Web Analytics Made Easy - Statcounter

یافته های یک مطالعه نشان داد ممنوعیت لیزینگ برای حفاری جدید نفت و گاز در زمینهای فدرال باعث از دست رفتن ۸.۱ میلیارد دلار درآمد مالیاتی و ۳۴.۱ میلیارد دلار سرمایه گذاری در هشت ایالت غربی آمریکا در مدت پنج سال آینده می شود.

این مطالعه به سفارش ایالت وایومینگ انجام گرفت که یکی از بزرگترین ایالتهای تولید نفت و گاز در آمریکاست و هدف آن اعمال فشار بر کمپین جو بایدن، رییس جمهور منتخب آمریکاست که قول داده است لیزینگ زمینهای فدرال برای حفاری جدید نفت و گاز را در راستای مقابله با تغییرات جوی ممنوع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مارک گوردون، فرماندار وایومینگ در یک کنفرانس مطبوعاتی مجازی نتایج این مطالعه را اعلام و اظهار کرد پیش بینیهای اقتصادی برای وایومینگ به صراحت نگران کننده هستند.

سیاست ممنوعیت حفاری بیش از همه به ضرر وایومینگ و نیومکزیکو خواهد بود که بیشترین فعالیت حفاری در زمینهای فدرال انجام می گیرد. بدون لیزینگ جدید، این ایالتها فرصت درآمدزایی از چاههای جدید در زمینهای فدرال را از دست می دهند. در نتیجه این ایالتها تا سال ۲۰۲۵ سالانه به ترتیب ۳۰۴ میلیون دلار و ۹۴۶ میلیون دلار درآمد مالیاتی از دست خواهند داد.

طبق نتایج این بررسی، ضرر سالانه درآمد و سرمایه گذاری تا سال ۲۰۴۰ که صنعت نفت و گاز بهره وری بیشتری پیدا کرده و قیمتها رشد می کنند، افزایش خواهد یافت. پیش بینی می شود ضرر سرمایه گذاری بین سال ۲۰۳۶ تا سال ۲۰۴۰ به ۱۶۴.۵ میلیارد دلار می رسد.

بایدن ۲۰ ژانویه قدرت را به دست می گیرد و قول داده است سیاستهای جدی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای عامل گرمایش زمین را پیش بگیرد. سیاست دولت وی کاملا خلاف جهت دونالد ترامپ خواهد بود که در چهار سال گذشته افزایش تولید نفت و گاز را در دستور کار قرار داده بود.

بر اساس گزارش رویترز، مقامات وایومینگ اظهار کردند سیاست ممنوعیت حفاری جدید باعث خواهد شد تولید و آلایندگی به مناطق دیگری مانند مکزیک یا کانادا منتقل شود و تاثیری که دولت برای کمک به کاهش آلایندگی از طریق محدودیت حفاری به دنبال آن است، حاصل نمی شود.

برچسب هاایالات متحده آمریکا جو بایدن عملیات حفاری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا جو بایدن عملیات حفاری آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو میلیارد دلار حفاری جدید نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۸۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک و هیئت‌ مدیره شرکت‌های حمل و نقل بین المللی استان با اشاره به مشکلات متعدد فعالان این صنف از قبیل صف انتظار در مبادی ورودی و خروجی، مشکلات متعدد در مرزها و در گمرکات و... گفت: مباحث مالیاتی یکی از دغدغه‌های اساسی فعالان این حوزه به‌ شمار می‌رود.

وی گفت: دریافت حق کمیسیون نامتعارف از شرکت‌های حمل و نقل هزینه‌های سنگین دفاتر مالیاتی و اخذ مبالغ جداگانه از بابت کارنه تیر و cmr، حاشیه سود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی را تا حد زیادی کاهش داده است.

فتاح‌زاده با بیان این مطلب خواستار اعمال تعرفه متناسب در رابطه با اخذ مالیات از شرکت‌ها شد و گفت: بخش عمده‌ای از هزینه‌های دریافتی بابت کرایه حمل و نقل، متعلق به رانندگان است، اما متاسفانه هنگام اخذ مالیات این مبلغ، برای شرکت‌ها لحاظ می‌شود.

سید ضیاء رضوی؛ دبیر کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک توضیحاتی در خصوص عملکرد سال 1402 کمیسیون ارائه و مشارکت حداکثری اعضاء در جلسات را به جهت تعیین اولویت ها و برنامه ریزی خواستار شد.

رضوی، ایجاد رویه واحد در شرکت های حمل و نقل بین المللی را از جمله موضوعات مهم و تاثیرگذار در حمل و نقل ذکر کرد و افزود: رقابت سالم صنفی از مهمترین مولفه های رشد بوده و در این راستا اتاق تبریز آماده است جلسات محوری در این خصوص برگزار کند، تا ضمن ارج نهادن به فعالان این حوزه، شاهد رشد چشمگیرصنعت حمل و نقل در استان باشیم.

دبیر کمیسیون مهمترین رسالت اتاق تبریز در برگزاری جلسات کمیسیون را حل مشکلات فعالان گمرک و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته پرونده های مالیاتی شرکت های حمل و نقل بین المللی طبق نظر بخش خصوصی که در جلسه کمیسیون عنوان شده بود، بررسی و صورت گرفت.

 در ادامه این جلسه نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل، با نقد فرایند اخذ مالیات از مجموعه‌های خود، خواستار تعیین مالیات بر اساس میزان سود واقعی شده و مقرر شد بررسی موضوع در جلسه آتی با نمایندگان سازمان امور مالیاتی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • کشف محل حفاری غیرمجاز در شهرک شهید چمران تبریز
  • رفع تصرف ۵ هزار متر مربع از زمینهای ملی خواف
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • صعود مسجدسلیمان و حفاری به فینال لیگ برتر گلف
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • حفاری بیل مکانیکی شهرداری در گورستان باستانی ری/ضرب و جرح مالک
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ