Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بخشنامه امهال حق بیمه آذر و دی سال جاری سهم کارفرما برای فعالیت‌ها و کارگاه‌های به شدت آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا را به تمامی واحد‌های بیمه‌ای این سازمان ابلاغ کرد.

خبرگزاری میزان - مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بخشنامه امهال حق بیمه آذر و دی سال جاری سهم کارفرما برای فعالیت‌ها و کارگاه‌های به شدت آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا را به تمامی واحد‌های بیمه‌ای این سازمان ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن بخشنامه صادره مصطفی سالاری آمده است: پیرو بخشنامه‌های قبلی و تصمیمات متخذه در نشست کمیته تخصصی کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا مورخ ۲۲‏/۹‏/۹۹ معاون اقتصادی رئیس جمهور درخصوص امهال حق‌بیمه سهم کارفرمایی فعالیت‌ها و کارگاه‌های متأثر از شیوع ویروس کرونا، ضمن ارسال فهرست فعالیت‌ها و زیر بخش‌های اقتصادی مشمول مصوبه مذکور، توجه واحد‌های اجرایی تابعه را در ارتباط
با نحوه دریافت لیست حقوق و دستمزد و مزایای کارکنان شاغل در اینگونه کارگاه‌ها، به نکات ذیل جلب می‌کند:

۱‏‏‏- فعالیت‌ها و کارگاه‌های مشخص شده این بخشنامه، مشمول امهال حداکثر۲۰ درصد حق بیمه سهم کارفرمایی آذر و دی ماه سال ۱۳۹۹ می‌باشند و می‌توانند نسبت به ارسال لیست حقوق و دستمزد و مزایای مشمول کسر حق‌بیمه ماه‌های مذکور با پرداخت حداقل ۱۰ درصد حق بیمه متعلقه با رعایت مهلت مقرر قانونی ماده (۳۹) قانون تامین اجتماعی اقدام کنند.

۲‏‏‏- با توجه به امهال حق بیمه سهم کارفرمایی این کارگاه‌ها، کارفرمایان ذیربط مکلفند حداکثر تا پایان اسفند ماه ۱۳۹۹ (جهت کارگاه‌های با مهلت ارسال لیست ۲ ماهه حداکثر تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۰)، نسبت به پرداخت و یا ترتیب پرداخت (سررسید اقساط تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۰) اقدام کنند.

توجه: حق‌بیمه سهم کارفرمایی (۲۰ درصد) ماه‌های اشاره شده درخصوص فعالیت‌ها و کارگاه‌های موضوع بند ۲ فوق، در صورت ارسال صورت مزد و حقوق ماهیانه وفق ماده (۳۹) قانون تامین اجتماعی و پرداخت حداقل ۱۰ درصد حق بیمه (سهم بیمه شده و بیمه بیکاری)، مشمول جرایم تأخیر پرداخت نخواهند بود.

۳‏- کارفرمایان متقاضی بهره‌مندی از تسهیلات در نظر گرفته شده می‌بایستی با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری کارفرمایان به نشانی eservices.tamin.ir و در قسمت خدمات نامنویسی کارفرمایان‏/ثبت نام کارگاه‌های مشمول امهال حق بیمه، نسبت به ثبت درخواست و تکمیل اطلاعات مربوطه اقدام کنند.

امهال حق بیمه سهم کارفرمایی کسب و کار‌های حوزه گردشگری موضوع بخشنامه ۴‏/۹‏/۹۹ تا پایان سال ۱۳۹۹ کماکان به قوت خود باقی است.

فهرست کسب و کار‌های مشمول استمهال حق بیمه سهم کارفرما (غیر دولتی و غیر تولیدی) برای دو ماهه آذر و دی ۱۳۹۹ بدین شرح است:

۱- مراکز آموزشی، آموزشگاه‌ها و مهد کودک‌ها (به غیر از مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی)

۲- مراکز فرهنگی، هنری و رسانه‌ای (غیر دیجیتال)، موزه ها، سینما‌ها و تئاتر‌ها

۳- مراکز تفریحی، باغ وحش ها، شهر بازی‌ها

۴- مراکز ورزشی، باشگاه‌ها و مراکز ورزشی آبی و استخر‌ها

۵- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل ها، هتل آپارتمانها، مجتمع‌های جهانگردی وگردشگری، مهمان پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه ها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی، پذیرائی، خدمات بین راهی و زائر سراها، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری، زیارتی و آژانس‌های مسافرتی

۶- شرکت‌های حمل و نقل مسافر برون شهری

۷- مراکز پذیرایی، تالار‌های پذیرایی، رستوران‌ها، چایخانه ها، قهوه خانه‌ها، مراکز تهیه و طبخ غذا

۸- قنادی، شیرینی‌پزی، آبمیوه و بستنی فروشی

۹- آریشگاه‌های مردانه، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی

۱۰- مراکز فروش انواع پوشاک، کیف، کفش، خرازی، خیاطی، مراکز فروش کادویی، لوازم آرایشی و بهداشتی، اسباب بازی، لوازم التحریر، مراکز توزیع صنایع دستی، مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان و تزئینات داخلی ساختمان، آتلیه و عکاسی

۱۱- مراکز عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی

۱۲- نمایشگاه‌های تجاری اعم از عمومی، تخصصی و بین المللی از جمله مشمولان این بخشنامه هستند.

بیشتر بخوانید: احتساب دوران سربازی به عنوان سابقه بیمه «غیرحضوری» شد

انتهای پیام/

برچسب ها: تامین اجتماعی کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تامین اجتماعی کرونا فعالیت ها و کارگاه حق بیمه سهم کارفرمایی تامین اجتماعی امهال حق بیمه تا پایان آذر و دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج

مهدی رمضانی در دیدار‌های جداگانه با کارگران آسیب‌دیده ضمن آرزوی سلامتی، مشکلات آنان را مورد بررسی قرار داد و خواستار تسریع در روند درمان و کار‌های اداری این کارگران شد.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار کردستان همچنین با حضور در منزل جعفر میرزایی کارگر فوت شده در حادثه کارگری، ضمن تسلیت به خانواده آن مرحوم، اظهار داشت: بحث ایمنی باید جدی گرفته شده و با متخلفان برخورد شود تا کارگران دچار حادثه نشده و خانواده‌ها عزادار نشوند.

مدیرکل کار کردستان نیز در این دیدار گفت: تمام توان خود و ادارات زیر مجموعه وزارت کار در استان را در جهت حمایت از کارگران آسیب دیده بکار خواهیم گرفت، و حمایت از این اقشار را وظیفه خود میدانیم.

فرزاد پیشکاری گفت: در راستای حفظ ایمنی، بهداشت و صیانت از حق و حقوق کارگران ۲۳ بازرس کار در استان سال گذشته بیش از ۱۹ هزار بازرسی از کارگاه‌ها، کارخانجات، واحد‌های تولیدی و صنعتی، ابنیه و کارگاه‌های پرخطر را انجام داده‌اند تا کارگران به عنوان سرمایه‌های ارزشمند کشور دچار سانحه و آسیب نشوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • سومین بسکتبال نوجوان آسیب دیده در حادثه تصاف درگذشت
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • قبور آسیب‌دیده خلدبرین ترمیم می‌شود