Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا احمدعلی موهبتی شامگاه چهارشنبه به همراه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران استان از پشت صحنه فیلم سینمایی لیپار بازدید و ضمن تشکر از عوامل این فیلم سینمایی به معرفی ظرفیت‌های استان تاکید کرد.
کارگردان فیلم لیپار در خصوص ساخت این اثر و ویژگی‌های آن گفت: پیرو نشست‌های مشترکی که با حضور مدیران ارشد سیستان و بلوچستان در بنیاد سینمایی فارابی برای تولید فیلم‌های سینمایی با رویکرد صحیح به این منطقه برگزار و طرح اولیه فیلمنامه «لیپار» به این بنیاد ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین ریگی افزود: پس از بررسی و موافقت با ایده اولیه، با همکاری گروه خلاق طراحی فیلمنامه بنیاد سینمایی فارابی، تیم فیلمنامه‌نویسی شکل گرفت و در یک سفر ۱۰ روزه به منطقه سیستان و بلوچستان  بویژه شهر چابهار به فیلمنامه اولیه رسیدیم و در ادامه،نسخه تکمیلی تایید و بنیاد سینمایی فارابی برای مشارکت در ساخت پروژه آمادگی خود را اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این فیلم یک ملو درام اجتماعی با رگه‌هایی عاشقانه و خط اصلی فیلم درباره پنج نوجوان بوده که در یک موقعیت خاص قرار می‌گیرند. 
کارگردان فیلم لیپار بیان کرد: تلاش کرده‌ایم چه در مراحل نگارش فیلمنامه و چه در مراحل ساخت نگاه متفاوتی از سیستان و بلوچستان و مردمانش را ارائه کنیم.
وی بیان کرد: لیپار نخستین فیلم سینمایی سیستان و بلوچستان بوده که از سوی کارگردان بومی استان برخلاف نگاه غالب در سینمای ایران به این استان و با یک نگاه متفاوت و واقع‌گرایانه ساخته شود.

ریگی بر استفاده از هنرمندان بومی سیستان و بلوچستان در پشت و جلوی دوربین این فیلم تاکید کرد و افزود: یکی از وظایف من به عنوان نخستین فیلمساز استان دیده‌شدن فیلم بوده و باید فیلمی بسازم که در سطح ملی و جهانی دیده شود.

وی افزود: بنابراین تلاش می‌کنیم از توان و حضور بازیگران مطرح سینمای ایران در «لیپار» استفاده شود.

به گزارش ایرنا «لیپار»نخستین فیلم بلند سینمایی حسین ریگی و به تهیه‌کنندگی سعید خانی بوده که این روزها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در چابهار در حال فیلمبرداری است.
 تدوین این فیلم همزمان با فیلمبرداری از سوی مهدی سعدی آغاز شده و سازندگان این اثر در تلاش هستند که آن را برای حضور در جشنواره بین المللی فیلم فجر آماده کنند.
فیلمنامه این فیلم به طور مشترک از سوی حسین ریگی و حسام فرهمندجو نوشته شده است.
«لیپار» تصویرگر چهره تازه‌ و با طراوتی ازسیستان و بلوچستان است و سازندگان این فیلم امیدوارند با همراهی هر چه بیشتر مسوولان بتوانند از موانع و مشکلات مالی این پروژه پیش‌گیری کرده و با ساخت فیلمی درخور شان استان ادای دینی به این خطه انجام دهند.
از جمله بازیگران این فیلم امین میری، محمد دستواره نارویی، مهدی دین‌ محمدپور، مهران داروزائی، عرشیا سروری مقدم، فاطمه سالاری،یگانه سروری، آرزو تاج‌نیا، سکینه آزادی و فرشته انصاری است.

 از عوامل فیلم لیپار می‌توان به مجری طرح فیلم حسام فرهمندجو، مشاور پروژه امیرحسین علم‌الهدی، مدیر فیلمبرداری مسعود امینی تیرانی، طراح صحنه سیامک احصایی، طراح گریم مرتضی کهزادی، مدیر صدابرداری سید وحید رضویان، طراح لباس آوا صیادی، مدیر تولید حسین فرضی، مشاور لهجه و بازیگردان کودک امین میری، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان منصور میرشکاری، جلوه‌های ویژه میدانی امیر بدری، جلوه‌های ویژه بصری محسن خیر آبادی، دستیار اول فیلمبردار سید مهدی حسینی، مدیر تدارکات نادر اژدری، عکاس مریم تخت‌کشیان، فیلمبردار پشت صحنه علی شهریاری، منشی صحنه الناز کوتی، مشاور مرزبانی عبدالله سارانی، مشاور فرهنگی و بومی ایوب افشار و مشاور رسانه‌ای پروژه دنیا چهرازی اشاره کرد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان فیلم استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان فیلم استاندار سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان فیلم استاندار سیستان و بلوچستان اخبار کنکور سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

محمد کرمی  ضمن تشکر از حمایت‌ها و عنایت‌های رهبر معظم انقلاب و پیگیری و دستورات رئیس جمهور و هیات دولت برای رسیدگی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت.

وی افزود: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

وی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمان کوتاه بود که با عنایت‌های الهی خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان مشاهده کردیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون متر مکعب سد پیشین و ۲۱۷ میلیون متر مکعب سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون متر مکعب این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ متر مکعب بود کنترل اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر پیش بینی می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در ۴۸ ساعته اول سیل در جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و پای کار و آماده باش بودن همه دستگاه اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از این خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

تمام دستگاه‌های نظامی و امدادی پای امدادرسانی به سیلزدگان بلوچستان

وی با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از ۲۱۰ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر راه فرعی، سه هزار و ۷۵۰ کیلومتر راه روستایی و ۸۵۵ دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی انجام و بخشی از قراردادها منعقد شد و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا دیگر شاهد این خسارت‌ها نباشیم.

کرمی بیان کرد: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه واحد مسکونی در جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب دچار خسارت شده که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگذاری دارد و باید سجده شکر به جا آوریم زیرا منابع آبی تامین شده و با وزیر نیرو توافق کردیم از میزان آب ذخیره شده در سدها بخش کشاورزی را توسعه، آبرسانی و آب آشامیدنی این مناطق را تامین کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت ۲ سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد