Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ اما تعداد مجوز معافیت‌های گمرکی مواد اولیه در همین بازه زمانی با کاهش روبه‌رو شد. همچنین آمار وزارت صمت نشان می‌دهد در هفت ماهه منتهی به مهرماه سال ۹۹ در هر سه گروه نام برده، معافیت‌های گمرکی از نظر تعداد با کاهش مواجه بوده است. در عین حال ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی در مهرماه امسال نسبت به ماه قبل(شهریور ۹۹) در دو گروه ماشین‌آلات و ماشین‌آلات مستعمل افزایشی بوده؛ اما در مواد اولیه با کاهش روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در هفت ماهه امسال نسبت به هفت ماهه سال گذشته به جز در گروه ماشین‌آلات، در دو گروه دیگر (ماشین‌آلات مستعمل و مواد اولیه) شاهد رشد ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی بوده‌ایم.

معافیت‌های گمرکی در ماده ۱۱۹ قانون گمرکی آمده است. البته آنچه از این ماده قانونی در آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنای محاسبه بوده، بند (غ) این ماده قانونی است. بر اساس این بند، واردات ماشین‌آلات خط تولید به تشخیص وزارت صمت توسط واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی مجاز مشمول معافیت گمرکی می‌شوند.  کالاهای موضوع این ماده مشمول محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها به استثنای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های شرعی و قانونی نمی‌شود.

تعداد معافیت‌های گمرکی

بر اساس گزارش هفت ماهه وزارت صنعت، معدن و تجارت، سه مجوز مشمول دریافت معافیت‌های گمرکی هستند: «ماشین‌آلات»، «ماشین‌آلات مستعمل» و «مواد اولیه».

در شهریورماه سال ۹۹ تعداد معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات ۲۹۸ فقره بوده است. در مهرماه این رقم به ۳۲۴ فقره رسیده است. بنابراین شاهد رشد صدور مجوز معافیت گمرکی ماشین‌آلات در ماه هفتم سال بوده‌ایم. تعداد مجوزهای صادر شده در این گروه ۷/ ۸ درصد افزایش یافته است. علاوه بر این در هفت ماه منتهی به مهر سال گذشته ۲ هزار و ۳۸۱ فقره مجوز معافیت گمرکی ماشین‌آلات صادر شده بود که در هفت ماهه امسال این تعداد به ۲ هزار و ۲۹ فقره کاهش یافت. بنابراین شاهد افت ۸/ ۱۴ درصدی تعداد مجوزهای صادر شده در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم. در شهریورماه امسال ۴۸ فقره مجوز معافیت گمرکی برای ماشین‌آلات مستعمل صادر شده است. در مهرماه امسال تعداد معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات مستعمل به ۵۲ فقره افزایش یافته است.

بنابراین تعداد معافیت‌های گمرکی در این بخش با افزایش ۳/ ۸ درصدی روبه‌رو بوده است. علاوه بر این در هفت ماه منتهی به مهرماه امسال ۲۹۳ فقره مجوز معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات مستعمل صادر شده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۲۹۶ فقره مجوز صادر شده بود.

بنابراین در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت یک درصدی را در صدور معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات مستعمل شاهد بوده‌ایم.

تعداد مجوزهای معافیت‌های گمرکی مواد اولیه نیز در شهریورماه امسال ۷۹ فقره بوده است. در مهرماه این تعداد به ۷۲ فقره کاهش یافته است. بنابراین تعداد معافیت‌های گمرکی مواد اولیه صادر شده در مهرماه امسال نسبت به شهریور امسال افت ۹/ ۸ درصدی را تجربه کرده است. در هفت ماه منتهی به مهرماه امسال ۴۸۲  فقره معافیت گمرکی مواد اولیه صادر شده است. حال آنکه در هفت ماه منتهی به مهرماه سال گذشته ۵۵۳ فقره مجوز در گروه مواد اولیه صادر شده است. در معافیت‌های گمرکی مواد اولیه با کاهش صدور مجوز  به میزان ۸/ ۱۲ درصد در این بخش مواجه شده‌ایم.

ارزش کالاهای معاف شده

ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی نیز در این گزارش منعکس شده است. در بخش ماشین‌آلات، ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی در شهریورماه امسال ۱۰۹ میلیون و ۸۹۰ هزار دلار بوده و در مهرماه امسال به ۱۶۸ میلیون دلار رسیده است. بنابراین در مهرماه امسال نسبت به ماه قبل (شهریور ماه) ۵۲ درصد افزایش یافته است.  در هفت ماه منتهی به مهر ماه امسال ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات  ۹۵۵ میلیون و ۴۷۰ هزار دلار بوده است. این در حالی است که در هفت ماه منتهی به مهرماه سال ۹۸ این رقم یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون و ۳۶۰ هزار دلار  به ثبت رسیده است. بنابراین ارزش کالاهای مشمول معافیت گمرکی ماشین‌آلات در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸/ ۴۳ درصد کاهش یافته است.

ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات مستعمل در شهریور امسال ۷ میلیون  و ۶۸۰ هزار دلار بوده و در مهرماه امسال به ۱۲ میلیون و ۲۶۰ هزار دلار رسیده است. بنابراین ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات مستعمل در مهرماه نسبت به شهریورماه ۶/ ۵۹ درصد افزایش یافته است. در هفت ماه منتهی به مهرماه امسال نیز ارزش این گروه کالایی ۷۵ میلیون و ۶۴۰ هزار دلار است. این در حالی است که در هفت ماه منتهی به مهرماه سال گذشته ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات مستعمل ۶۹۰ میلیون و ۸۴۰ هزار دلار بوده است. بنابراین در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ارزش معافیت‌های این گروه کالایی  ۳/ ۸ درصد افزایش داشته باشد.

شهریورماه سال ۹۹ ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی مواد اولیه ۹ میلیون و ۱۳۰ هزار دلار بوده است. در مهرماه امسال این رقم به ۵ میلیون و ۷۳۰ هزار دلار رسیده است. بنابراین در مهرماه امسال نسبت به شهریور ۹۹ شاهد افت ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی مواد اولیه بوده‌ایم. در هفت ماه منتهی به مهر سال گذشته ارزش این گروه کالایی ۵۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار بوده است. اما در هفت ماه منتهی به مهرماه امسال این رقم به ۵۷ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار رسیده است. بر این اساس ارزش کالاهای مشمول معافیت‌های گمرکی در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹/ ۰ درصد افزایش یافته است.

پربیننده ترین حداکثر قیمت آجیل شب یلدا کیلویی ۱۷۰هزار تومان است/ رشد ۴۰درصدی نسبت به سال قبل ظرف آجیل شب یلدای امسال چند آب می‌خورد؟ تولیدی مبل راحتی چه مزیت هایی دارد سایه سنگین کرونا بر بلندترین شب سال قیمت انواع ماهی و آبزیان در میادین میوه و تره‌بار تهران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گمرک کالا قیمت کالا ترانزیت کالا معافیت گمرکی معافیت های گمرکی مواد اولیه مهرماه امسال نسبت تعداد معافیت های گمرکی درصد افزایش یافته معافیت های گمرکی منتهی به مهرماه سال هزار دلار بوده دلار رسیده هفت ماه هفت ماه معافیت گمرکی سال گذشته صادر شده مجوز معافیت تعداد مجوز فقره مجوز بوده ایم ۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟

 

به گزارش تابناک، مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت.

به این ترتیب نه فقط در کشورهای توسعه‌ یافته بلکه در کشورهای در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد.

در کشورهای توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند.

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیازهای آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

دیگر خبرها

  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد