Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی فردا: حزب کارگزاران سناریوی پیچیده انتخاباتی را طراحی کرده است، از یک سو بر معرفی نامزد اصلاح طلب تأکید می کند و از طرف دیگر بحث ائتلاف با نامزد اصولگرایان میانه‌رو را پیش می کشد. در عین حال می کوشد همچنان احتمال کاندیداتوری محمدجواد ظریف و اجماع اصلاح طلبان روی نام او را نیز زنده نگه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیژن مقدم در گفتگو با خبرنگار «فردا» درباره دوقطبی لاریجانی-ظریف که در حزب کارگزاران به وجود آمده گفت: کارگزاران این روزها برای خودش می برد و می دوزد، حال آنکه شخصیت های مطرح شده از سوی این حزب معلوم نیست اساسا برنامه ای برای کاندیداتوری در انتخابات داشته باشند یا خیر. اول باید دید آقایان لاریجانی و ظریف تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات دارند یا خیر.

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ خبر رسمی مبنی بر تحرک انتخاباتی از جانب آقای لاریجانی نشنیدم، افزود: بالاخره این روزها از رفتار شخصیت های مختلف می توان سنجش کرد و حدس زد او قصد و نیتی برای نامزدی در صحنه انتخابات دارد یا خیر، کما اینکه برخی آقایان نیز حتی این مسئله را رسما اعلام کردند اما شخص آقای لاریجانی هیچ تحرک انتخاباتی ندارد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه هدف کارگزاران ایجاد مشغله فکری برای سایر جریان های سیاسی است، یادآور شد: اگر واقعا حزب کارگزاران هدفش حمایت از آقای لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری است، خیلی رسمی برود با او مذاکره کند و نتیجه را هم بگوید.

وی با بیان اینکه آقایان کارگزاران هیچ گاه وارد مذاکره و رایزنی رسمی با آقایان لاریجانی نمی شوند، افزود: فقط اعضای این حزب هر چند وقت یکبار به نام آقای لاریجانی در یک مصاحبه ای مستقیم و غیرمستقیم اشاره می کنند، بعد هم برخی سیاسیون براساس این صحبت ها، به نقد یا دفاع از آقای لاریجانی می پردازند، حال آنکه اصلا معلوم نیست آقای لاریجانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود. این مسئله درباره آقای ظریف هم صدق می کند.

این فعال رسانه ای اظهار کرد: آقای لاریجانی به هیچ عنوان کاندیدای مناسبی برای جریان کارگزاران و اصلاحات نیست چون به لحاظ ایدئولوژیک و فکری هیچ سازگاری با آنها ندارد. با این اوصاف کارگزاران به حمایت از آقای لاریجانی تمایل نشان می دهند تا با ایجاد فضای کاذب خبری-تحلیلی او را خراب کنند و بعد بروند برنامه های خودشان را پیش ببرند.

وی با بیان اینکه کارگزاران با ایجاد دوقطبی کاذب بین لاریجانی و ظریف می‌خواهد حواس‌ها را به سوی دیگری پرت کند، افزود: کارگزاران در واقع می خواهند بین آقای لاریجانی و جریان انقلابی شکاف بیاندازند که متأسفانه تا حدی هم موفق شده اند.

بیژن مقدم با اشاره به مکانیزم انتخاباتی اصلاح طلبان گفت: قرار شده 30 حزب به علاوه 10 شخصیت حقیقی این جریان بنشینند و درباره نامزد این جریان به جمع بندی برسند. در آخر تصمیم هیأت 30+10 توسط آقای خاتمی تأیید می شود. با این اوصاف دیگر معنی ندارد که کارگزاران بخواهد حرف مستقلی بزند چون تصمیم رسمی جریان اصلاحات درباره انتخابات از مکانیزم 30+10 بیرون می آید.

منبع: فردا

کلیدواژه: کارگزاران لاریجانی آقای لاریجانی حزب کارگزاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما، چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

به گزارش صدای ایران از ایلنا،نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آنهایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ اینها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • (ویدئو) نظر محمدرضا طالقانی درباره‌ دوقطبی دبیر - خادم: رسول همیشه خویشتن‌داری کرده
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب