Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، اعضای هیأت زینبیون به عنوان یک تشکل مذهبی-رسانه‌ای در نخستین گام با حضور در مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان با سپیدپوشان مدافع سلامت در بخش‌های مختلف دیدار و ضمن تبریک این مناسبت و عرض خداقوت، هدایایی را به رسم یادبود به آنها تقدیم کردند.

غلامرضا فریدونی رئیس هیئت زینبیون در دیدار با پرستاران و کارکنان بخش کرونای این مرکز ضمن ارج نهادن به تلاش چند ماهه آنها در درمان بیماران مبتلا به کووید 19 اظهار کرد: بحران کرونا شرایط متفاوتی را برای کادر درمان ایجاد کرده است اما قطعا برای افرادی که در خط مقدم این جبهه در حال دفاع از سلامت مردم هستند اجری والا نزد پروردگار عالم خواهد بود و البته مردم نیز قدردان همّت و ایثار این قشر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما امروز به رسم قدردانی و قدرشناسی در این مرکز حضور یافته‌ایم گفت: اگرچه زحمات و تلاش کادر درمان با هیچ هدیه مادی قابل جبران نیست اما سعی ما بر این است در این دیدار، دلگرمی آنها را افزون کرده و حس قدرشناسی خود را به ایشان انتقال دهیم.

در ادامه اعضای هیئت زینبیون با حضور در منزل شهید مدافع سلامت، "گلنار قیامتی" ضمن ابراز تسلی و همدردی با این خانواده، سالروز ولادت پرستار کربلا حضرت زینب کبری(س) تبریک گفته و برای شهید این خانواده همنشینی با آن حضرت را از درگاه ایزد متعال خواستار شدند.

رئیس هیئت زینبیون همدان در این دیدار با اشاره به این حدیث معصوم که اگر کسی یک شب را در کنار بستر بیمار بیدار بماند با ابراهیم خلیل (ع) محشور می‌شود عنوان کرد: به استناد این حدیث می‌توان گفت پرستاران که غالب عمر کاری خود را همراه و همدم و مونس شب و روز بیماران هستند اجری مضاعف در این موضوع دارند.

وی افزود: روی خوش، سعه صدر و صبوری پرستاران در این بحران که زحمت پرستاران را چند برابر کرده است بر اجر معنوی این عزیزان افزوده است و این مسیر، راهی است که یادآور پرستاری و ایثار حضرت زینب(س) در صحرای کربلا است.

میلاد عزیزی فرزند شهیده قیامتی نیز در این دیدار با بیان اینکه مادر شهید ما در مقام مادر و در جایگاه مدافع سلامت بسیار صبور و از خود گذشته بود خاطرنشان کرد: این حضور و دیدار با جامعه رسانه‌ای موجب دلگرمی و قوت قلب ماست و امید داریم ما هم ادامه دهنده راه مادر و همه کسانی باشیم که با اعتقاد راسخ در مسیر حمایت از سلامت و آرامش هم‌نوعان خود گام بر می‌دارند.

در پایان این دیدار هدیه‌ای به رسم یادبود از سوی هیئت زینبیون به فرزند شهیده قیامتی اهدا شد.

انتهای پیام/۸۹۰۴۰

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان كرونا هيأت زينبيون كادر سلامت مدافعان سلامت شهيد مدافع سلامت بيمارستان قلب و عروق فرشچيان هیئت زینبیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۱۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است

عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت در دومین روز از مراسم هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس، با بیان اینکه کمبود پرستار یک‌ مسئله جهانی است، اظهار کرد: در جهان 28 میلیون نفر کادر پرستاری داریم اما نیاز جهان 34 میلیون نفر است یعنی با کمبود 6 میلیون پرستار در جهان مواجه هستیم؛ از این رو سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که گسترش خدمات سلامت از حوزه پرستاری تعمیق بیشتری پیدا کند تا عدالت در سلامت، محقق شود.

وی افزود: عدالت در سلامت در سرفصل‌های وزارت بهداشت نیز قرار گرفته است؛ این عبارت به معنای دسترسی آسان و ارزن مردم به خدمات باکیفیت و ایمن است.

عبادی درباره آمار پرستاران فعال در کشور تصریح کرد: در حوزه درمان و مراقبت گروه پرستاری 230 هزار نفر در مراکز درمانی فعال هستند و این عدد در بین جمعیت 550 هزار نفری کارکنان وزارت بهداشت قابل توجه است و بنابراین پرستاران می‌توانند در سنجه‌های مختلف نظام سلامت اثرگذار باشند و رضایت آنها نیز به رضایت گیرندگان خدمت منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه جمعیت پرستاران به لحاظ تعداد بعد از جمعیت معلمان در آموزش و پرورش دومین رتبه را در کشور دارد، بیان کرد: براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، بی توجهی به پرستاری بی توجهی به سلامت جامعه است و این موضوع نگاه ما به پرستاری را ویژه‌تر می‌کند و دغدغه ما در رابطه با سلامت مردم را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر پرستاران نقش های متنوعی در نظام سلامت ایفا می کنند و با توجه به اینکه تا 30 سال آینده یک چهارم جمعیت سالمند می‌شوند جایگاه آن‌ها در نظام سلامت باید ارتقا یابد.

عبادی با اشاره به اینکه در رشته‌های گروه پرستاری شامل اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی سالانه 15 هزار نفر تربیت می‌شوند، خاطرنشان کرد: همچنین 13 رشته کارشناسی ارشد پرستاری داریم که شامل مراقبت‌های ویژه کودکان و نوزادان، اورژانس، بزرگسالان، سلامت جامعه، روان پرستاری و ‌.. است. 

وی با اشاره به نقش پررنگ بانوان در شغل پرستاری بیان کرد: در دنیا 90 درصد پرستاران را بانوان و 10 درصد را مردان تشکیل می‌دهند اما در کشور ما پذیرش دانشجویان آقا افزایش یافته و 75 درصد پرستاران بانوان و 25 درصد آقایان هستند. جمعیت بزرگ بانوان در این حرفه نشان از تاثیرگذاری زنان در اجتماع دارد و نیاز به توجه خاص به این گروه را بیشتر می‌کند زیرا ماهیت پرستاری سخت است و شیفت‌های غیرمتعارف در آن وجود دارد و خدمت پرستاری یک لحظه نیز قابل متوقف شدن نیست.

وی ادامه داد: میانگین سهم سلامت از درآمد ناخالص داخلی در اکثر کشورهای جهان 8 درصد است، این شاخص در برخی کشورهای پیشرفته به 11 درصد نیز می‌رسد اما در کشور ما 3 تا 5 درصد بوده است. در دوره کرونا که نگاه ویژه‌ای به حوزه سلامت شد این عدد افزایش پیدا کرد و اکنون به 3 تا 4 درصد از سهم تولید ناخالص ملی رسیده است.

وی با بیان این‌که انسان سالم محور توسعه پایدار است، تصریح کرد: حوزه سلامت در توسعه هر کشوری اهمیت دارد. در صد سال گذشته نگرانی جامعه بشریت محدود به سلامت جسمانی بود اما بعد از توسعه فناوری‌ها و سرعت بیش از حد زندگی روزمره، به تدریج موضوع سلامت روان، سلامت اجتماعی و معنوی نیز مورد توجه قرار گرفتند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه در دسترس بودن و ارزان بودن خدمت موانعی دارد، گفت: یکی از رویکردهایی که کشورها به کار گرفته‌اند استفاده از نیروهای چندکاره است. پرستاران این قابلیت را دارند که بر اساس برنامه‌های درسی‌شان در حوزه‌های پیشگیری، ارتقای سلامت، مراقبت و درمان و توانبخشی مشارکت کنند. برای مثال در کشورهای حوزه اسکاندیناوی اولین مراجعه مردم به پرستاران و مراقبین سلامت است و برآوردها نشان داده 85 درصد خدمات اولیه سلامت توسط این نیروها قابل انجام است.

وی با بیان اینکه در توازن نیروی انسانی و به کارگیری نیروی انسانی نیاز به بازنگری داریم، تاکید کرد: ظرفیتی که به طور خاص و عام در پرستاری ایران وجود دارد می‌تواند بسیاری از خلاهای مراقبتی را پوشش دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • مادر شهید «ابراهیم دادگری» در همدان آسمانی شد
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • تمرین نارنجی‌پوشان با حضور رئیس هیئت مدیره باشگاه مس رفسنجان
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند