Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر پیشین ارکستر ملی با بیان آنکه یلدای بهانه‌ای شیرین برای تحمل روزهای دور از یکدیگر است گفت: برای فرداهای دور از تنهایی و لبریز از امید، شادی و سلامتی، این بار شیرینی یلدا را در فضای مجازی میان خود قسمت کنیم.

نادر مشایخی گفت: ما انسان‌ها فقط یکدیگر را داریم و اهمیت این موضوع ما را به این اصل وامی‌دارد که در صورت تنهایی نیازمند انسان‌های دیگر برای برقراری ارتباط هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌ویژه در خصلت و فرهنگ ایرانی که خون‌گرمی و ارتباط با یکدیگر از اصول مهم فرهنگی و ارزشمند شناخته می شود.

وی ادامه داد: توجه به این اصل که جدیت و اهمیت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای پشت سر گذاشتن این روزها، می‌تواند گامی مهم برای رسیدن به روزهایی در سایه امنیت، آرامش خاطر باشد، ما را وامی‌دارد برای تحقق شادی دوباره دور هم جمع شدن، با تحمل شرایط سخت این روزها نه‌تنها این بار برای خود که برای تمام افراد جامعه هدیه‌ بزرگ و ارزشمند سلامتی را به ارمغان آوریم.

فردایِ شیرین و سلامت در گرو همدلی و همراهی تمامی هموطنان‌مان است

در چنین شرایطی‌ باید نشان دهیم با نبودن کنار یکدیگر، برای رسیدن به روزهای دوباره با هم بودن یکدیگر همدل و همراه هستیم. رعایت این اصل از لحاظ اجتماعی نشان می‌دهد امروز اگر من، تنهایی را تحمل کنم، مهم‌ترین رسالت خود را به‌عنوان شهروندی اجتماعی به انجام داده‌ام.

وی ادامه داد: زیرا در پس تحمل این روزهای سختِ تنهایی و ارتباط محدود با اعضای خانواده خود در خانه، می توانیم با سرعت بیشتر به روزهای دوباره کنار یکدیگر، فشردن دست دوستان با خیالی آسوده، در آغوش کشیدن برادر، خواهر، چدر، مادر، همسر و فرزندانمان برسیم.

---

یلدا بهانه‌ای برای تمرین تحمل روزهای سخت دوری از یکدیگر است

مشایخی تصریح کرد: اتفاقاً برای تمرین تحمل کردن و تاب‌آوری تنهایی بهترین بهانه همین شب یلداست که به ما نشان می‌دهد دور هم بودن به شکل جسمی و در کنار یکدیگر بودن را فراموش کنیم اما روحمان را این‌بار به اشتراک بگذاریم و اجازه دهیم کنار سکونِ جسم‌مان در خانه و منزل، روحمان به پرواز درآید و در شب یلدا در کنار تمام کسانی که دوستشان داریم و به آن‌ها فکر می‌کنیم قرار گیرد.

خالق سمفونی تولدی دیگر خاطرنشان کرد: اگر یکی از جذابیت‌های سنت شب یلدا حافظ‌خوانی و قصه‌خوانی بدانیم، می‌توانیم از قابلیت‌هایی که جهان بدون مرز فضای مجازی در اختیار ما قرار داده بهترین استفاده را کنیم.

می‌توانیم از طریق همین فضای مجازی میهمان خانه کسانی باشیم که شاید حضور فیزیکی آن‌جا نداشته باشیم اما تصویر، صدا و احساس‌مان با خواندن حافظ یا بیان قصه‌ها، مثل‌ها و متل‌های ایرانی، یلدایی متفاوت و خاطره‌انگیز را برای همه ایرانیان رقم بزند.

شیوع ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر بیش از ۷۳ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جان باخته‌اند. در ایران نیز شواهدی از ابتلا به این بیماری از دوم اسفند ۹۸ گزارش شد که تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۲۳ هزار نفر به ان مبتلا شده و بیشتر از ۵۲ هزار و ۶۷۰ نفر بر اثر این بیماری جان باخته‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات

 
به گزارش تابناک، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا با اعلام خبر آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی اظهار داشت: همزمان با آغاز سال نو و در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه و تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی، بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و غیره به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی، در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

 منبع: فارس

دیگر خبرها

  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جمع تهرانی‌هـا!
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم