Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این آیین با حضور «حجت‌الاسلام میثم امرودی» رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری، «پرهام جانفشان» مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، «محسن صفرزاده» مدیرعامل موسسه تهران گشت ارغوانی و جمعی از مسئولان در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این آیین اظهارداشت: با امکاناتی که در اختیار این سازمان قرار دارد، ظرفیت ویژه‌ای برای ترویج گردشگری در پایتخت است و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بهتر می‌توانیم این مهم را محقق کنیم.

امرودی گفت: در اجرای تفاهم‌نامه همکاری باید سه محور را در نظر داشته باشیم، فرهنگ‌سازی درباره اصل موضوع گردشگری و تبدیل کردن آن به یک فرهنگ، یکی از محورهاست، باید هویت تهران را به عنوان یک شهر گردشگرپذیر تبیین کنیم.

وی افزود: محور دوم، بسترسازی و آماده‌سازی مکانی است، با فراهم شدن زیرساخت و سخت‌افزار مرتبط با گردشگری، گردشگر احساس امنیت می‌کند.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره سومین محور گفت: باید مکان‌های گردشگری تحت پوشش سازمان فرهنگی هنری را خوب معرفی کنیم، در شهرهای گردشگرپذیر اطلاع‌رسانی گسترده‌ای درباره مکان‌های گردشگری انجام می‌شود و در تهران نیز می‌توان به این موضوع پرداخت.

امرودی اظهارداشت: غنی‌کردن اوقات فراغت مردم، تأمین سلامت جسمی و روانی مردم و فراهم کردن امنیت در شهر تهران سه وظیفه‌ای است که باید برای تحقق آن تلاش کنیم.

وی گفت: گسترش گردشگری مجازی یکی دیگر از راهکارهاست که می‌تواند باعث تغییر ذائقه مردم شود، این نشست امضای تفاهم‌نامه بسیار پربار و مهم است و امیدوارم مفاد آن به بهترین شکل اجرا شود.

تبدیل تهران به شهر گردشگرپذیر

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران نیز با تشکر از سازمان فرهنگی هنری برای تهیه تفاهم‌نامه همکاری اظهارداشت: این تفاهم‌نامه زمینه‌ای برای آغاز همکاری‌های مشترک است و اتفاق خوبی برای شهر تهران خواهد افتاد، اگر بتوانیم آن را خوب اجرا کنیم حتی می‌تواند الگویی برای سایر نهادها قرار گیرد.

جانفشان گفت: بر اساس آمار رسمی، هشت میلیون گردشگر خارجی در سال وارد ایران می‌شوند، البته این آمار تا قبل از شیوع کروناست و با همه‌گیری ویروس، حضور گردشگران نیز کاهش یافت. برنامه‌ریزی نهایی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رسیدن به ۲۰ میلیون گردشگر در سال ۱۴۰۴ است.

وی با اشاره به اینکه شهر تهران باید یک شهر گردشگرپذیر باشد، افزود: بیشتر گردشگران خارجی از فرودگاه امام خمینی(ره) وارد ایران می‌شوند و حداقل یک شب در تهران حضور دارند، باید از این فرصت بهره برد و با معرفی ظرفیت‌های گردشگری، مدت اقامت گردشگران در پایتخت را افزایش داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران بیان کرد: تصور عمومی این است که تهران صرفاً شهر کار است اما باید این چارچوب‌ها را بشکنیم و تهران را به یک شهر بانشاط تبدیل کنیم.

مفاد تفاهم‌نامه

در این نشست مدیرعامل موسسه تهران گشت ارغوانی نیز مفاد تفاهم‌نامه را تشریح و بر به‌کارگیری ظرفیت‌های دو سازمان برای توسعه گردشگری در تهران تاکید کرد.

صفرزاده درباره موضوع تفاهم‌نامه گفت: همکاری در توسعه و ترویج خدمات مسافرتی و گردشگری شهری و اجرای برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی، هنری، آموزشی و پژوهشی مرتبط با بخش گردشگری و صنایع دستی مهم‌ترین موضوعات تفاهم‌نامه همکاری است، همچنین کمیته مشترک هماهنگی به زودی تشکیل می‌شود تا زمینه‌های همکاری به طور دقیق بررسی شود.

وی افزود: همکاری در برگزاری تورهای تهران گردی «تهران با تو»، راه‌اندازی خط اتوبوس گردشگری شهر تهران در دو مسیر اصلی طهران قدیم و تهران امروز، ایجاد کیوسک‌های خدمات گردشگر و آغاز فعالیت مراکز اقامتی در تهران از جمله زمینه‌های مشترک همکاری سازمان فرهنگی هنری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران است.

مدیرعامل موسسه تهران گشت ارغوانی ادامه داد: همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی راهنمایان گردشگری، مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و آموزش صنایع دستی توسط موسسه آموزش شهر، ایجاد کتابخانه مرجع و تخصصی در حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است.

صفرزاده بیان کرد: همکاری در ترویج فرهنگ موزه گردی و صدور مجوز برای موزه‌های سازمان فرهنگی هنری، مشارکت در ایجاد بازارچه و نمایشگاه صنایع دستی و برگزاری برنامه‌های متنوع در مناسبت‌هایی مانند هفته گردشگری، روز موزه، نوروز و... هم در تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است.

امضای تفاهم‌نامه همکاری توسط رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران پایان‌بخش این نشست بود.

برچسب‌ها اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران گردشگری شهر تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری شهر تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گردشگری شهر تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اخبار کنکور سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران صنایع دستی و گردشگری استان تهران رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری گردشگری و صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی تفاهم نامه همکاری شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است