Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز پنج شنبه در آیین افتتاح و بهره برداری از ۲۸ پروژه شهرداری استان ایلام‌که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: شهرداری های ایلام فقیر و منابع درآمدی پایدار ندارند و بیشتر درآمد آنها از محل عوارض های قانونی ساخت و ساز و صدور پروانه است، بنابراین اعضای شورای شهر و شهرداران در این دوره باید از همه ظرفیت های مغفول مانده قانونی برای کسب درآمد و ارتقای خدمات و عمران شهری بهره بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرداری ها می توانند در هرمنطقه متناسب با مزیت هایی ‌که برای کارهای عمرانی، تولید و حوزه اقتصادی وجود دارد با جدیت کار کنند تا منبع درآمدی برای خود تعریف کنند .
سلیمانی دشتکی یادآور شد: ایلام در تهیه، تدوین و تصویب طرح های جامع تفصیلی و طرح هادی نسبت به دیگر استان ها عقب بود، در این سه سال اقدامات خوبی انجام شد که در این حوزه باید تلاش ها برای اجرایی شدن این کار تسریع یاید.

استاندار ایلام تاکید کرد: هربرنامه توسعه ای باید متکی با اسناد و نقشه های مناسب باشد در غیر این صورت ساخت و سازها نامتناسب خواهد بود و علاوه بر ضرر و زیان بالا مشکلات دوچندان می شود.

وی با بیان اینکه در نوشتن طرح ها باید افق بلند مدت را در نظر بکیریم‌، گفت: در شهرهای کوچک ما چند عارضه داریم، اینکه برخی از افراد صاحب نفوذ با فشار جهت ساخت و سازها، خیابان ها و کوچه ها تغییراتی ایجاد می کنند که این ظلم است و بایدکاری کنیم‌ که منفعت همه مردم در نظر گرفته شود.

استاندار ایلام در ادامه عملکرد شهرداری های استان در مهار و کنترل وقایع و حوادث مهم چون سیل سال گذشته و مبارزه با ویروس کرونا را خوب ارزیابی کرد و افزود: در جریان بارندگی های سیلابی سال ۹۸ که در اکثر شهرهای استان رخ داد شهرداری ها با تلاش و اقدامات بسیار و همکاری با مجموعه اجرایی استان مانع از ایجاد خسارت های زیاد به شهرها شدند و خسارت ها را به حداقل رساندند.

سلیمانی دشتکی تاکید کرد: در جریان سیل سال گذشته امکانات و اعتبارات خوبی از سطح ملی در استان جذب شد و در این خصوص کمک های خوبی هم به شهرداری های استان اختتصاص یافت.

وی همچنین به نقش شهرداری ها در مهار ویروس کرونا و خدمات ارایه شده در مبارزه با این ویروس یادآور شد: از آغاز شیوع ویروس کرونا شهرداری های استان پیش قدم شدند و با ضد عفونی معابر و اماکن همراهی بسیاری خوبی نیز با مجموعه ستاد کرونای استان داشتندکه جای تقدیر دارد.

وی اضافه کرد: در سه سال اخیر در استان توجه خاصی به احداث پارک های محلی شده است، احداث پارک محلی چغاسبز و مجموعه تفریحی در دست اجرای ارغوان در سطح شهر ایلام و دیگر شهرهای استان از جمله کارهای خوب در این راستا است.

به گزارش ایرنا، ایجاد ۴۵ هزار متر فضای سبز، ۵۴۲ هزار متر آسفالت‌معابر، ۲ هزار و ۸۲۷ متر جدول گذاری، ۱۴ هزار و ۷۵۰ متر پیاده رو، ۷۰۰ متر سیل بند و سه هزار و ۶۰۰ متر اصلاح شبکه جمع آوری آب های سطحی از مهمترین پروژه های شاخص شهرداری های استان بود که به بهره برداری رسید.

برچسب‌ها ایلام قاسم سلیمانی دشتکی افتتاح طرح سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام قاسم سلیمانی دشتکی افتتاح طرح سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ایلام قاسم سلیمانی دشتکی افتتاح طرح سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور اخبار کنکور شهرداری های استان سلیمانی دشتکی شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۱۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

محمد وحید نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه نقشه راه از ابتدای سال ۱۴۰۲ مشخص بوده است، اظهار کرد: به همت مجموعه مدیریت شهری درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ به صورت ۱۰۸ درصدی محقق شده است.

وی با اشاره به سهم شهرداری مرکز در تحقق درآمد سال ۱۴۰۲، افزود: عملکرد شهرداری مرکز در حوزه نقدی ۱۰۱ درصد و در حوزه غیرنقدی ۱۲۱ درصد بود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم در زمینه عوارض نوسازی تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی و مشارکت با شهروندان شاهد تحقق ۷۸ درصدی در این حوزه بوده‌ایم که با توجه به سوابق گذشته قابل توجه است.

وحیدنیا با اشاره به سهم عوارض ساخت‌وساز از درآمدهای شهرداری، ادامه داد: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به تفکیک تحقق درآمد تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری ۱۴۰ درصد، در بحث اوراق مشارکت ۱۰۰ درصد، در مالیات و ارزش افزوده ۱۸۰ درصد و در حوزه وام دریافتی مجموعه مدیریت شهری شاهد ۱۱۷ درصد تحقق درآمد بوده است.

وحیدنیا با اشاره به سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده، گفت: طی سال‌های اخیر اداره کل مالیاتی استان قم پیگیری‌هایی را برای پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ در استان انجام داد که سهم خوبی بر ارتقای درآمدهای شهرداری از این طریق داشت.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که با سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده برای مردم قم امکانات و تسهیلات رفاهی همچون پروژه‌های تقاطع غیرهمسطح یا بوستان‌های شهری ایجاد شود و این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم تا مردم بدانند این بخش از مالیات کجا مصرف می‌شود.

کد خبر 749948

دیگر خبرها

  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»