Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@22:34:40 GMT

ادعای چین: کرونا از استرالیا وارد شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۷۷۹۸

ادعای چین: کرونا از استرالیا وارد شد

چین در ادعایی جدید عنوان کرد که ویروس کرونا نخستین بار از طریق محصولات منجمد استیک از استرالیا وارد بازار ووهان چین شده است.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از هلث، در مقاله‌‌ای در روزنامه گلوبال تایمز که توسط دولت چین تهیه می‌شود ورود کرونا از مواد غذایی منجمد از کشور استرالیا عنوان شده است.
این در حالی است که دانشمندان غربی این نظریه را حدس وگمان می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ماه اکتبر گذشته متخصصان چینی بسته‌های مواد منجمد وارداتی ماهی‌ها را بررسی کردند و از وجود ویروس کرونا خبر دادند. این بدان معنی است که این ویروس می‌توانسته ماه‌ها قبل از طریق بسته‌های وارداتی منجمد به این کشور وارد شده باشد.
ویروس کرونا نخستین بار در دسامبر سال گذشته در شهر ووهان چین مشاهده شد و با سرعت در سراسر جهان منتشر و تاکنون باعث مرگ یک میلیون و پانصد هزار نفر شده است.
به گفته این نشریه محصولات زنجیره‌‌ای سرد از چندین کشور جهان وارد ووهان شده است که از جمله محصولات گوشتی برزیل و آلمان، استیک استرالیا، گیلاس شیلی و غذاهای دریایی اکوادوری بوده است.
از سوی دیگر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های چین هم اعلام کرده بود که آزمایشات تائید کرده که کرونا برای مدت زمان طولانی در بسته‌های مواد غذایی منجمد باقی خواهد ماند.
«یانگ ژانکیو» متخصص آسیب شناسی دانشگاه ووهان در این ارتباط گفت: این کشف می‌تواند پاسخگوی ورود ویروس کرونا از دیگر کشورها به چین باشد. نمونه ویروس کرونا می‌تواند در گوشت منجد گاو که از استرالیا به ووهان صادر شده وجود داشته باشد.
این نخستین باری نیست که پکن چنین تئوری را مطرح می‌کند اما یک متخصص ناشناس نیز دراین باره گفت: هیچ مدرکی برای حمایت از این تئوری مبنی بر شروع شیوع ویروس کرونا در چین وجود ندارد.

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»

وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه گفت این کشور گفت‌وگوهایی را درباره پیوستن به معاهده سه‌جانبه «آکوس»، پیمانی میان آمریکا، انگلیس و استرالیا انجام داده است.

به گزارش ایسنا، پیمان سه‌جانبه «آکوس» در سال ۲۰۲۱ جهت تسهیل انتقال فناوری نظامی میان ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا و مبارزه با قدرت فزاینده چین ایجاد و در عین حال ارتش آمریکا متعهد شد تا به کانبرا برای دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای کمک کند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، مرحله اول پیمان «آکوس» جهت ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای به استرالیا بوده است و مرحله دوم آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی می‌باشد.

«شین وون-سیک» وزیر دفاع کره جنوبی پس از نشستی میان وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ملبورن گفت: «کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.»

وی افزود: «طی جلسه‌ای که داشتیم، پیرامون احتمال شراکت در مرحله دوم آکوس گفت‌وگو و رایزنی شد. ما از فعالیت‌های مرحله دوم آکوس حمایت و از نظر دیگران نسبت به در نظر گرفتن عضویت کره جنوبی به عنوان شریکی در مرحله دوم این پیمان استقبال می‌کنیم.»

طبق گزارش اخیر نشریه پالتیکو، مشارکت امنیتی «آکوس» ممکن است تا پایان سال میلادی گسترش یابد و کانادا و ژاپن را هم شامل شود. عضویت هند، نیوزیلند و کره‌جنوبی هم به‌عنوان اعضای بالقوه مطرح شده است.

«ریچارد مارلز» وزیر دفاع استرالیا هم به نوبه خود عنوان کرد: «کره جنوبی کشوری با فناوری بسیار چشمگیر است که در آن ارزش‌های مشترکی داریم. همزمان با اینکه مرحله دوم آکوس توسعه می‌یابد، فرصت‌هایی در آینده وجود خواهد داشت و ما شاهد اجرای آن در رابطه با ژاپن نیز هستیم.»

«فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن در جریان سفر به واشنگتن در اوایل ماه آوریل و دیدار با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بیانیه مشترکی را منتشر کرد که در آن هر دو تاکید کردند که شراکت دفاعی آکوس همکاری با ژاپن را در حوزه فناوری‌های پیشرفته از جمله محاسبات کوانتومی، زیردریایی، مافوق صوت، هوش مصنوعی و فناوری سایبری در نظر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • (ویدئو) گرمای بی‌سابقه و خونخواری حیوانات یک باغ وحش!
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟