Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژاپن و آمریکا روز پنجشنبه توافق کردند تا مذاکره در مورد تعیین نهایی سهم ژاپن از هزینه های استقرار نیروهای آمریکایی در این کشور را تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی به تعویق بیاندازند.

به گزارش برنا، توافق فعلی که هر پنج سال یک بار مورد مذاکره قرار می گیرد در ماه مارس ۲۰۲۱ (اسفند ۱۳۹۹) منقضی می شود دو طرف مذاکرات سطح کاری در این موضوع را ماه گذشته آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت ژاپن به طور موقت تصمیم گرفت تا حدود یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار از لایحه بودجه سال ۲۰۲۱ را به هزینه استقرار این نیروها اختصاص دهد این مبلغ تقریبا معادل مبلغ اختصاص یافته امسال است.

اما واشنگتن از توکیو درخواست کرده است تا هزینه بیشتری را تقبل کند به این ترتیب دو طرف پیش از پایان سال جاری به توافقی دست نخواهند یافت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ژاپن آمریک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۶۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین روز از مذاکرات آتش‌بس در غزه بی‌نتیجه پایان یافت

به گزارش جام جم آنلاین، رویترز گزارش کرده است که رهبران حماس دومین روز از مذاکرات آتش‌ بس را با میانجیگران طرف مصری و قطری روز یکشنبه بدون پیشرفت آشکاری به پایان رساند، زیرا حماس همچنان بر روی خواسته خود مبنی بر اینکه هرگونه توافقی باید به جنگ غزه پایان دهد، ایستادگی کرد.

یکی از مقام‌های فلسطینی آگاه از مذاکرات قاهره، گفته است که هیأت حماس با عزم دستیابی به توافق «اما نه به هر قیمتی» وارد قاهره شده‌اند.

این مقام فلسطینی که خواست نامش فاش نشود به رویترز گفت «توافق باید به جنگ پایان دهد و نیرو‌های اسرائیلی را از غزه بیرون کند و اسرائیل هنوز متعهد نشده که تمایل به پذیرش چنین چیزی دارد».

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی خواهان آزادسازی دستکم ۱۳۰ نفر از اسرای خود است، اما یکی از مقام‌های رژیم صهیونیستی روز شنبه گفت که موضع اصلی تل‌آویو تغییر نکرده است و اسرائیل «تحت هیچ شرایطی» با توافق برای پایان جنگ موافقت نخواهد کرد.

یکی دیگر از مقام‌های فلسطینی به رویترز گفت که مذاکرات «با چالش‌های مواجه شده است، زیرا اشغالگر (اسرائیل) متعهد به آتش‌ بس جامع نیست»، اما افزود هیأت حماس همچنان در قاهره است به امید آن‌که میانجیگران بتوانند به رژیم صهیونیستی فشار آورند تا مواضعش را تغییر دهد. در حالیکه جدیدترین دور مذاکرات آتش‌بس در قاهره در جریان بود، ساکنان و مقام‌های بهداشتی غزه تصریح کردند که جنگنده‌ها و تانک‌های اسرائیلی نیمه‌شب گذشته همچنان مناطقی در سراسر قلمرو فلسطینیان را هدف قرار دادند و چندین نفر را به شهادت رساندند و زخمی کردند.

منابع مصری گزارش کردند که رئیس سیا ویلیام برنز که در مذاکرات پیشین آتش بس حضور داشت، روز جمعه هفته گذشته وارد قاهره شد. هزاران اسرائیلی روز شنبه با برگزاری تظاهرات در اراضی اشغالی از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو درخواست کردند که با توافق آتش‌بس با حماس به منظور آزادی اسرای اسرائیلی موافقت کند.

دیگر خبرها

  • تهاجم زمینی به رفح یا توافق/ در میز آتش‌بس چه می‌گذرد؟
  • آمریکا: اولویت اصلی ما استقرار صلح است
  • رژیم صهیونیستی به دنبال فشار نظامی بر مذاکرات است
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین
  • دومین روز از مذاکرات آتش‌بس در غزه بی‌نتیجه پایان یافت
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • آغاز مذاکرات پرسپولیس برای تمدید قرارداد بازیکنان
  • روز نخست مذاکرات آتش بس اسرائیل و حماس پایان یافت+ جزییات
  • ساعت‌های سرنوشت‌سازی پیش روی مذاکره‌کنندگان در قاهره است
  • جزئیات توافق پیشنهاد شده به حماس؛ آزادی ۲۰ فلسطینی در مقابل ۱ نظامی زن اسرائیلی