Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@19:01:37 GMT

۱۰۰ اصله درخت مثمر در سرخون خسارت دید

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۰۹۱۴

۱۰۰ اصله درخت مثمر در سرخون خسارت دید

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عطاء الله ابراهیمی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نشت خط لوله انتقال نفت مارون و آتش سوزی منجر خسارت و آسیب به ۱۰۰ اصله درخت مثمر انار و گردو در حاشیه رودخانه سرخون شهرستان اردل شد.

او گفت: میزان ۱۹۰ هکتار از باغات زیرپوشش آبریز چشمه سرخون در آینده بر اثر نشت نفت بعد از خواب زمستانه که نیاز به آبیاری دارند دچار آلودگی آب و خاک خواهند شد و قطعاً دچار خسارت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی افزود: تعداد ۵۷ مزرعه پرورش ماهی با ظرفیت تولید ۲ هزار تن از سرخون تا رفن وجود دارد که براثر آلودگی نفتی چند سال گذشته تعطیل کردند و این تعطیلی با آلودگی مجدد ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید

سرخون در هاله‌ای از دود!/ بغضی که با ترکیدن لوله شکست

او افزود: پنج مزرعه پرورش ماهی با ظرفیت ۲ هزار تن در سال در دریاچه پشت سد کارون ۴ وجود دارد که بعد از این حادثه لایه نازکی نفت بر روی رودخانه مشهود و مستندات نیز جمع‌آوری شده است

ابراهیمی اضافه کرد: هرچه سریع‌تر نسبت به برداشت مزارع ماهی خود اقدام نمایند در غیر این صورت خسارت جدی می‌بینند.

عطاء الله ابراهیمی از خسارت به کندو‌های زنبور عسل، دام‌های سبک و سنگین، گلخانه‌های سبزی و صیفی، اراضی ابی و مهمتر از آلودگی خاک خبر داد.

قرار گرفتن چهارمحال و بختیاری در مسیر خط انتقال نفت مارون به اصفهان، سال‌هاست که مردم منطقه میانکوه به ویژه شهر سرخون شهرستان اردل را با مشکلاتی روبرو کرده است.

خط لوله انتقال نفت مارون، نفت را از مناطق نفت خیز جنوب به پالایشگاه اصفهان منتقل می‌کند

این چندمین بار است که با شکستگی خط لوله نفت مارون و نشت نفت به زمین‌های اطراف و چشمه‌های پرآب منطقه، مشکلاتی را برای کشاورزان، دامداران، شیلات داران و معیشت مردم این منطقه ایجاد کرده است.

اواسط دهه ۶۰ هم خط لوله انتقال نفت خام مارون به اصفهان دچار شکستگی شد و در پی آن نفت در منابع آب و خاک این منطقه نشست کرد و در سال۱۳۷۷ شرکت نفت سپاهان با انجام آزمایش‌های متعدد، نشت نفت به لایه‌های زیرین زمین و سفره‌های آب زیرزمینی را تایید کرد.

انتهای پیام/خ

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رودخانه سرخون نشت خط لوله انتقال نفت انتقال نفت نفت مارون خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی

انشاالله کولانی مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد شد: این اداره کل براساس وظایفی که دارد اقدام به کنترل سیل در سطح ۱۴ شهرستان استان کرده که مؤثرترین آن مهار سیلاب در ضلع شمالی شهر کرمانشاه بود.

وی با اشاره به ضرورت رفع نیاز‌ها و امکانات حریق عنوان کرد: با توجه به صعب‌العبور بودن و فرسوده بودن امکانات و تجهیزات اطفای حریق درخواست به روزرسانی تجهیزات را داریم.

کولانی با تأکید بر مردمی‌سازی و هماهنگی بین دستگاه‌ها در اطفای حریق گفت: در بخش‌هایی از شهرستان دالاهو طی یک ساعت ۷۴۰ نفر از مردم به صورت خودجوش برای اطفای حریق به کمک آمدند و حریقی که ۷۲ ساعت طول می‌کشید با همراهی مردم به حداقل رسید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه بیماری لورانتوس گریبانگیر جنگل‌های سراسر کشور به ویژه جنگل‌های زاگرس است افزود: این آفت بیشتر در فصل خشکسالی درختان را مبتلا می‌کند و درخواست داریم مبارزه با این آفت به صورت ملی دیده شود در غیر این صورت در سال‌های آینده این جنگل‌ها را از دست خواهیم داد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حدود ۶۲۰ هزار هکتار طرح آبخیزداری اجرا شده است عنوان کرد: سهمیه و تعهد استان در زمینه کشت یک میلیارد نهال طی چهار سال حدود سه میلیون اصله نهال بوده که انجام شده، اما تعهد ملی ۳۶ میلیون نهال بوده که در صورت تأمین اعتبار ملی انجام می‌شود.

کولانی با اشاره به اینکه ظرفیت نهالستان‌های استان دو میلیون و ۳۰۰ هزار اصله نهال است، اما سه میلیون اصله نهال تولید و کشت شده است گفت: ۶۰۰ هکتار از نهال‌های کشت شده مثمر و مابقی کشت اقتصادی است که برای تولید چوب مورد استفاده قرار می‌گیرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • تلف شدن ۳۰ راس گوسفنددر پی بارش‌های سیل آسا در خوزستان
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز در حال اجراست
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی