Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، فرهاد دلق‌پوش در حاشیه بازدید از مجتمع فولاد گیلان در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت هشت واحد فعال صنایع فولادی در گیلان اظهار کرد: سالانه دو میلیون و ۲۲۵ هزار تن انواع صنایع فولادی ازجمله شمش فولاد، میلگرد و ورق‌های فولادی در گیلان تولید می‌شود.

وی با اشاره به طرح توسعه ۱۸۰ هزار تنی مجتمع فولاد گیلان در شرایط تحریم گفت: مجتمع فولاد گیلان در حقیقت تحریم را در کوره ذوب کرد و در شرایط اقتصادی کنونی کشور، با حفظ توانمندی موجود توانسته با ایجاد طرح توسعه جدید یک گام بلند روبه‌جلو بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به ظرفیت فعلی سه میلیون ۲۰۰ هزار تن در سال تولید این مجتمع افزود: مواد اولیه این مجتمع از کارخانجات بزرگی نظیر فولاد مبارکه اصفهان، فولاد هرمزگان و خوزستان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به مصارف تولیدی مجتمع فولاد گیلان بیان کرد: این مجتمع بخش عظیمی از نیاز صنایع پائین‌دستی مثل خودروسازی، صنایع نظامی، دریایی، ساخت ادوات کشاورزی و صنعت ساختمان را پوشش می‌دهد که شمار آن‌ها به بیش از ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی متوسط و کوچک می‌رسد.

دلق‌پوش میزان سرمایه‌گذاری طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان را بیش از ۳۳ میلیارد تومان برشمرد و افزود: طرح توسعه تولید انواع ورق‌های فولادی گالوانیزه (با پوشش روی) زمینه اشتغال جدید قریب به ۴۰۰ نفر را به‌صورت مستقیم فراهم کند و قطعاً با توجه به نوع مصارف این ورق‌ها در صنعت خودرو، لوازم‌خانگی، قوطی‌ها و پوشش ساختمانی؛ گستره اشتغال غیرمستقیم آن به‌مراتب افزون بر یک هزار و ۲۰۰ نفر خواهد شد.

وی با بیان اینکه پرباران بودن و فراوانی منابع آبی در گیلان، یکی از مزیت‌هایی است که زمینه‌ساز توسعه صنایع فولادی در استان است، تصریح کرد: صنایع فولادی یکی از صنایع پرمصرف در زمینه آب هستند که در مجتمع فولاد گیلان ۹۰ درصد آب مصرفی کارخانه از جمع‌آوری آب‌های سطحی حاصل از بارندگی در استخر تعبیه و در مجتمع تأمین می‌شود که مجتمع فولاد گیلان خروجی پساب واحدهای خود را با استانداردهای زیست‌محیطی منطبق کرده که احداث تصفیه‌خانه مجتمع، گواه این مطلب است.

رئیس سازمان صمت گیلان با بیان اینکه واحد را بزرگ‌ترین واحد صنعتی فولاد کشور در بخش خصوصی است، افزود: اشتغال فعلی بدون طرح توسعه این مجتمع  یک هزار و 500 نفر بوده که گیلان، افزون بر اینکه در ردیف چهارم کشور در تولید فولاد قرارگرفته، در مقایسه با استان‌هایی با شرایط مشابه آب و هوایی و پر بارش، موفق‌تر عمل کرده است.

وی با اشاره به اینکه ماده اولیه معدنی صنعت فولاد، سنگ‌آهن است، گفت: اگرچه گیلان ۵۶ معدن فعال دارد اما این استان فاقد ماده معدنی سنگ‌آهن است و مواد اولیه صنایع فولادی گیلان از استان‌های دیگر تأمین می‌شود.

دلق‌پوش با اشاره توسعه صادراتی فولاد گیلان تصریح کرد: با توجه به تعداد بالای صنایع فلزی مرتبط با فولاد که ماده اولیه‌شان از این آلیاژ تأمین می‌شود و همچنین نیاز بالای طرح‌های عمرانی و ساخت‌وسازها به مصالح ساختمانی فولادی در استان و کشور، بخش اعظمی از تولیدات صنایع فولادی گیلان به مصرف استان و کشور می‌رسد و فقط یکی از این محصولات فولادی این مجتمع، سالانه ۶ هزار تن میلگرد به عراق، افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان و پاکستان صادر می‌کند.

در ادامه این بازدید؛ نوید سیار ثابت، قائم‌مقام مدیرعامل مجتمع فولاد گیلان، با بیان اینکه مجتمع فولاد گیلان محصول استراتژیک تولید می‌کند، گفت: ورق فولادی تولیدی این شرکت یک محصول استراتژیک است و اگر امروز تولیدات استراتژیک این کارخانه متوقف شود بسیاری از کارخانجات لوله و پروفیل کشور با بحران مواجه می‌شوند چون به دلیل عدم واردات از خارج کشور، مجتمع فولاد گیلان تأمین کننده مواد اولیه بسیاری از واحدهای تولیدی است.
وی با بیان اینکه فولاد گیلان توان و ظرفیت تولید بیشتر را دارد، عنوان کرد:

به گزارش فارس، مجتمع فولاد گیلان، بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد در بخش خصوصی کشور است و  از سال ۱۳۸۹ تا به امروز از کارخانه‌های فولاد مبارکه اصفهان، فولاد هرمزگان و فولاد خوزستان مواد اولیه خود را تأمین می‌کند و در صورت تأمین مواد اولیه مجتمع فولاد گیلان، این شرکت می‌تواند با حداکثر ظرفیت خود تولید کند.

 

طبق اعلام نوید سیار ثابت، قائم‌مقام مدیرعامل مجتمع فولاد گیلان این مجتمع از سال ۱۳۹۱ تاکنون حتی یک ریال تسهیلات از بانک‌های داخلی و خارجی دریافت نکرده و با درآمدهای خود، مخارجش را تأمین کرده است.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان مجتمع فولاد گیلان رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان مجتمع فولاد گیلان صنایع فولادی تأمین می شود مواد اولیه طرح توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد
  • ساعت فعالیت اماکن تفریحی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان در سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری