Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@17:29:11 GMT

حمایت از ایده‌های خلاقانه و حرکت به جهانی تازه

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۴۰۷۹

حمایت از ایده‌های خلاقانه و حرکت به جهانی تازه

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، بخش پیچیک چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «سینما حقیقت» بعد از ظهر چهارشنبه (۲۶ آذر) در دومین روز برگزاری جشنواره به صورت آنلاین و با حضور جمعی از فیلمسازان برگزار شد. 
الهام آقالری با فیلم «سندرم آشیانه خالی»، محمدصادق اسماعیلی «گیسه لو»، مهدیار پیرزاده «خاکسپاری در آب»، مهدی جبین شناس «بازنشستگی آنلاین»، محمدرضا خوش فرمان «هانا»، عطیه زارع «اسیر ۰۳۳۹»، محسن زارع «انار نارس»، محسن زارعی «با نقاشی حرف بزن»، گل اندام صفری «داستان لیلا»، سید احسان عمادی «فرار از قصر»، ماریا ماوتی «آشیانه فاخته»، حدیث متقی «بر گستره سفره‌های چرین»، الهام معروفی «دیوار»، علیرضا منصوری «خوابگرد»، آذر مهرابی «صورت مجادله» و حانیه یوسفیان «پروژه پیش‌رونده» در این جلسه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همزمان با برگزاری چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» قصد دارد از طرح‌های تولیدی مستند با ویژگی‌های خلاقانه، اقتصادی، دارای لحظه‌های ناب و با قابلیت حضور در عرصه بین‌المللی در قالب بخش «پیچینگ» حمایت کند. 

هر یک از شرکت‌کنندگان در مدت زمان ۷ تا ۱۰ دقیقه راجع به فیلمشان توضیح دادند و سرمایه‌گذاران و تهیه‌کنندگان خارجی به شکل آنلاین (برخط) شنونده و بیننده ارائه شرکت‌کنندگان بودند. بخشی از این مدت زمان اختصاص داده شده به شرکت‌کنندگان مختص به پخش تریلر فیلم‌های آنان بود. 

کیفیت خوب با قرادادهای خوب
الهام آقالری اولین شرکت‌کننده این بخش در گفت‌وگو با ستاد خبری چهاردهمین جشنواره «سینما حقیقت» درخصوص میزان تاثیرگذاری این بخش در روند مشارکت‌های بین‌المللی در ساخت فیلم و میزان جذب سرمایه گفت: امیدوارم این رویداد به جذب تهیه کنندگان بین المللی کمک کند. اگر فیلمسازی موفق شود تا نظر تهیه‌کنندگان را برای ساخت فیلم مستند جلب کند به لحاظ مالی برای فیلمساز اتفاق بسیار خوبی خواهد افتاد.

وی افزود: ما فیلمسازان همیشه برای ساخت فیلم‌هایمان با مسائل مالی مواجهیم و حتی گاهی باید از فاکتورهای سینمایی خود کم کنیم به دلیل اینکه پولمان نمی‌رسد تا آنچه را که در ذهن داریم با قرارداداهایمان بسازیم، بنابراین وقتی قراردادهای خوبی با ما بسته شود کیفیت فیلم‌ها نیز ارتقا پیدا می‌کنند.

چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» با دبیری محمد حمیدی‌مقدم از ۲۵ آذر شروع شده و تا دوم دی ادامه دارد. این رویداد برخط (آنلاین) برگزار می‌شود.

برچسب‌ها جشنواره سینما حقیقت اکران آنلاین مستند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره سینما حقیقت اکران آنلاین مستند جشنواره سینما حقیقت اکران آنلاین مستند اخبار کنکور چهاردهمین جشنواره بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه