Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه اصفهان از ایجاد دبیر خانه دائمی همایش مولوی پژوهی در دانشگاه اصفهان خبر داد.

هوشنگ طالبی امروز (چهارشنبه_۲۶ آذرماه) در آیین اختتامیه سومین همایش بین المللی مولوی پژوهی که در دانشگاه اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه ۵۰ درصد رشته ها و فعالیت های دانشگاه اصفهان در بخش علوم انسانی است و رشته ادبیات و زبان فارسی قدمت ۶۰ ساله در این دانشگاه دارد، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان در چند سال اخیر ۲ سیاست اصلی یعنی توسعه همکاری های بین المللی و بین المللی سازی ذخیره های علوم انسانی را دنبال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از بهترین اقدامات در این زمینه را برگزاری همایش بین المللی مولوی پژوهی اعلام کرد و افزود: در طول این همایش بیش از ۱۵ نشست درباره نوآوری های علمی و مولوی پژوهی در ابعاد کاربردی برگزار شد که ۶ نشست بین المللی و ۹ نشست داخلی بود.

رئیس دانشگاه اصفهان با اشاره به استقبال خوب از این همایش تصریح کرد: حدود یکهزار و ۷۰۰ نفر در این همایش شرکت و ۶۲ استاد و کارشناس سخنرانی کردند. این همایش اثرگذاری های زیادی داشت از جمله اینکه پایه گذاری خوبی در زمینه مولوی پژوهی در هفت هفته اخیر در این همایش صورت گرفت و ظرفیت بالایی در آن وجود دارد.

طالبی، اثرگذاری دیگر آن را ایجاد ارتباط بین المللی دانست و اظهار کرد: ۱۵ مرکز و موسسه علمی و دانشگاهی بین المللی و ۱۹ دانشگاه و موسسه علمی داخلی در آن شرکت کردند و در مجموع استادان و کارشناسان ۹ کشور از آسیای میانه، دور و شرق مانند چین، کره جنوبی، هند، بنگلادش، پاکستان و ترکیه و جزایر بالکان در این همایش شرکت کردند.

رئیس دانشگاه اصفهان از ایجاد دبیر خانه دائمی همایش مولوی پژوهی در دانشگاه اصفهان خبر داد و گفت: علاوه بر دبیرخانه نگهداشت این سرمایه شبکه را اثربخش می دانم و امیدوارم با حمایت دانشگاه ها کشورهای مختلف محقق شود. مبادله استاد و دانشجو به صورت روان باشد و با پذیرش دانشجوی بین المللی پژوهش را تقویت کنیم.

همچنین مهدی محقق- چهره ماندگار ادب فارسی نیز با بیان اینکه مولانا گنجی ناشناخته است که هنوز آموزه های کاربردی آن را درنیافته ایم، در این همایش گفت: اهمیت مولانا در این است که در آثارش استفاده فراوان از قرآن مجید کرده و مضامین آیات را در اشعار خود آورده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه اصفهان مولوی پژوهی استانی فرهنگی و هنری دانشگاه اصفهان مولوی پژوهی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس ظهر دوشنبه در این آئین گفت: از مجموع ۱۵۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش ۵۰ مقاله برای ارائه در همایش پذیرفته شد.

حمید اسدپور افزود: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

اسدپور تصریح کرد: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشورها است.

دبیر علمی همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با بیان اینکه این همایش در ۲ روز برگزار می‌شود، گفت: روز نخست همایش توجه به مسائل علمی و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش، پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

اسدپور بیان کرد: ۱۰ پژوهشگر خارجی از کشورهای عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش در این همایش حضور دارند.

دبیر علمی این همایش تصریح کرد: هدف همایش ایجاد و اتخاذ تدابیری برای ورود و مشارکت هرچه بیشتر مردم و بخش خصوصی در حوزه بازرگانی و حمل و نقل دریایی خلیج فارس است.

وی ادامه داد: این همایش بر ضرورت توجه بسیار جدی به تجارت دریایی از یک سو و سرمایه گذاری در زمینه حمل و نقل دریایی از طریق توسعه زیرساخت‌ها در بنادر و جزایر خلیج فارس تاکید دارد.

خیراندیش محقق و عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز در همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با اشاره به تفاوت تجارت سبک و سنگین گفت: خلیج فارس در بخش تجارت سنگین بسیار استراتژیک است و باید مورد توجه قرار گیرد.

این محقق هم استانی تاکید کرد: ما برای ایجاد ثروت و اقتدار باید تجارت جهانی گذشته را احیا کنیم.

پنل‌های تخصصی انگلیسی و عربی همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس بعد از ظهر امروز برگزار می‌شود.

کد خبر 6092136

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • ایجاد دبیرخانه تکریم دختران و بانوان در حرم حضرت معصومه(س)
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای