Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات دولت در جلسه روز چهارشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور، میزان کمک هزینه پرداختی به مراکز غیردولتی و نیز حق پرستاری یا مددکاری توسط سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۳۹۹ را تعیین کرد.

در این جلسه که همانند جلسه گذشته با رعایت مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر ممنوعیت تجمع بیش از ۲۰ نفر در وضعیت نارنجی، به دو صورت حضوری و مجازی برگزار شد، اعضای دولت در اجرای تبصره (۱) ماده (۷) قانون جامع حمایت از حقوق معلولان و براساس نرخ تمام شده خدمات و تورم سالانه، با افزایش ۲۰ درصدی میزان کمک هزینه های پرداختی مذکور توسط سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال گذشته موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مقرر شد اعتبار مورد نیاز برای این مصوبه از محل اعتبارات تخصیصی سازمان بهزیستی کشور (مندرج در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور و اعتبارات قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت) و منابع تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ و سایر منابع با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین شود.

به موجب این مصوبه، سازمان مذکور مجاز است با درنظر گرفتن کیفیت خدمات ارائه شده در مراکز مربوط و با توجه به اعتبارات تخصیصی، نسبت به پرداخت کمک هزینه براساس درجه بندی مراکز منطبق با ضوابط مربوط اقدام کند.

اختصاص اعتبار برای دو سد در مازندران و کرمان و جلوگیری از آلودگی عرصه تالابی استان گیلان

هیات وزیران با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور برای تخصیص اعتبار به شرکت های سهامی آب منطقه ای کرمان و مازندران و سازمان حفاظت محیط زیست کشور موافقت کرد.

بر این اساس، مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای به منظور جبران خسارات وارده به سد مخزنی نساء ناشی از وقوع سیلاب اواخر سال ۱۳۹۵ و با توجه به ضرورت تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی شهرستان های بم و بروات استان کرمان، به شرکت سهامی آب منطقه ای این استان اختصاص یافت.

دولت همچنین مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای به منظور تکمیل سد هراز استان مازندران تا تراز ایمن و امکان عبور جریانات سیلابی به لحاظ نقش این اقدام در پیشگیری از حوادث غیرمترقبه، به شرکت سهامی آب منطقه‌ای مازندران اختصاص داد.

وزارت نیرو نیز موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام عملیات مذکور، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه به سازمان های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال نماید.

با تصویب هیات وزیران، مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار به صورت هزینه ای برای جلوگیری از آلودگی عرصه تالابی استان گیلان با توجه به تأثیر و تهدیدات ناشی از افزایش، گسترش و پوشش توده گیاه مهاجم سنبل آبی در سطح تالاب ها و آب بندان های این استان، به سازمان حفاظت محیط زیست کشور اختصاص داده شد و این سازمان موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد اعتبار را هر سه ماه یکبار به سازمان های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال کند.

معافیت از پرداخت سود بازرگانی برای واردات لپ تاپ های اهدایی به دانش آموزان محروم

هیات وزیران به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، با معافیت از پرداخت سود بازرگانی برای واردات یک هزار دستگاه لپ تاپ اهدایی از کشور امارات به دانش آموزان ایتام تحت پوشش مؤسسه خیریه عترت بوتراب جهت بهره مندی از آموزش مجازی، موافقت کرد.

ترخیص کالاهای معاف از پرداخت تمام یا قسمتی از حقوق گمرکی و سود بازرگانی

دولت در اجرای تکالیف قانونی مندرج در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور مبنی بر ثبت معافیت ها و تخفیفات گمرکی به نرخ صفر (جمعی و خرجی) و نیز به منظور پیشگیری از ایجاد اشکال در روند ترخیص کالاهای وارده مشمول معافیت، مصوب کرد اعتبار پیش بینی شده به صورت جمعی و خرجی از محل قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، مانع از ترخیص کالاهایی که طبق قوانین و مقررات مربوط و با شرایط مصوب از پرداخت تمام یا قسمتی از حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف هستند، نبوده و گمرک جمهوری اسلامی ایران کماکان موظف به ترخیص کالاهای یاد شده طبق شرایط مقرر در قوانین و مقررات مربوط است.

اصلاح آیین نامه اجرایی بند (و) تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور

هیات وزیران به منظور تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین درخصوص آیین نامه اجرایی بند (و) و جزء (۴-۲) بند (و) تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور به ترتیب موضوع نحوه تسویه بدهی های قطعی دولت از طریق اسناد خزانه و نحوه تسویه مطالبات با منشأ قانونی نهادهای عمومی غیردولتی، شرکت های دولتی، بانک ها، بیمه ها، اتحادیه ها و آستان های قدس با حسابرسی ویژه، با اصلاح آیین نامه اجرایی مذکور موافقت کرد.

تصویب تغییرات تقسیمات کشوری در سه استان کشور

در اجرای قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری و با توجه به بررسی های انجام شده، هیات وزیران با تغییر و اصلاحات تقسیماتی در استان های هرمزگان، اصفهان و خراسان رضوی موافقت نمود.

به موجب این تصمیمات، ایجاد یک بخش و انتزاع و الحاق و تغییر در واحدهای تقسیماتی دو شهرستان در استان هرمزگان، اصلاح مصوبه مربوط به ادغام دو روستا و تبدیل آنها به شهر در استان اصفهان و ایجاد دو بخش در استان خراسان رضوی، به تصویب هیات وزیران رسید.

اصلاح آیین نامه اجرایی منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها

هیات وزیران با هدف تسهیل روند خدمت‌رسانی به عشایر، آیین‌نامه اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور درخصوص منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها را اصلاح کرد.

مطابق این اصلاحیه، کمک به تأمین یارانه حمل آرد و سوخت فسیلی به مناطق عشایری به شمول موارد پرداختی از باقی مانده اعتبارات اختصاص یافته بابت اجرای اهداف مندرج در قانون برنامه ششم توسعه و اجرای مواد (۸) تا (۱۱) قانون هدفمندکردن یارانه ها اضافه می شود.

احتساب هزینه های اشخاص غیردولتی در احداث و تکمیل فضاهای آموزشی و پرورشی به عنوان هزینه های قابل قبول مالیاتی

هیات وزیران در راستای حمایت و تشویق خیرین مدرسه ساز برای ساخت و توسعه فضاهای آموزشی در اقصی نقاط کشور، با احتساب هزینه های کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی در حداث، توسعه، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی، خوابگاه های شبانه روزی و سالن های ورزشی وابسته به وزارت آموزش و پرورش که در چارچوب مصوبات شورای برنامه ریزی و توسعه استان انجام می شود، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی موافقت کرد.

هزینه های مذکور شامل وجوه واریزی مودیان مالیاتی پس از تأیید سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور می باشد.

همچنین اموال غیر منقول، با ارائه مستندات مربوط به انتقال و تأیید و به منظور بهره برداری به عنوان فضاهای آموزشی و پرورشی با تأیید مدیر کل استان و بر مبنای ارزش روز زمان انتقال که در اجرای مقررات ماده (۶۴) قانون مالیات‌های مستقیم تعیین شده است و نیز کمک های غیر نقدی منقول، مستنداً به مدارک هزینه در حدود متعارف و با تأیید سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور، به عنوان هزینه های قابل قبول مالیاتی تلقی می گردند.

/پرزیدنت

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور برنامه و بودجه کشور آیین نامه اجرایی فضاهای آموزشی سود بازرگانی هیات وزیران کمک هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها