Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۰، حدود ۳۳۰ هزار میلیارد تومان کسری عملیاتی دارد. باید زیر ساخت مالیاتی که منبع سالم و پایدار درآمد‌های دولتی است را اصلاح کنیم تا کسری بودجه دولت از این محل جبران شود. خبرگزاری میزان - مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس مهمان برنامه سه شنبه شب پایش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس درباره حکمرانی بر ریال، لایحه بودجه ۱۴۰۰ و اصلاح نظام مالیاتی به گفتگو پرداخت.
طغیانی در رابطه با کار‌های مجلس برای اصلاح نظام مالیاتی اظهار داشت: «یک مجموعه از اصلاحات نظام مالیاتی در مجلس دنبال می‌شود که یکی از آن‌ها مالیات بر عایدی سرمایه بود از کمیسیون گذشته و در نوبت طرح در صحن مجلس قرار گرفته است. در بحث اصلاح نظام مالیاتی توافق ما با دولت و وزیر اقتصاد است که در مجلس موضوع را پیش ببریم، اگرچه هنوز لایحه به مجلس نیامده است. بیشتر بخوانید: افزایش نرخ مالیات بخش کشاورزی؛ مفهومی بی‌معنا در شرایط فعلی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با تفاوت رویکرد نظام مالیاتی کشور ما اظهار داشت: «یکی از بحث‌های مهم معافیت‌ها و ساماندهی آن‌ها است و دیگری بحث مالیات بر مجموع درآمد است. نظام مالیاتی در دنیا برخلاف ما که مبتنی بر اشخاص حقوقی و مبتنی بر درآمد کارمندان، کارکنان و کارگران است؛ بیشتر بر مجموع درآمد اشخاص مبتنی است و درمجموع سهم مالیات بر درآمد بیشتر از مالیات بر اشخاص حقوقی است.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با نظام مالیاتی مبتنی بر مجموع درآمد اشخاص حقیقی افزود: «اگر شخص از یک محل درآمد داشته باشد، عملا مالیاتی که می‌پردازد، مالیات کل بر درآمد شخص است. ولی اگر یک شخص از چند جا درآمد داشته باشد باید مالیات بر مجموع درآمد‌های آن شخص اعمال شود و مالیات پلکانی متناسب با مجموع درامد اخذ شود.
طغیانی در رابطه با زمان نهایی شدن اصلاح نظام مالیاتی گفت: «یکی قدری از این معطلی مربوط به قانون است، برای اینکه باید قانون خوب تدوین شود و در صحن باید آن طور که باید و شاید پیشنهاد افراد و دستگاه‌های مختلف صاحب نظر بر روی آن دیده شود که سعی داریم این اتفاق حتما بیافتد. این قانون هم اکنون در کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی در حال بررسی است، باید قانون به موقع اجرا شود و تهمیدات لازم برای آن اتفاق بیافتد.
وی با اشاره به لزوم اجرای خوب قانون در عین تصویب قانون خوب افزود: «اتفاقی که در قانون چک افتاد باید جلوگیری شود. قانون چک قانون خوبی بود، اما در زمان اجرا به مشکل خورد؛ بنابراین قانون خوب نیازمند یک اجرای خوب است، قانون خوب اگر با اجرای خوب و به موقع همراه نباشد؛ متاسفانه قانون گذار به آن هدفی که داشته، نمی‌رسد. ما اکنون در بحث مالیات بر مجموع درآمد همه تلاشمان را به کار گرفتیم تا یک قانون خوب به تصویب برسد و این قانون را برای بسیاری از مشکلات کشور راه گشا میدانیم.
طغیانی در رابطه با مشکلات کسری بودجه و تورم در انتظار آن اظهار داشت: «مشکل تورم ما که بسیار آزاردهنده است یکی از ریشه‌های آن به کسری بودجه دولت مربوط می‌شود که دولت مجبور است با خلق پول آن را جبران کند. هر راهی که دولت به سراغ آن برود و برای جبران کسری بودجه پیش بینی کند آثار تورم‌زایی خود را خواهد داشت و اگر بخواهیم این اتفاق نیاتفد باید زیر ساخت مالیاتی که منبع سالم و پایدار درآمد‌های دولتی است را اصلاح کنیم. در لایحه بودجه ۱۴۰۰ ما شاهد ۳۳۰ هزار میلیارد تومان ما کسری عملیاتی داریم.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان با گفت: «یکی از اولویت‌های مجلس در این ماه‌های اخیر به ویژه در بازار ارز، بحث مالیات بر عایدی سرمایه بود و معتقدیم که نباید التهابات بازار ارز را نقطه‌ای کم کنیم بلکه باید عواملی که منجر می‌شود به التهابات ارزی را یک به یک مداوا کنیم. یکی از این عوامل، بحث رفت و آمد‌های نقدینگی از بازار‌های مختلف است که در طرح مالیات بر عایدی سرمایه که انشالله به قانون هم تبدیل می‌شود سعی کردیم به این موضوع توجه کنیم و چاره‌ای برای آن اندیشیدیم و تا چهار بازاری که معمولا در این التهابات اقتصادی به شدت قیمت‌های آن افزاینده می‌شود را مدیریت کنیم.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی بودجه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بودجه سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اصلاح نظام مالیاتی بر مجموع درآمد کسری بودجه قانون خوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد

جدول شماره ۵ لایحه بودجه ۱۴۰۳ که به درآمدهای دولت در بخش‌هایی نظیر درآمدهای نفتی، مالیاتی، حقوق گمرکات، حقوق مالکانه دولت در معادن و ارتباطات اختصاص دارد، در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در جلسه علنی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ که مربوط به بخش دوم آن و جداول بودجه است در دستور کار قرار گرفت و جدول شماره (۵) که به درآمدهای دولت از جمله درآمدهای نفتی، مالیاتی، حقوقی و گمرکات، حقوق مالکانه دولت در معادن و حقوق مالکانه دولت در ارتباطات اختصاص داد، به تصویب نمایندگان رسید.

کد خبر 749018

دیگر خبرها

  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است