Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، صبح امروز در نشست خبری به مناسبت ثبت رکورد تولید بیش از ۴۰۰۰ مقاله در این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی در حوزه مقاله از رشد قابل توجهی برخوردار بوده و این دانشگاه رتبه اول را در حوزه فناوری کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی بیان کرد: زمانی که رکورد مقالات ثبت می‌شود؛ یعنی فرآیند‌های تحقیقاتی در مسیر شتاب قرار گرفته‌اند و فضای تحقیق و پژوهش به فضای با نشاطی تبدیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سال جاری در زمینه تولید مقاله از رشد ۱۲ درصدی برخوردار بودیم. در دنیای امروز استناد به مقالات علمی یک کشور به منزله اصالت علمی آن کشور است و در حال حاضر حدود ۳۰ درصد استنادات علمی مربوط به مقالات کشورمان است.

زالی افزود: سیر تحقیق و ارائه مقالات علمی در دانشگاه شهید بهشتی از رشد خوبی برخوردار شده و این مرکز آموزشی در زمینه بیماری کرونا تحقیقات خوبی را منتشر کرده است. نتیجه مقالات ما باید در حوزه سلامت تجلی پیدا کند.

او افزود: در حال حاضر سهم بودجه تحقیق و پژوهش از تولید ناخالص داخلی بسیار کم است، در حالی که راه خودکفایی کشور افزایش سهم پژوهش از بودجه عمومی کشور خواهد بود. از نمایندگان مجلس انتظار می‌رود سهم بودجه پژوهش را در کشور افزایش دهند.

در زمینه تبادلات علمی نباید حد و مرزی وجود داشته باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: محققان برای استفاده از محصولات خود در صحنه عمل دچار چالش‌هایی هستند و واردات محصولاتی که مشابه داخلی دارد به محصولات تولید شده توسط محققان کشور آسیب می رساند.

او بیان کرد: شرکت‌های دانش بنیان در دوران کرونا خوش درخشیدند، اما بسیاری از این شرکت‌ها با مشکلات بودجه‌ای و ریسک پذیری روبه رو هستند. بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه تبادلات علمی نباید هیچ حد و مرزی وجود داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: در زمینه واکسن کرونا کار‌های خوبی در کشور انجام شده است، اما فرآیند تولید واکسن زمان بر است. لازم است برای واکسینه کردن گروه‌های پر خطر تا زمان ساخت واکسن کرونای ایرانی واردات این واکسن به کشور انجام گیرد. امیدوارم با یک حرکت چابک‌تر از طریق روابط بین المللی واکسن گروه‌های پر خطر را تهیه کنیم. امروزه بسیاری از کشور‌ها واکسن را بیشتر از نیاز خود تهیه کرده و یک بازار رقابتی را ایجاد می‌کنند.

زالی در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر میزان مراجعه به مراکز درمانی و بستری در تهران کاهش پیدا کرده است، اما شرایط شکننده است و این نگرانی در خصوص افزایش میزان ابتلا پس از شب یلدا در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌ها توسط مردم وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد: فردا جلسه‌ای در خصوص اعمال محدودیت‌ها در کشور به خصوص در شب یلدا برگزار می‌شود و پیشنهاد ما افزایش ساعت‌های ممنوعیت تردد در شب یلدا و منع تردد زودتر از ساعت ۲۱ است، اما هیچگاه بحث تعطیلی شهر‌ها نبوده است.

بیشتر بخوانید

منحنی کرونا در پیک سوم سر به فرود آورده است/ بی خیال شویم، آتش بیماری دامن همه را می‌گیرد

 

او گفت: امروزه دورهمی‌های خانوادگی تبدیل به کانون‌های پر خطر شده و بر اساس مطالعه رفتار سنجی این نتبجه حاصل شده است که مهمانی‌ها باعث انتقال بیماری کرونا و بستری سالمندان و افراد پرخطر شده است.

صعود ۱۶۲ پله‌ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در  وبومتریکس

در ادامه مراسم افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه یک رکورد تاریخی در زمینه انتشار مقاله زده و رتبه اول فناوری را کسب کرده است. در سال جاری میلادی یک جهش بزرگ در زمینه پژوهش در دانشگاه اتفاق افتاده است.

او ادامه داد: در سال گذشته ۳۴ هزار و ۲۵۷ بار به مقالات دانشگاه ارجاع شده است. دانشگاه علوم پزشکی بیش از هزار عضو هیات علمی دارد و سرانه انتشار مقاله در بین اعضا در حدود سه است.

زرقی بیان کرد: تعداد مقالات پر استناد ده درصدی از شتاب بالایی برخوردار است. دانشگاه در وبومتریکس صعود ۱۶۲ پله‌ای داشته و در نظام لایدن ۴۶ رتبه صعود کرده ایم.

او گغت: از میان چهار هزار مقاله منتشر شده توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حدود ۴۰۰ مقاله مربوط به بیماری کرونا است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا در ایران رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد