Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر تبریز، فریدون بابایی اقدم با اشاره به هزینه‌های گزاف برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار داشت: از طرفی نیمی از این تعهدات مربوط به دولت است و این را قاطعانه می‌گوئیم که شهرداری طی ۷ سال گذشته بیش از سهم خود در این مورد هزینه کرده است.

بابایی اقدم بیان کرد: با توجه به درصد پایین سهم حمل و نقل عمومی در جابجایی مسافران، علت این امر را می‌توان در عدم حمایت از این بخش و همچنین رشد نامتناسب جمعیت و حمل و نقل عمومی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طی دهه اخیر در مرکز شهر تبریز چندین طرح برای کاهش ترافیک پیاده شده است، افزود: مسیر دوچرخه سواری، اتوبوس‌های بی آر تی و در کنار این موارد افزایش توسعه شهرسازی در این محل‌ها نیز باعث افزایش میزان تردد در این محدوده شده است.

به گفته بابایی اقدم، از میان هر ۲۰ هزار تردد، تنها ۲ هزار تردد مختص بخش اتوبوسرانی است.

عضو شورای شهر تبریز ادامه داد: از دیگر مشکلات موجود در حوزه حمل و نقل عمومی و تاکسیرانی می‌توان به عدم نوسازی این دو بخش اشاره کرد. بدهی‌های سنگین سازمان حمل و نقل اتوبوسرانی به تأمین اجتماعی و دارایی نیز موجب ایجاد اختلال در مسیر موضوعات مالی این بخش شده است.

وی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی به جهت کنترل پاندمی کووید ۱۹ تاکید کرد: این محدودیت‌ها باعث شده تا سفرهای درون شهری به صورت فشرده در طول روز در سطح شهر صورت گرفته و نارضایتی شهروندان را به همراه داشته است.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات شهرداری برای تکمیل خطوط قطارشهری گفت: راه اندازی یک کیلومتر از مسیر قطار شهری ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه بر است.

بابایی اقدم افزود: برای تکمیل خط دو و سه مترو ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه لازم است و نوسانات ارزی موجب شده تا پروژه قطار شهری به سختی پیش رود.

وی گفت: تا امروز ۱۰ هزار میلیارد تومن برای قطار شهری تبریز هزینه کردیم که به این جهت شورا در نظر دارد در آینده برای فاز یک خط دو، فاز دو خط سه زمان بیشتری صرف کرده و پیشنهادات ارائه شده توسط اعضا شورا در این خصوص مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 5097476

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تبریز حمل و نقل عمومی شورای شهر تبریز ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا شهرکرد کرمانشاه گرگان آلودگی هوا شب یلدا شهرستان کرج قاسم سلیمانی تبریز محدودیت های کرونایی حمل و نقل عمومی بابایی اقدم شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری

جام جم آنلاین اصفهان؛ سعید ابراهیمی با اعلام این خبر گفت: عدالت توزیعی پروژه ها از رویکردهای اصلی بودجه 1403 شهرداری اصفهان است، چنانکه در این بودجه بالغ بر 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کمتر برخوردار اختصاص یافته است و در این میان، با کمک مشاوران و شهرداری های مناطق، 40 محله هدف شناسایی قرار گرفت و نیازهای آنها برآورد شد تا در بودجه به آنها توجه ویژه شود.

او با اشاره به تعریف پروژه ها براساس برنامه اصفهان 1410 افزود: در این خصوص، 40 موضوع کلان بررسی و طبق نقشه های پراکندگی فضایی و عدالت فضایی و مکانی تحلیل شد. مانند ایستگاه های آتش نشانی، فضای سبز و پارک ها، ایستگاه های اتوبوس، معابر، شبکه آبیاری، توسعه منابع آب، خطوط، پیاده روها، مناسب سازی ویژه معلولان و... که جانمایی های لازم برای آنها صورت گرفت و وضعیت موجود و کمبودها شناسایی شد تا براساس میزان منابع و با نگاه توزیع عادلانه، در بودجه 1403 قرار گیرند.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان درباره صرفه جویی در هزینه های جاری اظهار کرد: بخشی از هزینه های جاری مربوط به حقوق و دستمزد است که طبق دستورالعمل ابلاغی حقوق ها را افزایش دادیم و در مجموع سهم حقوق و دستمزد در کل بودجه فقط 8 درصد است.

او بخش دیگری از هزینه های جاری را مربوط به نگهداری و نظافت شهر دانست و ادامه داد: در این خصوص یک قیمت پایه وجود دارد و داده ها نیز دقیق است، بنابراین متناسب با حد نیاز هزینه می شود و در عمل هم تلاش می کنیم با نظارت میدانی آنچه پیش بینی شده است را عملیاتی کنیم.

ابراهیمی با اشاره به درآمدهای پایدار خاطرنشان کرد: درآمدهای پایدار یک ظرفیت ملی است که در بین شهرداری ها پیرامون آن انسجامی در حال شکل گرفتن است تا از حرکت های سلیقه ای به خصوص در بحث عوارض پرهیز شود. در مدیریت شهری اصفهان نیز، قبل از ارسال بودجه لوایح درآمدی و بهای خدمات ارسال و در این خصوص تصمیم گیری شد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان تجهیز می شود
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند