Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:33:43 GMT

وزیر علوم روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفت

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۹۸۷۷

وزیر علوم روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفت

به گزارش روز پنجشنبه وزارت علوم، در بخشی از پیام غلامی ضمن درود به روان پاک شهیدان حوزه و دانشگاه به ویژه شهید دکتر محمد مفتح آمده است: بالندگی دو نهاد حوزه و دانشگاه را در خدمت به علم و فرهنگ از درگاه قدرت لایزال الهی مسئلت داریم.
وی در ادامه این پیام آورده است: انقلاب اسلامی که با ایثار و جانفشانی های دانشگاهیان در دوران‌های مختلف و در خون طپیدن طلاب حوزه علمیه ادامه یافته است، از آغاز قرین با همراهی این دو قشر پیشران قرین بوده و ارتباط و وحدت این دو نهاد، نه تنها به عنوان یک امر سودمند، بلکه به عنوان ضرورت و بایستگی مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامی در این پیام با اشاره به عملکرد مکمل حوزه و دانشگاه در کنار یکدیگر، گفت: حوزه‌های علمیه به عنوان نهادی که تقویت بنیان‌های معرفت دینی و ارتقای بعد ایمانی و رفتارهای اخلاقی را در دستور کار خود دارند؛ در کنار دانشگاه‌ها که وظیفه گسترش مرزهای دانش و تربیت نیروهای متخصص و کارآمد برای مدیریت شایسته جامعه را دارند، نیازمند همگامی بیشتر در تحقق مأموریت بزرگ کسب مرجعیت معارف دینی، علمی و فناوری در جهان اسلام و در عرصه ایجاد اعتماد به پیشرانان فرهنگ ودانش برای حل مسئله های مهم کشور و نظام نیز هستند؛ امری که اهتمام و تلاش مضاعف بر آمده از دانش، تدبیر، دوراندیشی و بصیرت نسبت به تحولات و دگرگونی های زمانه را طلب می کند که خوشبختانه در نیل به این مقصد ظرفیت های خوبی در این مجموعه وجود دارد.
 وزیر علوم نام شخصیت‌هایی چون: شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید باهنر و شهید مفتح را در حافظه تاریخی در حافظه تاریخی ایران به عنوان نمونه های بارزی ازتعامل عینی و بهره‌گیری از دانش و تجربه علمی و فرهنگی میان دو نهاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد و افزود: در گام دوم انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگر محتاج به این وحدت هستیم چرا که با ورود نسل جدید به هر دو نهاد به ساز و کارهای عملیاتی سازی و اجرایی شدن هدف وحدت و هم افزایی حوزه و دانشگاه بیندیشیم.

به پاس فعالیت های چشم گیر شهید مفتح در راه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه لزوم ارتباط، همکاری و هم فکری این دو قشر اندیشمند، روز 27 آذر سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح نیز  روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شده است.

شهید مفتح در حوزه از محضر اساتیدی چون سیدمحمد حجت کوه کمری، بروجردی، سیدمحمد محقق(داماد)، علامه طباطبایی و امام خمینی رحمه الله بهره برد و سپس پا به عرصه دانشگاه گذاشت. همان گونه که در حوزه به درجه اجتهاد رسیده بود، در دانشگاه نیز موفق به اخذ درجه دکتری شد. 

محمد مفتح در ۲۷ آذر ۱۳۵۸ هنگام ورود به دانشگاه تهران توسط گروه فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به همراه دو محافظش در مقابل دانشکده الهیات دانشگاه تهران کشته شد.

برچسب‌ها حوزه علميه محمدمهدی مفتح دانشگاه منصور غلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه محمدمهدی مفتح دانشگاه منصور غلامی حوزه علميه محمدمهدی مفتح دانشگاه منصور غلامی اخبار کنکور حوزه و دانشگاه دو نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۹۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان