین برخورداری از فرهنگ و تاریخ و تمدن مردم همچنان با فقر و بی عدالتی دست و پنجه نرم می کنند؟

نوش آبادی افزود: پاسخ به سوال فوق را باید در کم کاری و سهل انگاری و سوء مدیریت مسئولان دانست. بی اعتنایی و غفلت از اقتصاد مقاومتی و بی توجهی به تولید و سرمایه گذاری داخلی و همچنین دور شدن از تفکر انقلابی و روحیه جهادی و روی آوردن به زندگی اشرافی از جانب بعضی مسئولان و مدیران کشور و فراموش کردن درد طبقات پایین جامعه از جمله عوامل رشد مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ایران است.

نماینده مردم ورامین در مجلس با بیان این که رشد روزافزون بیکاری شکافهای وسیعی در جوانان ایجاد کرده است گفت : این روزها جوانان با چالش های اساسی برای تامین مسکن و تشکیل خانواده مواجه شدند . برنامه ریزی و همکاری دولت و مجلس برای مقابله با بحران مسکن، ازدواج و اشتغال جوانان یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر است انتظار مردم ازمسئولان سیاست گذاری و برنامه ریزی برای حل مشکلات است.

وی با اشاره به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ در مجلس گفت: لازم است حداکثر توجه به تامین بودجه های موردنظر در حوزه اقتصادی  و معیشتی خصوصا تامین زمین و مسکن و افزایش  سهم وام ازدواج برای جوانان در نظر گرفته شود.

نوش آبادی در پایان ضمن انتقاد از وضعیت نیروهای شرکتی و پیمانکاری گفت: صدها هزار ازاین نیروها وضعیت نابسامانی دارد و هیچ آینده شغلی و تامین اجتماعی مناسبی برای آنها وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حسین نوش آبادی لایحه بودجه 1400 نوش آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند