Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - بیمه آسیا در ادامه حمایت از واحدهای بزرگ تولیدی، این بار در شرق کشور خسارت ۱۰۶ میلیارد ریالی آتش سوزی کارخانه پردیس کاغذ پارسیان را که از بزرگ ترین شرکت های تولید کاغذ در ایران است، پرداخت کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، این کارخانه که در شهر بینالود استان خراسان رضوی قراردارد، در اثر افزایش بی سابقه گرما دچار آتش سوزی مهیبی شد و انبار مواد اولیه آن  در آتش سوخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 بر اساس این گزارش، در پی اعلام وقوع آتش سوزی از سوی بیمه گذار، گروه کارشناسی بیمه آسیا در استان خراسان رضوی  بلافاصله در محل حادثه حضور یافتند و بررسی های فنی را برای برآورد میزان خسارت، انجام دادند.
 این گزارش می افزاید: پس از اقدامات اولیه و برآورد خسارت، در مراسمی در شهر مقدس مشهد در محل سرپرستی منطقه4 بیمه آسیا ، چک خسارت به ارزش ۱۰۶ میلیارد ریال  به بیمه گذار تحویل شد.  
 براساس این گزارش، در این مراسم مدیرعامل شرکت پردیس کاغذ پارسیان با ارائه گزارشی از فعالیت شرکت های گروه پردیس و شرکت پردیس کاغذ پارسیان از خدمات شرکت بیمه آسیا به عنوان شرکت شاخص در صنعت بیمه و به ویژه مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بیمه آسیا تقدیر و تشکر کرد و بر تداوم و توسعه همکاری ها تاکید نمود.

  در این مراسم، سهامدار چینی این شرکت نیز از تلاش و همکاری مسئولین بیمه آسیا در راستای حضور به موقع  در محل حادثه و پرداخت خسارت، قدردانی کرد.

 معاون سرپرستی منطقه ۴ نیز در مراسم تحویل چک خسارت، ضمن ارائه گزارشی از روند ارزیابی و رسیدگی به پرداخت خسارت، گروه صنعتی پردیس را یکی از گروه های صنعتی مطرح استان عنوان کرد و از همکاری صادقانه مدیران شرکت پردیس کاغذ در مراحل ارزیابی خسارت قدردانی کرد.

 وی شرکت بیمه آسیا را حامی صنعت گران و سرمایه گذاران با بهره مندی از مدیران توانمند  دانست و آمادگی بیمه آسیا را بر تداوم همکاری های طرفین اعلام کرد.

 شرکت پردیس کاغذ پارسیان، از هلدینگ های پردیس است که در شهر جدید بینالود با سرمایه گذاری مشترک ایران و چین در سال ۱۳۹۶ با حضور دکتر جهانگیری، معاون رییس جمهور به بهره برداری رسیده است. این شرکت یکی از بزرگ ترین شرکت های تولید کاغذ با جدیدترین فن آوری های روز دنیا است که در فاز یک خود بیش از ۵۴۰ نفر به صورت مستقیم و بیش از۱۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم نیروی کار فعال دارد.
 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند