Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان قم با بیان اینکه بحث کلاهبرداری و پرداخت سودهای نامتعارف به معضلی تبدیل شده که متاسفانه در حال تبلیغ است و هر روز عده‌ای را درگیر می‌کند، گفت: ما تا به حال یک مورد هم نداشتیم که کسی وعده پرداخت سود بالای ۲۰درصد داده باشد و کلاهبرداری نباشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن غریب در دیدار با آیت‌الله سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس و نماینده ولی‌فقیه در استان قم که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، دادستانی را در خط مقدم برخورد با مسائل کیفری و مواجهه با جرائم  برشمرد و گفت: علاوه بر پرونده‌های معمولی که رسیدگی می‌شود تعداد زیادی پرونده کیفری وجود دارد که در سال رقم قابل توجهی از پرونده ها را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان قم ادامه داد: یکی از مشکلات ما در دستگاه قضا و دادستانی، وجود پرونده‌های زمان‌بر، سنگین و پر حاشیه است که با عنوان پرونده‌های کثیر الشاکی نامیده می‌شوند و از جمله آن پرونده‌ها می‌توان به پرونده گوهر ناز و رضوان اشاره کرد که بر اساس سیاست ابلاغی از سوی ریاست دادگستری استان رسیدگی فوری و جدی به این گونه پرونده‌ها در اسرع وقت در دستور کار است و خیلی از آنها پرونده‌هایشان تکمیل و منجر به رأی شده است.

وی یکی از معضلات استان قم و کشور را پرونده‌های ملکی و پرحاشیه فروش قولنامه‌ای املاک دانست و گفت: به صورت قانونی سند رسمی در خصوص ملک باید تنظیم گردد و به ثبت برسد که باعث بروز مشکل نشود و چون املاک قولنامه‌ای بنچاق و سابقه ندارد راحت می‌شود به چند نفر فروخت که این باعث خیلی از کلاهبرداری‌ها است.

غریب بیان کرد: سیاست ما در قرارگاهی که در دادگستری تشکیل داده‌ایم اخذ گزارشات مردمی و رسیدگی با جدیت به این گزارشات است.

وی با بیان اینکه بحث کلاهبرداری و پرداخت سودهای نامتعارف به معضلی تبدیل شده که متاسفانه در حال تبلیغ است و هر روز عده‌ای را درگیر می‌کند، تصریح کرد: ما تا به حال یک مورد هم نداشتیم که کسی وعده پرداخت سود بالای ۲۰درصد داده باشد و کلاهبرداری نباشد.

دادستان قم در بحث ناهنجاری‌های اجتماعی که دغدغه روز مؤمنین استان قم است، گفت: یکی از نیات تشکیل این قرارگاه در دادستانی، حمایت از آمران به معروف و ستاد امر به معروف و نهادها و ستادهایی است که در بحث امر به معروف فعالیت دارند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر کسی نمی‌تواند ادعا کند که ما برای برخورد با خانه فساد، مزاحمت نوامیس مردم، سگ گردانی، کشف حجاب و مصادیق دیگر ناهنجاری به دادسرا مراجعه کردیم و دادسرا اقدامی انجام نداده است.

غریب تأکید کرد: اراده و سیاست برخورد با ناهنجاری در دادستانی استان قم وجود دارد و ما منتظر گزارشات مردمی در این امر مهم هستیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دادستان پرونده ها استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی، اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آنهاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می‌شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می‌شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاورد‌های نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاورد‌ها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیاز‌های جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می‌شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد، چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • شایگان: حسن یزدانی به بوداپست می‌رود، مگر آنکه آماده نباشد
  • گری نویل: آرسنال برای قهرمانی به عملکرد تاتنهام امیدوار نباشد
  • (ویدئو) خبرهای امیدبخشی که ندا قاسمی بازیگر «نون خ» آرزو دارد بگوید
  • مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند