Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به این که شهرهای این استان تاب‌آوری بارندگی زیاد در زمان کوتاه را ندارند، خواستار اقدام جهادی شهرداران با همکاری دیگر دستگاه‌ها برای رفع مسدودی جوی‌ها و کانال‌ها و آبگرفتگی معابر قبل و هنگام بارندگی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "محسن صادقیان" معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در جلسه ویدئو کنفرانسی با شهرداری‌های استان، در خصوص احتمال بارندگی‌های سال جاری و سال‌های آینده، بر وظیفه شهرداری‌ها در حفظ شهرها در برابر سیل تاکید کرد و ادامه داد: شهرداران ضمن ایجاد آمادگی در همه پرسنل خود لازم است بررسی اجمالی در مسیر رودخانه ها و آبراه ها را در مناطق بالادست شهری به‌عمل آورند و در صورت مشاهده هرگونه مانع و مشکل، موضوع را از طریق دستگاه های اجرایی و مراجع قضایی پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حمایت از شهرداران و اقداماتی که صورت گرفته است، افزود: اما باید توجه کرد که آب گرفتگی در نقاطی که همواره در بارندگی‌ها اتفاق می‌افتد، برای مردم‌ قابل پذیرش نیست؛ هر چند که اقداماتی نیز در این مناطق صورت گرفته باشد.

صادقیان تاکید کرد: باید حداقل کارهایی صورت گیرد که اگر این نقاط به طور کامل رفع نشد اما مردم تفاوت را احساس کنند و متوجه شوند که تلاشهایی در این راستا انجام شده است.

وی اظهار کرد: در بسیاری از نقاط، آب گرفتگی ‌جوی‌های آب به دلیل مسدود شدن طبیعی یا بی‌توجهی مردم اتفاق می‌افتد و در مواردی نیز مسیر ورود آب به آنها کاملاً مسدود شده که باید رفع موانع و مسدودیت‌ها صورت گیرد.

معاون عمرانی استاندار از تمام شهرداران استان خواست اقدامات فوری در رفع مسدودی جوی ها و کانال های کناره خیابان ها و بلوارهای شهری انجام شود.

وی همچنین انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از ورود آب به منازل مسکونی‌ که در بارندگی‌های قبلی اتفاق افتاده را خواستار شد ‌و گفت: این موضوع با هدایت آب یا حتی با استفاده از کیسه‌های شن و با آموزش شهروندان صورت گیرد.

وی افزود:باید به شهروندان یادآوری کرد و با پخش مصاحبه و گزارش آموزش داد که  قبل و در مواقع بارندگی ناودان‌های منازل خود را بررسی کنند و مسیر آبراهه کوچه ها به‌خصوص کوچه‌های قدیمی را بررسی کنند تا اگر مانعی در مسیر روان آب وجود دارد، اطلاع‌رسانی و رفع شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اشاره به برخی ساخت و سازهایی که در حریم‌ آبراه‌ها و رودخانه‌ها صورت گرفته است، از شهرداری‌ها خواست بررسی لازم صورت گیرد که این ساخت و سازها مجاز بوده است یا خیر و اطلاع‌رسانی لازم انجام شود تا مردم بیشتر با تبعات ساخت و سازهای غیرمجاز آشنا شوند.

صادقیان بر توجه به پیش بینی‌های هواشناسی از منابع مختلف و تحلیل بارندگی ها تاکید کرد و ادامه داد: شهرداران باید قبل و در زمان بارندگی ها امکانات خود را بسیج کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکلات آبگرفتگی معابر شهری برطرف شود.

معاون عمرانی استاندار در پایان سخنان خود تاکید کرد: البته باید قبول کرد که شهرهای استان یزد تاب‌آوری بارندگی زیاد در زمان کوتاه را ندارند، از این رو بسیاری از دستگاه‌های استان نیز باید در این زمینه همکاری کنند و امکانات و تجهیزات خود را وارد عمل ‌کنند.

ارائه گزارش صدور پروانه‌های ساخت و کمیسیون های ماده ۱۰۰، تهیه گزارش ثبت اطلاعات املاک شهرداری ها در سامانه سادا و تسریع در اجرای طرح اقدام ملی مسکن از دیگر موارد مطروح شده در این جلسه بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یزد استان استان یزد استانداری یزد عمرانی استاندار شهرداری ها بارندگی ها صورت گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر

خسرو کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در این مدت شاهد وقوع بارندگی‌های بهاری خوبی هم در سطح کشور و هم استان هستیم.

وی تصریح کرد: این بارندگی‌ها با توجه به فصل بهار و اقتضای زمانی اکثراً به‌صورت رگباری و به مدت کوتاهی است، یکی دیگر از ویژگی‌های این بارش‌ها نقطه‌ای بودن آن‌ها می‌باشد، که با اقداماتی که از قبل انجام شده، بحث اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم صورت گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از آنجایی که تقویم کوچ عشایر توسط تعدادی از عشایر رعایت نشده و قبل از ۲۵ اردیبهشت وارد استان شده‌اند، این افراد در مناطق کوهستانی غافلگیر شدند.

کیانی یادآور شد: با توجه به اخطارهای هواشناسی پیش‌بینی‌ها در این زمینه صورت گرفته و اطلاع‌رسانی‌ها به عشایر از طریق دستگاه‌های ذیربط صورت گرفته بود.

وی عنوان داشت: فرمانداران، هلال احمر، امور عشایر و سایر سازمان‌های امدادی به بحث امداد و نجات عشایر گرفتار در سیلاب‌ها پرداختند.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: حدود ۳۵۰ خانوار خصوصاً عشایر در سراسر استان دچار خسارت‌های ناشی از بارندگی به‌صورت معیشتی شدند و امدادرسانی‌ها از زمانی که بارندگی‌ها آغاز شدند و بعد از آن در حال انجام است.

کیانی یادآور شد: با توجه به صعب‌العبور بودن بسیاری از مناطق امدادرسانی‌ها کمی سخت بود و ارزیابی خسارات در حداقل زمان ممکن انجام می‌شود.

وی افزود: در این مدت گزارش‌هایی از ریزش‌های کنار جاده‌ای داشتیم که در حداقل زمان ممکن توسط عوامل راهداری بازگشایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: علاوه‌بر خسارات معیشتی وارده به عشایر، به دام‌ها نیز خساراتی وارد شده است که در حال ارزیابی و جمع‌بندی در این زمینه هستیم.

کیانی تاکید کرد: هواشناسی استان برای امروز و فردا هم پیش‌بینی بارش‌هایی را داشته و لازم است عشایر توجه لازم را در این زمینه داشته باشند.

کد خبر 6098112

دیگر خبرها

  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها
  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی
  • اطلاعیه شهرداری منطقه ۱۵ در خصوص افتادن یک کارگر به داخل شبکه جمع آوری آب های سطحی