Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:28:08 GMT

پیامدهای مثبت و منفی دورکاری

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۰۹۳۰

پیامدهای مثبت و منفی دورکاری

خبرگزاری آریا - شهر: همه گیری مانند یک عکس فوری از یک فیلم است که شاید برای سال‌ها ادامه داشته باشد هم برای شرکت و هم برای کارمندان این همه گیری پیامدهای مثبت و منفی دارد.
پروفسور پیتر کارل کرزل، بنیانگذار و رئیس پروژه رقابت جهانی شهری (GUCP) در اختتامیه دوازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری که ظهر امروز چهارشنبه -26 آذر 1399 برگزار شد، به محورهای این جشنواره اشاره و کرد و گفت: نخست نوآوری و فناوری های هوشمند و بعد مقابله با بیماری همه گیر کووید-19 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه کووید-19 بیشتر شهرها را تحت تاثیر قرار داده و تاثیرات آن نیز مهم و بررسی آن جالب است، گفت: در این میان یکی از مهم ترین موضوعات تاثیری است که کووید-19 بر خود مرکز شهر خواهد گذاشت؛ ما ماندن کارگران در خانه افراد کمتری به رستوران‌ها و فضاهای اجتماعی و فرهنگی مراجعه خواهند کرد و از طرف دیگر هم کارمندان کمتری برای خریدهای مختلف به فروشگاه‌های بزرگ و سایر فروشگاه‌های خرده فروشی مراجعه میکنند.
پروفسور پیتر کارل کرزل، توضیح داد: هر دو بخش اجتماعی و خرده فروشی، به شدت تحت تاثیر پیامدهای این همه گیری قرار گرفته اند. در نهایت بسیاری از شرکت‌ها احتمالا به این نتیجه خواهند رسید که به طبقه کامل برج اداری احتیاج ندارند، اما به فضای بسیار کمتری می توانند از پس کار برآیند.
او معتقد است؛ کووید-19 در حال حاضر تقریبا در تمام شهرهای بزرگ ایالت متحده تاثیر منفی بر بازار املاک تجاری دارد؛ اما به طور عکس، همه گیری تاثیر مثبت بر شهرهای کوچکتر، تا حدی دوردست و نیز شهرهایی دارد که این کارمندان اکنون از آن جاها کار می‌کنند.
بنیانگذار و رئیس پروژه رقابت جهانی شهری (GUCP)، با بیان اینکه این اجتماعات جذاب اغلب برای تفریح به جنگل ها و دریاچه‌ها نزدیکتر هستند، افزود: آنها محلات صمیمی، امکانات شهری مانند تسهیلاا فرهنگی، امنیت عمومی، مدارس بهتر و فضاهای شهری قابل پیاده روی یا دوچرخه سواری دارند. بنابراین به میزان قابل توجهی این تعادل از شهرهای بزرگ به احتماعات کوچکتر منتقل شده است که قبلا مورد غفلت واقع شده بود.
او به دورکاری اشاره کرد و گفت: در محیط کار یک اداره، اعضای تیم با یکدیگر آشنا می شوند، می‌توانند دیگران را به پیش برانند و به طور کلی موثرترین کار را انجام دهند. با دورکاری کارایی چنین گروه هایی بسیار کاهش می‌یابد. در حالی که بسیاری از کارمندان گزارش می‌دهند که هنگام کار در خانه به طور فردی، بهره وری بیشتری دارند چرا که هیچ یک از عوامل حواسپرتی ناشی از فقدان تعادل با تعداد زیادی از افراد وجود ندارد.
پروفسور پیتر کارل کرزل به تاثیر دورکاری بر اداره و کارمندان آن اشاره کرد و توضیح داد: کار مشترک در یک فضای اداری تاثیراتی مثبت بر شرکت و کارمندان آن دارد؛ اما برخی اذعان می کنند که در دورکاری بهره وری بیشتری دارند با این حال همه گیری مانند یک عکس فوری از یک فیلم است که شاید برای سال‌ها ادامه داشته باشد هم برای شرکت و هم برای کارمندان این همه گیری پیامدهای مثبت و منفی دارد.
به گفته او؛ اگر ارتباطات میان مدیران و کارمندان وجود نداشته باشد اختلال به وجود می آید، در حال حاضر شاید به نظر می رسد این مسایل جزئی هستند، اما در طولانی مدت و با در نظر داشتن منافع هر دو طرف یعنی شرکت و کارمند، می تواند از نظر بهره وری بلندمدت و موفقیت بازار شرکت و همچنین موفقیت شغلی کارمند به یک ضرر جدی تبدیل شوند.
این استاد دانشگاه گفت: تاثیرات کووید-19 بر شهرهای بزرگ و اجتماعات دور دست کوچکتر به تدریج آشکار می شود اما گزارشات اولیه تغییراتی با نتایج مثبت را برای جوامع کوچکتر نشان می دهد در حالی که اثرات مثبت کمتری برای بزرگترین شهرها داشته است. سال آینده پیامدهای دورکاری باید بیشتر روشن شود.
خبرنگار: فریبا رحمانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: همه گیری کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۰۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد