Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سومین کنگره آسیایی اروپایی فارماکو اپیدمیولوژی (EAPEC ۲۰۲۰) از بیست و ششم آذر جاری بصورت مجازی آغاز شد و پس از سه روز برگزاری امروز جمعه به کار خود پایان داد؛ فارماکواپیدمیولوژی یا همه‌گیرشناسی دارویی (pharmacoepidemiology) به مطالعه کاربرد داروها، تأثیرها و عوارض جانبی آن‌ بر روی توده وسیعی از مردم به منظور استفاده منطقی و مقرون به صرفه داروها و در نتیجه بهبود سلامت عمومی، گفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کنگره به همت مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با همکاری سازمان غذا و داروی کشور برگزار شد.

دبیر اجرایی سومین کنگره آسیایی اروپایی فارماکو اپیدمیولوژی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: استادان، پزشکان و متخصصان هفت کشور ایران، هلند، سوییس، انگلیس، اسکاتلند، عراق و تایوان با سخنرانی و شرکت در این رویداد علمی به بررسی آخرین مطالعات و پژوهش های " همه‌گیر شناسی دارویی" پرداختند.

محمدرضا رضایتمند با بیان اینکه ۱۷ سخنرانی علمی و کلیدی در این رویداد انجام شد، افزود: ۱۲ سخنرانی توسط شرکت کنندگان خارج از کشور بصورت وبینار صورت گرفت که هفت نفر آنها استادان و متخصصان خارجی و پنج نفر، استادان ایرانی مقیم خارج کشور بودند.

وی محورهای این رویداد علمی را افق‌های جدید در فارماکواپیدمیولوژی، سیاستگذاری، مدیریت و اقتصاد دارو، مراقبت دارویی، مطالعات دارویی مبتنی بر جمعیت و انفورماتیک دارویی خواند و گفت: ۷۰ مقاله به دبیرخانه کنگره رسید که از میان آنها ۴۶ مقاله پذیرفته شد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه از میان مقاله‌های پذیرفته شده هشت مقاله بصورت سخنرانی و ۳۸ مقاله بصورت پوستر ارایه شد، اضافه کرد: نتایج و دستاوردهای این کنگره به سیاست گذاران حوزه دارویی کشورها برای استفاده منطقی داروها در بین مصرف کنندگان نهایی کمک بسیاری می کند.
رضایتمند توضیح داد: در فارماکو اپیدمیولوژی، مطالعاتی بر روی دارو پس از عرضه به بازار و در میان جمعیت زیادی که آن را استفاده می کنند، صورت می گیرد تا اگر عوارضی از آن گزارش شد، جمع بندی و دلیل عوارض مشخص شود، همچنین مسائلی مانند نحوه تجویز داروها توسط پزشکان و استفاده منطقی از داروها بویژه آنتی بیوتیک ها در این رشته تخصصی بررسی می شود.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در سخنرانی های صورت گرفته در این کنگره به مباحثی مانند داروهای معرفی شده برای بیماری کووید ۱۹، روش های افزایش پذیرش دارو در میان مردم، داروهای قلبی عروقی، سیستم ثبت عوارض دارویی در کشورهای عربی، فارماکواپیدمیولوژی در کشورهای افریقایی و تجربه های آن پرداخته شد.

۹۷ درصد داروی مورد نیاز کشور در ۱۲۰ شرکت داروسازی شیمیایی و ۱۳۰ شرکت داروسازی گیاهی داخلی تولید می شود که ۲۵ شرکت از بین آنها در استان اصفهان فعالیت می‌کنند.

سهم اصفهان از تولیدهای دارویی کشور ۱۰ درصد است.

برچسب‌ها اصفهان سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اصفهان سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی

دانشگاه جامع انقلاب اسلامی در هفت رشته در مقطع دکتری تخصصی دانشجو می پذیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی شیری مدیر روابط عمومی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم از پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی (PhD) در هفت رشته برای سال تحصیلی 1403-1404 دانشگاه جامع انقلاب اسلامی خبر داد.

 به گفته وی روانشناسی تربیتی، حقوق بین الملل عمومی، مدیریت بحران،  مدیریت رسانه، مطالعات زنان و خانواده گرایش حقوق زن در اسلام، مطالعات زنان و خانواده گرایش مطالعات حقوق خانواده و مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی گرایش آینده پژوهی انقلاب اسلامی از جمله رشته هایی است که در این دانشگاه دانشجو جذب می شود.

علاقه مندان برای شرکت در آزمون این رشته ها می‌توانند تا 20 اردیبهشت 1403 به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان