Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد یوسفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انتخاب ۲ داور کشوری در سال تحصیلی در جشنواره خلاقیت از بین دبیران فعال در حوزه کارآفرینی و خلاقیت، طراحی و ساخت ۲ بازوی هوشمند رباتیک توسط دانش‌آموزان، ساخت بارکد برای افراد آلزایمری برای پیشگیری از گم شدن و بررسی التهابات عصبی و کارکردهای مغز از جمله فعالیتهای این پژوهسرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که در سال تحصیلی گذشته حدود ۱۰ درصد کل دانش‌آموزان شهرستان تربت حیدریه یعنی نزدیک به چهار هزار نفر به طور حضوری و فعال و یا غیرحضوری از خدمات این پژوهشسرا بهره گرفته اند ادامه داد: در سال تحصیلی جدید با توجه به مجازی شدن فعالیت‌ها، این آمار با افزایش همراه شده‌ است.
مدیر پژوهشسرای دانش‌آموزی ولی‌عصر(عج) تربت‌حیدریه گفت: امسال در قالب ۱۱ کلاس مختلف در تمام زمینه‌های علمی و پژوهشی تعریف شده، به صورت مجازی مشغول به ارایه خدمت به دانش‌آموزان هستیم و نتایج فعالیت‌ها را در قالب نرم‌افزار کاربردی شاد اطلاع‌رسانی می‌کنیم. 
یوسفی محور فعالیت‌های پژوهشی را خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی، نجوم، سلول‌های بنیادی، ادبیات، شاهنامه‌خوانی، زیست‌فناوری، انرژی‌های نو، نانوفناوری، علوم‌شناختی، دانش مغز و ذهن آگاهی عنوان کرد.
وی ادامه داد: با توجه به این که بودجه این پژوهشسرا به عنوان قطب استانی خلاقیت به مقدار محدود از طرف اداره کل آموزش و پرورش تامین می‌شود امیدوارم با تغییر نگاه افراد خیر و گرایش ذهنی این بزرگواران به سمت آموزش و پژوهش، شاهد حمایت بیشتر از نخبگان و دانش‌آموزان شهرستان باشیم. 
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب‌ غرب مشهد واقع است. 

برچسب‌ها هفته پژوهش مدارس تربت حیدریه دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش مدارس تربت حیدریه دانش آموزان هفته پژوهش مدارس تربت حیدریه دانش آموزان اخبار کنکور تربت حیدریه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت «رخ» تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

 مهدی طلعتی افزود: در شرایط کنونی کسری مخزن دشت «زاوه» تربت حیدریه ۴۷ میلیون متر مکعب و دشت «رشتخوار» ۳۰ میلیون متر مکعب است.

وی بیان کرد:  هرچه برداشت بیشتر باشد، حجم آبخوان کوچکتر می شود و به عبارتی این وضعیت موجب بحرانی شدن مخازن آبهای زیرزمینی شده است.

او با تایید اینکه اگر این روند ادامه یابد و نتوان مدیریت کرد شرایط برای زندگی انسان و حیات وحش سخت خواهد شد، اظهار کرد: مدیریت آب صرفا به یک اداره مربوط نمی شود و موضوعی فرابخشی است، باید سایر نهادها مانند جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نهادهای اجتماعی و غیره کمک کنند.

طلعتی تصریح کرد: نمی‌توان گفت از فردا برداشت آبی از دشت رخ صورت نگیرد؛ چون معیشت و زندگی مردم به کشاورزی و آب وابسته است.

خشکسالی و تغییر اقلیم

مدیر امور آب تربت حیدریه افزود: موضوع مدیریت آب بسیار حساس است و باید با دقت بسیار و ظرافت فراوان اقدام کرد تا به زندگی و معیشت مردم آسیبی وارد نشود.

وی عنوان کرد: بخش عمده ای از مشکل هم به خشکسالی ها و تغییر اقلیم باز می‌گردد که می توان با مقایسه وضعیت آب و هوایی تربت حیدریه با ۲۰ سال قبل به تغییرات فراوان رخ داده پی برد.

طلعتی با اشاره به پدیده تغییر اقلیم در تربت حیدریه ادامه داد: میزان بارش برف در این منطقه بسیار کاهش یافته و از سویی میزان دمای منطقه و استان خراسان رضوی در مدت ۳۰ تا ۴۰ سال اخیر ۲ درجه افزایش یافته است.

مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: این ۲ درجه موجب می‌شود، میزان بارش برف کاهش یابد اما باید با کمک کشاورزان و مدیریت مشارکتی مشکل و تبعات آن را تا حد ممکن کاهش داد.

تربت حیدریه با جمعیت حدود ۲۲۵ هزار نفر، در جنوب خراسان رضوی و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مشهد واقع شده است.

دیگر خبرها

  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب
  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور