Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع روز (چهارشنبه) در نشست با مدیرکل و مدیران راهداری و حمل و نقل جاده ای و تشکل های صنفی مرتبط استان،یکی از زمینه های اصلی توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی میان ایران و کشورهای همسایه را ترانزیت کالا عنوان و تصریح کرد: توجه به موضوع حمل و نقل، تسهیل تردد و بهبود زیرساخت‌های لازم در این مسیر اثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با بیان اینکه رانندگان کامیون ها و حمل  و نقل درون شهری و برون شهری مسئولیت حمل بار، جابجایی کالا و مسافر را در ایام کرونا به خوبی انجام دادند، گفت: از تشکل‌های صنفی فعال در حمل و نقل کالا انتظار می رود همکاری با بخش خصوصی و واحدهای تولیدی و صنعتی استان را بیش از گذشته در دستور کار قرار دهند.

وی تلاش های رانندگان و مجموعه خانواده راهداری و میزان اثرگذاری آنان در خدمات رسانی به مردم را ارزشمند خواند و با یادآوری فرمان تاریخی امام خمینی در دوران دفاع مقدس خطاب به مجموعه دست اندرکاران حمل و نقل و رانندگان اظهار داشت: این تلاشگران به سبب بصیرت و تشخیص دقیق و هوشمندی نسبت به شرایط خاص کشور در دوره جنگ تحمیلی در کنار مردم علاوه بر حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل و نائل شدن به درجه رفیع شهادت ، در صحنه های پشت جبهه نیز نقش آفرینی کردند.

زارع با بیان اینکه امروز کشور در دوره جنگ اقتصادی و سخت ترین شرایط تحریمی قرار دارد، گفت:  با وجود  فراز و نشیب های اقتصادی، بالغ بر ۲۸۰ شرکت حمل و نقل فعال استان در حوزه کالا و مسافر، خدمات رسانی کردند تا مردم با مشکل مواجه نشوند.

وی  با قدردانی  از تلاش شبانه روزی راهداران در شرایط مختلف جوی در جهت حفظ، نگهداری و ایمن سازی سرمایه های ملی و راه های کشور و استان ادامه داد: در جهان امروز، بخش حمل ونقل از جمله بخش‏ های زیربنایی اقتصاد هر جامعه است که علاوه بر تحت تأثیر قراردادن فرایند توسعه اقتصادی، خود نیز در جریان توسعه باید متحول شود تا چرخ های صنعت، کار و تجارت بچرخد.

استاندار گیلان به تلاش های صورت گرفته برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و پیگیری های مستمر برای بهبود این بخش در سطح ملی و استانی اشاره و خاطرنشان کرد: همه براین باوریم که باید با گسترش زیر ساخت های حمل و نقل عمومی، روندی کارآمد داشته باشیم و با رعایت نظم، قانون و کار صادقانه، مردم را به استفاده از وسایل نقیله عمومی تشویق کنیم.

وی افزود: مردم اگر خدمات خوب از ناوگان حمل و نقل مسافر و کالا دریافت کنند، تمایل بیشتری به استفاده از این سیستم خواهند داشت.

 زارع با اشاره به کاهش چشمگیر تلفات جاده ای در استان طی سال های اخیر گفت: این موفقیت نشانگر آنست که دست اندرکاران این بخش، موضوع ایمنی جاده ها را وجهه همت خود ساخته اند و دولت نیز تقویت اعتبارات مجموعه راهداری به منظور اصلاح نقاط حادثه خیز و خطرناک را مورد توجه قرار داده است.

در این نشست مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان نیز گزارشی از فعالیت های صورت گرفته ارائه داد و برخی از تشکل های صنفی فعال در حوزه حمل و نقل کالا و مسافر نیز به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود پرداختند.

۲۶ آذر تا اول دی ماه، هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری نامگذاری شده است.

هفت هزار و ۹۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در استان فعالیت می کنند که  از این تعداد ۲ هزار و ۵۲۶ دستگاه در بخش مسافر و پنج هزار و ۴۴۴ دستگاه در بخش کالا فعال می باشند.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای رشت استانداری گیلان گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای رشت استانداری گیلان گیلان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای رشت استانداری گیلان گیلان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان، عباس شرفی با بیان اینکه حجم بار جابه‌جا شده در سال ۱۴۰۲ و در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزون بر هفت درصد افزایش داشته است، افزود: متناسب با این افزایش شاهد افزایش ۶ درصدی صدور بارنامه طی این مدت هستیم.

وی بیان کرد: عمده کالاهای جا به جا شده در این بازه زمانی شامل انواع بنزین، نفت گاز، محمولات معدنی، سیمان، شمش آهن، کیسه مواد، قطعات یدکی و کالاهای اساسی بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان گفت: ۳۰ میلیون تن انواع کالا سال گذشته توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای استان در محورهای مختلف جا به جا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان اظهار کرد: ۲۳۱ شرکت حمل و نقل کالا در استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستند که تقاضا داریم رانندگان قبل از اقدام به بارگیری و حین سفر قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را با دقت رعایت کنند تا مشکلی متوجه آنان نشود.

کد خبر 6097176

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه