Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@00:19:11 GMT

سلامی به امام رئوف از آن سوی مرزها

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۸۱۹۱

سلامی به امام رئوف از آن سوی مرزها

پس از شیوع ویروس منحوس کرونا و ایجاد محدودیت‌های ناشی از شیوع آن، به منظور حفظ ارتباط ارادتمندان و دلدادگان با حرم مطهر طرح «زیارت نیابتی» با هدف زیارت از راه دور طراحی و اجرا شد.

به گزارش قدس آنلاین، در قالب طرح «زیارت نیابتی» که به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی طراحی شده، عاشقان اهل‌بیت(ع) در داخل و خارج از کشور با ثبت نام در این طرح، در خواست زیارت نیابتی می‌دهند و پس از معین شدن تاریخ زیارت، خدام حضرت رضا(ع) به نیابت از آن شخص زیارت امین الله را پشت پنجره فولاد با ذکر نام شخص قرائت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس تاکنون ۱۰۷۰ زیارت نیابتی توسط خادمیاران حوزه مدیریت امور زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی برای متقاضیان انگلیسی و ترک زبان انجام شده است.

آن طور که مدیر امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی می‌گوید: حرم مطهر همه ساله شاهد حضور میلیون‌ها زائر از کشورهای مختلف بوده که مشتاقانه با تمام سختی‌های فراوان به عشق زیارت امام هشتم قدم در این مسیر گذاشته و به زیارت مشرف و از برنامه‌های این مدیریت به زبان‌های مختلف بهره‌مند می‌شدند، اما اکنون با توجه به محدودیت‌های ناشی از بحران کرونا و شرایط ایجاد شده، بسیاری از زائران دل در گرو این بارگاه ملکوتی دارند.

سید محمد جواد هاشمی نژاد می‌افزاید: زیارت نیابتی در سطح بین‌الملل امکانی است برای تمامی محبان و مشتاقان زیارت حضرت رضا(ع) در سراسر جهان که بعد مسافت مانع رسیدن ایشان به مشهدالرضا(ع) شده، از این رو افرادی که تمایل دارند زائر این حرم آسمانی شوند از راه دور درخواست خود را ارسال و حدود ۲۰ نفر از خادمیاران به‌جای آنها نائب زیاره شده و سلام آنها را به حضرت شمس الشموس ابلاغ می‌دارند.

وی ادامه می‌دهد: طی دو روز اجرای این طرح، استقبال بسیار خوبی برای انجام زیارت نیابتی صورت گرفته که با توجه به استقبال بسیار مخاطبان از کشورهای مختلف این طرح به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: امام رئوف ویروس منحوس کرونا محدودیت ها ارادتمندان زیارت نیابتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۸۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در میان آینه کاری‌های رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز کار شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا(ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کارهای برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا(ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود ایشان در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229174 برچسب‌ها لبنان اصفهان ایران

دیگر خبرها

  • اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع)
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق(ع)
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در چهارشنبه زیارتی
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی