Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، خودروسازان بزرگ، مثل تویوتا و جنرال موتورز، سالانه میلیون‌ها دستگاه از مدل‌های مختلف تولید می‌کنند. برای مثال، تویوتا کرولا حدود ۱/۵ میلیون دستگاه در سال عرضه می‌شود. آمار فروش برای تویوتا راو4 و هوندا سیویک یا حتی هیوندای توسان نیز نزدیک به یک‌میلیون دستگاه در سال است؛ اما شرایط برای سازندگان خودروهای لوکس مثل پورشه تفاوت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
پورشه 911 مشهورترین و پرفروش‌ترین خودرو جهان در کلاس اسپرت لوکس است که ۵۴ سال طول کشید تا یک‌میلیون دستگاه از آن ساخته شود. به‌همین‌دلیل، رسیدن به عدد یک‌میلیون برای تولید کاین مهم است.
از آغاز دهه‌ی ۱۹۹۰ تا سال‌های ابتدایی قرن بیست‌ویکم، پورشه با مشکلات اقتصادی مواجه بود. افت توان مالی عامه مردم اروپا و آمریکا هم‌ز‌مان با رکود سال‌های انتهایی قرن بیستم، تقاضا برای محصولات پورشه را کاهش داد. زیان مالی پورشه در سال ۱۹۹۲، به ۲۴۰ میلیون مارک آلمان (تقریبا معادل ۳۰۰ میلیون دلار) رسید و اضافه‌شدن باکستر به خط‌تولید نیز کمک چندانی به بهبود مشکلات اقتصادی پورشه نکرد. تولیدات این برند تا شروع قرن بیست‌ویکم، به دو خودرو از کلاس 911 و باکستر (718) منحصر بود؛ اما محصولی جدید پورشه را نجات داد.  
پورشه کاین نسل اول، ساخت ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۰    نسل اول کاین سال ۲۰۰۲ معرفی شد و خیلی زود به‌عنوان سریع‌ترین شاسی‌بلند جهان به‌شهرت رسید. نسخه توربو از این مدل، تنها خودرو دنیا در کلاس کراس‌اور بود که می‌توانست به سرعت ۲۷۵ کیلومتربرساعت برسد و پنج ثانیه بعد از شروع حرکت، سرعت صد کیلومتر بر ساعت داشته باشد. در سال‌ ۲۰۰۷ اولین‌بار فروش سالانه کاین از 911 پیشی گرفت. نسل دوم کاین از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ تولید شد و با انواع پیشرانه‌های بنزینی و دیزلی و هیبرید، حدود هفت سال پرفروش‌ترین محصول پورشه بود.  
کاین نسل سوم با تغییرات جزئی درمقایسه ‌با نسل دوم، از سال ۲۰۱۸ تاکنون تولید می‌شود. این محصول نه‌تنها یکی از شاسی‌بلندهای سریع دنیا است؛ بلکه از نظر ایمنی و امکانات لوکس و مصرف سوخت نیز، برتری‌های متعددی درمقایسه‌با رقبا دارد. قیمت کاین ۲۰۲۰ نزدیک به ۷۰ هزار دلار است؛ درحالی‌که مدل توربو ۱۳۰ هزار دلار و نسخه توربو ای‌هیبرید ۱۶۳ هزار دلار قیمت دارد. قوی‌ترین مدل کاین در ۳/۸ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد. امروزه، انواع کاین فقط در کارخانه پورشه براتیسلاوا کشور اسلواکی تولید می‌شوند.
از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۹، مجموع فروش کاین به ۲۵۰ هزار دستگاه رسید؛ اما در یازده سال بعد، ۷۵۰ هزار دستگاه از آن تولید شد. با رونمایی ماکان در سال ۲۰۱۴، این خودرو به‌مرور جای کاین را در رتبه‌ی نخست پرفروش‌ترین محصول پورشه گرفت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو پورشه شاسی بلند سوخت هیبرید میلیون دستگاه یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • نگهداری مواد مخدر توسط فرزند معاون سابق قوه قضائیه؟ | افشای راز خودروهای مازراتی، پورشه و بنز در جلسه دادگاه | عصبانیت آقازاده از انتشار اعترافات!
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد