Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-02@09:20:15 GMT

آل سعود ۱۰۰ مبلغ دینی را برکنار کرد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۳۵۶۵

آل سعود ۱۰۰ مبلغ دینی را برکنار کرد

به گزارش  حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، وزارت امور اسلامی عربستان، دستور برکناری ۱۰۰ واعظ و امام جماعت مساجد مکه و القصیم را به سبب جدی نگرفتن تذکر درباره خطر «اخوان المسلمین» صادر کرد.

بر اساس این گزارش، خطیبان و ائمه جماعت مساجد این شهرها اخطار رژیم آل سعود را مبنی بر خطرها و تهدیدهای «گروه تروریستی اخوان المسلمین»  نادیده گرفتند و به همین سبب از کار برکنار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پایگاه خبری «مستقبل بلا ظلم» به نقل از یک مقام دولتی سعودی نوشت: درخواست برکناری این افراد پس از شناسایی به وزارت مربوطه ارسال شد که وزارت امور اسلامی نیز آنان را برکنار کرد.

به گفته این مقام سعودی، دولت ریاض با هر فرد که دستورها و توصیه های خطر اخوان المسلمین را جدی نگیرد یا بر خلاف این تذکرها عمل کند برخورد شدید خواهد کرد و با کسی تعارف ندارد.

در همین پیوند، «عبداللطیف آل الشیخ»، وزیر امور اسلامی عربستان در بخشنامه ای به همه مبلغان و امامان جماعت این کشور از آنها خواست که درباره «تأثیر منفی» گروه اخوان‌المسلمین سخنرانی کنند.

وزارت ارشاد و امور اسلامی عربستان سعودی ۳۰ آبان گذشته به درخواست «محمد بن سلمان» خواستار بازداشت و تحت پیگرد قرار دادن علما و مفتی های سعودی شده که حاضر به همراهی با سیاست‌های ریاض در خصوص اخوان‌المسلمین نشده‌اند.

در این سند سری که توسط برخی از مخالفان سعودی در رسانه های این کشور منتشر شده، وزارت ارشاد و امور اسلامی سعودی در نامه‌ای به بخش‌های تحت امر خود خواستار جمع‌آوری اطلاعات از خطیبان مساجد و مفتیانی شده که حاضر نشده‌اند، بیانیه  اخیر «هیأت علمای سعودی» در تروریستی خواندن اخوان‌المسلمین را در مساجد این کشور قرائت کنند.

در سند تازه افشا شده، آمده است که امامان جماعت و خطیبانی که حاضر به قرائت بیانیه هیأت علمای سعودی نشده‌اند، اگر عذر موجهی نداشته باشند، برکنار شوند تا مقدمات بازداشت آن‌ها فراهم شود. همچنین باید افراد جدیدی جایگزین آن‌ها شوند که با سیاست‌های دولت سعودی همسو باشند.

این سند همچنین توسط «مجتهد» افشاگر معروف عربستانی منتشر شده و حاکی از آغاز دور جدید بازداشت علما و مفتیان غیرهمسو با دولت سعودی است.

هیات کبار علما (علمای ارشد) عربستان ۲۰ آبان گذشته با صدور بیانیه ای اخوان المسلمین را گروه تروریستی معرفی کرد و نسبت به گرایش، عضویت و همراهی در این جماعت هشدار داد.  

در این بیانیه ادعا شده که اخوان المسلمین یک گروه تروریستی است که نماینده مسیر روشن دین اسلام نیست، بلکه اهداف حزبی خود را دنبال می کند که با باورها و هدایت های دینی ما منافات دارد. این گروه با پوشش دین به اختلافات و تروریسم دامن می‌زند و هدف غایی آن رسیدن به قدرت است.  

هیات علمای ارشد سعودی در ادامه این بیانیه همچنین مدعی شده که اخوان المسلمین گروهی منحرف است که بر پایه نزاع با والیان امر و مخالفت با حاکمان، فتنه انگیزی در کشورها، تضعیف همزیستی در یک میهن واحد و سوق دادن جوامع اسلامی به سوی جاهلیت پایه گذاری شده است.

از زمان ولیعهدی «محمد بن سلمان» در سال ۲۰۱۷ میلادی تاکنون صدها روحانی و عالم دینی، بازرگان، شاهزادگان، فعالان حقوق بشر و حقوق زنان عربستانی دستگیر و روانه زندان شده‌اند.

در حالی که این بازداشت‌ها انتقاد مجامع بین‌المللی از جمله عفو بین‌الملل، دیده‌بان حقوق بشر و اتحادیه اروپا را در پی داشته است، رژیم سعودی همچنان به سرکوب مخالفان، علما و فعالان حقوق بشر و حقوق زنان ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اخوان المسلمین امور اسلامی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان در جلسه با روحانیت استان گفت: نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

ابوطالب شفقت با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و روسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی فقیه در استان به ظرفیت‌ جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و گفت: پیشنهادات ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

استاندار لرستان تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما نا صحیح است .

وی افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است. من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم  و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

استاندار لرستان تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید مورد توجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

شفقت گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه ساز ظهور امام عصر(عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه ورزی، مقدمات  رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه تامین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه گذاری کنند.

استاندار لرستان تصریح کرد: باید پیشرفت را به عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود از آنجا که هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش و پرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

نماینده عالی دولت در استان لرستان افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم و تربیت را دریابیم زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

این جلسه با حضور حجت الاسلام شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، اساتید حوزه و دانشگاه و روحانیت مسئول در دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • حداقل حقوق بازنشستگان 35 درصد افزایش یافت
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه