Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت داروسازی ژاپنی شیونوگی می گوید که روز گذشته /چهارشنبه/ آزمایش بالینی یک واکسن کرونا را آغاز کرده است.

به گزارش برنا؛ تلویزیون ژاپن روز پنجشنبه به نقل از «شیونوگی»  گزارش کرد در این کارآزمایی برای تحلیل ایمنی این واکسن و بررسی اینکه آیا منجر به تولید آنتی بادی در بدن می شود یا خیر، ۲۱۴ فرد بزرگسال سالم شرکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیونوگی در حال ساخت یک واکسن دی ان ای نوترکیب است که حاوی پروتئین های مشابه ویروس کرونا است پروتئین این واکسن به طور مصنوعی با فناوری نوترکیبی ژنتیک ساخته می شود این واکسن در بدن آنتی بادی هایی تولید می کند که به ویروس حمله می کنند.

«شیونوگی» برای تولید این واکسن از تغییر ژن‌های باکلوویروس(baculovirus) استفاده کرده است.  باکلوویروس در حقیقت پاتوژنی است که فقط بندپایان را مبتلا می‌کند.

این شرکت می گوید که خطر این فناوری پایین در نظر گرفته می شود زیرا در گذشته هم برای واکسن های دیگر به کار گرفته شده است.

شیونوگی دومین شرکت ژاپنی است که آزمایش بالینی یک واکسن کرونا را آغاز می کند.

این شرکت داروسازی تصمیم دارد، با تولید انبوه واکسن کرونا خود، سال آینده ۳۰ میلیون نفر را واکسینه کند.  

همزمان با این پیشرفت بزرگ در ژاپن،  در پایان سه هفته ای که دولت ژاپن آن را برای مهار ویروس کرونا «حیاتی» نامیده بود، تعداد مبتلایان در این کشور به افزایش خود ادامه می دهد.

مقامات می گویند روز چهارشنبه جمع کل مبتلایان در کشور حدود سه هزار نفر بود که یکی از بدترین روزها از این لحاظ بوده است.

نتیجه آزمایش بیش از ۱۸۸ هزار نفر در ژاپن مثبت بوده است و ۶۱۸ نفر در شرایط حاد هستند که تا کنون بیشترین است.

مقامات در مناطقی که موارد ابتلا بالا است از مردم می خواهند تا حد امکان در منازل خود باقی بمانند و رستوران ها زودتر از معمول تعطیل کنند اما جمع هفتگی مبتلایان و جان باختگان همچنان درحال افزایش بوده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از آغاز تکثیر میگو برای تولید لارو این آبزی و ذخیره‌سازی در استخرهای پرورشی استان بوشهر خبر داد و گفت: ۵۱ هزار قطعه مولد میگو برای تولید بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو به‌کارگیری شده است. - اخبار استانها -

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کردند.

وی از واردات 26 هزار مولد میگو خارجی SPF به بوشهر خبر داد و بیان کرد: در بازدیدهای انجام شده این مولدها پست لاروهای قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگو پرورشی کمک قابل توجهی کند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهنده امکان‌پذیر دانست و بیان کرد: بیماری میگو پرورشی یک بیماری مدیریتی است و امسال هم وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان میگو پرورشی این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی کاهش مخاطرات بیماری در سطح اراضی پرورش این آبزی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات لازم و آموزش‌های لازم، شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگو پرورشی دارد به تولیدکنندگان میگو پرورشی ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه در کنار مولد خارجی، 25 هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است، گفت: در مجموع 51 هزار مولد در مراکز تکثیر میگو استان بوشهر در تولید بیش از 2 میلیارد قطعه بچه میگو مورد نیاز استخرهای پرورش این آبزیان فعال شده‌اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ردیابی بیماری میگو پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون مولدها و پست لاروهای میگو سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات توسط پرورش‌دهنده این آبزی یک ضرورت است.

تنگستانی با بیان اینکه کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان پرورش میگو در سایت‌های مختلف استان بوشهر قرار دارند، گفت: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و بیان کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده، توسط دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول