Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان روز جمعه با تایید این خبر گفت: این مرکز هم اینک تعطیل است و هیچ بیماری در آن مورد پذیرش قرار نمی گیرد.

محمد علی اسروش به ایرنا گفت: تخت ها در بخش های مختلف و همچنین سالن های انتظار این مرکز خالی از بیماران است. 

وی تصریح کرد: تمامی کادر از جمله پزشک فوق تخصص خون و چند تن از پرستاران و نیروهای خدوم این مرکز به کرونا مبتلا شده اند که به نظر می رسد تا بهبودی کامل آنها امکان فعالیت این مرکز درمانی وتخصصی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسروش یادآور شد: با توجه به کمبود کادر درمان در این شرایط سخت بیماری کویید ۱۹ و هجوم ویروس مرگبار کرونا تاکنون امکان جایگزین کردن پزشک فوق تخصص خون در شهرستان و این مرکز محقق نشده و به نظر می رسد این مهم با چنین وضعیت موجود همچنان قابل تحقق نباشد.

مدیرروابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، تعطیلی این مرکز درمانی را هشدار و زنگ خطری به ویژه در آستانه شب یلدا وجلوگیری از تجمعات و دورهمی های خانوادگی دانست و گفت: ممکن است که این تعطیلی برای سایر مراکز و بخش های دیگر بیمارستانی از جمله بخش عفونی و کرونایی و یا بخش های آی سی یو نیز رخ دهد و این مناطق را نیز با بحران جدی مواجه کند.

اسروش ابراز داشت: با توجه به بروز این چالش ها و امکان درگیری کادر درمان سایر بخش ها، همکاری و همیاری مردم و شهروندان و جدی گرفتن خطرات ناشی از هجوم این ویروس مرگبار بیش از گذشته مورد تاکید و امری اجتناب ناپذیر خواهد بود.

وی ادامه داد: بنابر اعلام رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) لارستان، پزشک فوق تخصص خون مرکز سرطانی درصورت بهبودی کامل از دوشنبه هفته آینده مجدد شروع به کار کرده و مرکز امام حسن مجتبی علیه السلام فعال می شود.

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان با توجه به آخرین وضعیت مبتلایان به کرونا در شهرستان های لارستان، خنج و اوز نیز گفت: تعداد مبتلایان کرونایی در این مناطق هم اینک ۲۰  نفر هستند که حال ۶ تن از این بیماران نیز وخیم است.

وی همچنین تعداد کل بهبود یافتگان در سطح شهرستان های لارستان، خنج و اوز تاکنون و از اوایل بروز بیماری کووید ۱۹ تا امروز جمعه ۲۸ آذر ۹۹ را چهار هزار و ۵۹۷ نفر عنوان کرد.

همچنین کرونا تاکنون ۱۴۵ نفر را در این مناطق و شهرستان های جنوبی استان فارس به کام مرگ کشانده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!

ایتنا - محققان موفق به ابداع فناوری تصویربرداری جدیدی شده‌اند که امکان مشاهده درون سلول‌های سرطانی به صورت زنده و مطالعه نحوه تعامل آن‌ها با محیط اطراف را فراهم می‌کند.
این دستاورد می‌تواند گام مهمی در درک بهتر بیولوژی سرطان و توسعه درمان‌های موثرتر باشد.

این فناوری توسط تیمی از دانشگاه ساری انگلستان توسعه یافته که به دنبال مشاهده و مطالعه محتوای چربی یا لیپیدهای موجود در سلول‌های سرطانی بوده است. لیپیدها اجزای کلیدی در رشد، تکثیر و متاستاز سلول‌های سرطانی هستند.

در این روش، ابتدا سلول‌های سرطانی منفرد زنده از محیط کشت استخراج شده و با رنگ فلورسنت رنگ‌آمیزی می‌شوند. سپس با کمک طیف‌سنجی جرمی، ساختار دقیق لیپیدهای داخل سلول تعیین می‌گردد. در نهایت، پژوهشگران قادر به مشاهده تغییرات و تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیطی خواهند بود.

یوهانا فون گریشتن از دانشگاه ساری می‌گوید: "مشکل سلول‌های سرطانی این است که هیچ دو سلولی شبیه به هم نیستند. همین مسئله طراحی یک درمان مناسب را دشوار می‌سازد. توانایی مشاهده و مطالعه سلول‌های زنده منفرد بسیار هیجان‌انگیز است."

کارلا نیومن از GSK نیز معتقد است این روش جدید راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلا ندیده بودیم، هموار می‌کند و می‌تواند درمان‌های جدید و هدفمندتری را فراهم آورد.

علاوه بر کمک به درک بهتر سرطان، این فناوری می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد چگونگی پاسخ انواع سلول‌ها به پرتودرمانی و تشعشع نیز ارائه دهد. پژوهشگران امیدوارند این دستاورد بتواند به توسعه درمان‌های کارآمدتری برای سرطان و حتی سایر بیماری‌ها مانند بیماری‌های ایمنی و عفونی نیز کمک کند.

این تحقیقات که با همکاری کالج دانشگاهی لندن، شرکت‌های داروسازی GSK، یوکوگاوا و سایکس انجام شده، در مجله Analytical Chemistry منتشر گردیده است.

دیگر خبرها

  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان