Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، «شاه محمود قریشی» امروز برای انجام سفر دو روزه رسمی به امارات وارد دبی شد.

مطابق آنچه که وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد، قریشی قرار است با مقامات امارات دومین کشور بزرگ خاورمیانه که پذیرای اتباع پاکستانی می‌باشد، درباره همکاری‌های دوجانبه، مسائل منطقه و بین المللی رایزنی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور خارجه پاکستان در حاشیه این سفر با اتباع پاکستانی مقیم امارات دیدار و با رسانه‌های بین المللی نیز گفت وگو خواهد کرد.

این بازدید زمانی انجام می‌شود که ابوظبی از رویکرد دولت «عمران‌خان» در تحکیم روابط با همسایگان از جمله جمهوری اسلامی ایران، توسعه روابط با قطر همزمان با تحریم آن توسط چهار کشور عربی، همسویی با ترکیه و مالزی در بحث تحولات منطقه‌ای ناخرسند به نظر می‌رسد.

پس از مخالفت صریح دولت وقت پاکستان با درخواست حاکمان سعودی و اماراتی برای پیوستن به جنگ یمن، اسلام‌آباد و ابوظبی از سال ۲۰۱۵ به بعد سردترین دوران در روابط دوجانبه را تجربه کردند و با روی کار دولت عمران‌خان نخست وزیر پاکستان در تابستان ۲۰۱۸ این کشور تلاش کرد تا یخ روابط دو کشور را آب کند.

ماجرای توقف صدور روادید امارات برای اتباع پاکستانی به بهانه جلوگیری از شیوع کرونا نیز بر بازدید قریشی از ابوظبی سنگینی می‌کند. موضوعی که تا الان دلیل اصلی آن مشخص نشده البته هفته‌های اخیر جوانب امنیتی نیز یکی از دلایل توقف صدور روادید امارات عنوان شد.

در عین حال ناظران سیاسی در پاکستان معتقدند که مواضع سرسخت دولت عمران‌خان علیه طرح سازش با رژیم صهیونیستی و اشتیاق متحدان عرب پاکستان برای برقراری دوستی با تل آویو باعث شده تا اسلام‌آباد متحمل فشار و یا واکنش تلافی جویانه از سوی این کشورها باشد.

عمران‌خان اواسط آبانماه گذشته طی مصاحبه با شبکه پاکستانی "جی‌ان‌ان" درخصوص رویکرد اسلام‌آباد در رابطه با برقراری روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی بار دیگر بر مواضع قوی پاکستان علیه این توطئه و حمایت از آزادی سرزمین فلسطین تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان در پاسخ به این پرسش که آیا اسلام‌آباد تحت فشار کشورهای غیرمسلمان و یا برخی کشورهای مسلمان عرب (اشاره به حاکمان عربی سازشگر با تل‌آویو و برخی دیگر که روابط نزدیک با پاکستان دارند) قرار دارد؟، این موضوع را انکار نکرد و به صورت تلویحی گفت بعضی از حرف‌ها قابل بیان نیست و باید از آن گذشت، ما با برخی از این کشورها روابط خوبی داریم و نمی‌خواهیم باعث ناراحتی آنان شویم.

وی افزود: زمانی که پاکستان روی پای خود بایستد و مستقل شود، آن وقت می‌توان به این پرسش (که چه کشورهایی پاکستان را برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار می‌دهند) پاسخ داد.

برچسب‌ها ابوظبی خاورمیانه شاه محمود قریشی امارات‌ متحده ‌عربی رژیم صهیونیستی وزارت امور خارجه پاکستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابوظبی خاورمیانه شاه محمود قریشی امارات متحده عربی رژیم صهیونیستی وزارت امور خارجه پاکستان ابوظبی خاورمیانه شاه محمود قریشی امارات متحده عربی رژیم صهیونیستی وزارت امور خارجه پاکستان اخبار کنکور رژیم صهیونیستی اسلام آباد عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،به نقل از خانه ملت، جعفر قادری با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان و تاثیرات این سفر بر توسعه اقتصادی و سیاسی ایران و پاکستان گفت: پاکستان یکی از کشورهای پرجمعیت در همسایگی ایران است. همچنین این کشور علاقمندان زیادی به انقلاب اسلامی و مردم ایران دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور پاکستان موقعیت ژئوپلتیکی مهمی دارد، ادامه داد: جمعیت پاکستان می تواند یک ظرفیت مناسب برای صادرات کالاهای غیر نفتی، محصولات نفتی و گازی ما باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین این کشور در مسیر ترانزیت کالا از چین به سمت ایران و عراق و اروپاست و از این منظر هم می تواند به عنوان بخشی از کریدور ترانزیتی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مردم ایران و پاکستان فرهنگ و اعتقادات مشترکی دارند، بیان کرد: همه این موارد ایجاب می کند که ما به دنبال توسعه روابط با پاکستان باشیم و نمی توانیم ظرفیت این کشور را نادیده بگیریم.

دیگر خبرها

  • وزیرخارجه اردن: نباید اجازه داد نتانیاهو منطقه را به نابودی بکشاند
  • وزیرخارجه اردن:نباید اجازه داد نتانیاهو منطقه را به نابودی بکشاند
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • زندان را به سازش با کسانی که پاکستان را به بندکشیدند،ترجیح می‌دهم
  • واکنش ترکیه به حمله وزیرخارجه اسرائیل به اردوغان
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟