Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عبدالوحيد مهدوی نيا، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان گفت: به دنبال اقدامات کاهش پیک‌بار و مدیریت سمت تقاضا در ایام اوج بار سال ۹۹ شبکه سراسری برق با همکاری مشترکان فهیم و تلاش فعالان صنعت برق در کشور، بیش از  ۵ هزار مگاوات کاهش مصرف از طریق مدیریت بار اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: کاهش مصرف برق موجب کاهش سرمایه‌گذاری در تجهیز صنعت برق شده و سرمایه‌هایی که باید در این حوزه هزینه شود را به سایر حوزه‌های مورد نیاز کشور هدایت می‌کند.

مهدوی نیا تصریح کرد: اجرای فعالیت‌های کاهش پیک با همکاری صنایع، کشاورزان و همچنین استفاده از مولد‌های برق خودتامین نقش بسزایی در پیک‌سایی در استان داشته است.

 او بیان داشت: در حوزه فعالیت شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان، ۶۴۷ هزار و ۹۶۸ مشترک فعال وجود دارد که مشترکین کشاورزی با وجود تعداد کمتر از یک درصد کل مشترکین بیش از 40 درصد مصرف برق شمال استان را تشکیل می دهند.

مهدوی نیا گفت: در هر بخش، اعم از کشاورزی،تجاری، اداری، صنعتی، جایگاه های سوخت گاز طبیعی و مشترکین دارای مولد خود تامین طرح های تشویقی در نظر گرفته شده، سبب همکاری بیشتر مشترکین با صنعت برق شده است.

او با تقدير از مشترکين شمال استان براي کاهش مصرف در پیک بار گفت:  با تلاش و همت شبانه روزی کارکنان شرکت، تابستان امسال را بدون خاموشی  پشت سرگذاشتيم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان نیز از ثبت نام ۸۶۹ مشترک صنعتی، ۳هزارو ۲۹۰ مشترک کشاورزی، ۲۹۴ مشترک تجاری، 65  مشترک اداری، ۴۷ جایگاه سوخت طبیعی و 14 مولد خود تامین در سامانه مدیریت پیک بار کشور ( سمپ ) خبرداد و افزود: بیش از ۷هزار و ۵۰۰ مشترک در شمال استان  به کنتور هوشمند مجهز شده اند و پایش اطلاعات مشترکین ثبت نام شده به صورت برخط بوده و این مهم کمک بسزایی در مدیریت مصرف برق داشته است.

حمید علیزاده با اشاره به اهميت فرهنگ سازي مديريت مصرف در جامعه افزود: طی امسال از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و مشاور به منظور تقويت ساختار و فرهنگ سازي مدیریت مصرف برق در بخش خانگی استفاده شده است.

او گفت: در همين زمینه، طرح کودکان حافظ انرژی ویژه گروه سنی زیر 13 سال، طرح انرژی پویان ویژه نوجوانان (دوره اول متوسطه)، طرح انرژی به کاشانه ویژه بانوان به عنوان سفیران انرژی برق در منازل  نيز در شمال استان در حال اجرا است.

علیزاده تصریح کرد: هر ساله به منظور استفاده از همه ظرفیت ها در زمینه کاهش پیک بار و آگاه سازی در زمینه بهینه سازی و مدیریت مصرف برق، تفاهم نامه های همکاری با اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل محیط زیست و سازمان بسیج ادارات نيز منعقد می شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت توزیع برق پیک مصرف برق شمال استان مدیریت مصرف کاهش پیک شرکت توزیع مصرف برق پیک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۴۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی جدید از ۱۶ اردیبهشت ماه
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • جاده چالوس یکطرفه شد/بارش باران در جاده‌های ۱۰ استان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول