Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرنگاران جوان ، کودکی دوره‌ای حساس است که با خود چالش‌های متفاوتی را به همراه دارد که توجه و نظارت کافی والدین را می‌طلبد، چراکه با بالا رفتن سن کودک، مسائل و مشکلات متفاوتی پیش روی آن‌ها قرار می‌گیرد که اگر از قبل، برای آن برنامه ریزی کنند می‌توانند موفق عمل کنند.

۴ تا ۷ سالگی، یکی از دوران‌هایی است که با استقلال و یادگیری‌های کودک همراه است و به همین دلیل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و والدین به عنوان حمایت گر نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مهرگان،در رابطه با دوره ۴-۷ سالگی کودکان اظهار کرد: کودکان در سنین ۴ تا ۷ سالگی در دوران ابتدایی کودکی خود قرار دارند و وارد مرحله‌ای می‌شوند که می‌توانند کار‌های خود را نسبتا به صورت مستقل انجام دهند تا جایی که در این دوره می‌توانند به تنهایی و یا با کمک جزئی والدین خود لباس بپوشند، بند کفش‌های خود را ببندند و یا حتی میز شام را بچینند و اسباب بازی‌های خود را مرتب‌تر کنند و بچینند که کودکان ۶-۷ ساله می‌توانند کیف خود را آماده کنند و تکالیف خود را انجام دهند.

وی با اشاره به وظایف والدین در این دوره بیان کرد: در این دوره زمانی که کودکان سپری می‌کنند والدین هم وظایفی را برعهده دارند که از آن جمله می‌توان به تنظیم زمان خواب و بیداری کودک، حمام کردن، وقت گذراندن با والدین و دوستان و همراهی کردن کودک برای انجام فعالیت‌های خود اشاره کرد و در این میان، باید نظارت کافی هم داشته باشند که این بدین معنا نیست که تکالیف کودک خود را انجام دهند.

 

این مشاور خانواده تصریح کرد: گاهی ممکن است میان والدین و کودک اختلافاتی به وجود آید که والدین باید در بحث آزاد، مشکل را در حضور یکدیگر مطرح کنند و والدین باید خواسته‌های خود را به صراحت بیان کنند، اما فراموش نکنند تا جایی که ممکن است این فرصت را به کودک خود بدهند که بتواند نظرات خود را مطرح کند و دائم به او نگویند که چه کاری انجام دهد و یا ندهد و در این میان، والدین نباید بازی کردن و اختصاص زمان کافی برای این موضوع را فراموش کنند، چرا که در این سن، برای کودک بازی کردن از کار مهم‌تر است.

وی با ذکر مثالی گفت: اگر والدین می‌خواهند به کودک خود زبان یاد بدهند باید کنار او بنشینند و هر روز کمی زبان به او یاد بدهند و برای خسته نشدن کودک خود این کار را به یک تفریح تبدیل کنند، چرا که در غیر این صورت، یادگیری و تمرین زبان به جنگی تبدیل خواهد شد که نتیجه معکوس به دنبال دارد.

مهرگان ادامه داد: ممکن است والدین در دوران میانی که کودکانشان در سنین قبل از نوجوانی قرار دارند سلایق سخت و جدی را در خصوص لباس و مدل موی آن‌ها داشته باشند و این کودکان نیز روی این موضوع پافشاری کنند که والدین می‌توانند با راهنمایی‌های جزئی به آن‌ها اجازه دهند که در این خصوص آزاد باشند و در کنار آن، نظارت کافی داشته باشند، امّا والدین باید توجه کنند که نظر شخصی خود را در حاشیه قرار دهند.

وی افزود: والدین باید کودکان خود را تشویق به خودگردانی کنند و به آن‌ها اجازه دهند که وظایفشان را بدون دخالت والدینشان انجام دهند که شاید انجام این کار برای اغلب والدین امکان پذیر نباشد و این امر کاملا طبیعی است و به مرور زمان جا خواهد افتاد و برخی از کودکان هستند که در این سن به تخیلات خود ادامه می‌دهند و در دنیایی که برای خود ساخته‌اند، بازی می‌کنند.

این مشاور خانواده تأکید کرد: والدین نباید زمانی که کودکانشان در تخیلات خود غرق می‌شوند و از آن صحبت می‌کنند، آن‌ها را خجالت زده و شرمگین کنند و باید به کودکان خود حق انتخاب هایی، چون فعالیت در فوق برنامه، پوشیدن لباس به ویژه در حدود دوازده سالگی، انتخاب موسیقی و ... دهند که در مورد حق انتخاب موسیقی باید به این نکته توجه کنند که بر محتوای اشعار موسیقی و‌ نوع آن‌ها نظارت کافی داشته باشند.

وی اذعان کرد: والدین باید بدانند که آن‌ها نمی‌توانند چیزی را که خودشان انجام نداده و یا نمی‌دهند را به کودکان خود نیز تحمیل کنند که باید گفت شاید برای کوتاه مدت بتوانند این کار را انجام دهند، اما مطمئن باشند که در طولانی مدت، این کار جواب نمی‌دهد و زمان در حال گذر است و کودکان نیز بر اساس این موضوع در حال رشد و قوی شدن هستند که به محض اینکه توان و قدرت این را پیدا کنند که از زیر بار تحمیل‌های خواسته و ناخواسته والدین خود شانه خالی کنند، این کار را می‌کنند و اگر والدین با فرزندان خود دوست نباشند و ارتباط صمیمی نداشته باشند، این موضوع می‌تواند نه تنها برای آن‌ها بلکه برای فرزندانشان نیز آسیب زا باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خانواده ارتباط کودک داشته باشند نظارت کافی انجام دهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۵۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس گفت: عمل جراحی خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس با موفقیت انجام شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خروج تومور 10 کیلویی از شکم زن 35 ساله توده‌هايي به نام تومور

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!