Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۲ هزار محکوم افغانستانی آماده تحویل به کشور متبوعشان، پاسخ قاطع دبیر ستاد حقوق بشر به گستاخی اروپایی‌ها، جزییات برنامه‌های سالگرد سردار سلیمانی اطلاع رسانی خواهد شد، ایران به همکاری نظامی با روسیه ادامه می‌دهد برخی از اخبار سیاسی امروز است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان،  از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در جمعه ۲۸ آذر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرم بر استانداردهای دوگانه اروپا!

مرتضی دامن‌پاک جامی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال روز جمعه در توییتی با اشاره به محکوم کردن اعدام روح‌الله زم توسط اتحادیه اروپا نوشت: آیا اتحادیه اروپا جدا باور دارد که حکم اعدام بی‌رحمانه و مجازاتی غیرانسانی است؟ پس اعدام این ۱۰ نفر در آمریکا چه می‌شود؟ بیانیه سرویس اقدامات خارجه اروپا در محکومیت شدید این اقدام کجاست؟ شرم بر استاندارد دوگانه شما.

وی در انتهای توییت خود از هشتگ‌های "حقوق بشر" و "خاشقجی" استفاده کرده است.

سفیر کشورمان همچنین دو عکس را ضمیمه توییت خود کرده است. اولین عکس مرتبط با محکوم کردن اعدام روح‌الله زم توسط اتحادیه اروپا  و دومین عکس توییت سی‌ان‌ان بوده که در آن به اعدام ۱۰ تن در سال جاری در خاک آمریکا اشاره داشته است‌.

 

پاسخ قاطع دبیر ستاد حقوق بشر به گستاخی اروپایی‌ها

علی باقری کنی در گفتگو با برنامه "جمعه با سیاست" رادیو ایران، عصر امروز (جمعه) با اشاره به قطعنامه روز گذشته پارلمان اروپا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران، اظهار داشت: «کسانی که از دسترسی کودکان معصوم به دارو جلوگیری می‌کنند، صلاحیت سخن گفتن درباره حقوق حیوانات را هم ندارند».

باقری کنی با اشاره به تلاش هدفمند کشورهای اروپایی برای عدم دسترسی کودکان بیمار ایرانی به دارو، گفت: «اکنون اروپایی‌ها در جایگاه اتهام قتل ده‌ها کودک بیمار ایرانی قرار دارند، لذا صلاحیت نشستن در جایگاه مدعی حقوق بشر را ندارند».

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به درخواست این قطعنامه برای اجرای سازوکار تحریم علیه ناقضان حقوق بشر مردم ایران، تصریح کرد: «اگر سازوکار تحریم علیه ناقضان حقوق مردم ایران در کشورهای اروپایی اجرا شود، برخی دولت‌ها در اروپا از رسمیت می‌افتند، چراکه بسیاری از مقام‌های اروپایی با اعمال تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ملت ایران، نقش مؤثری در نقض حقوق مردم ایران از جمله "حق حیات"، "حق سلامت"، "حق آموزش"، "حق اشتغال" و "حق بر توسعه" داشته و دارند».

باقری کنی ضمن انتقاد از گستاخی پارلمان اروپا در حمایت از چند مجرم به دلیل داشتن گذرنامه کشورهای اروپایی و درخواست ان‌ها از دستگاه قضایی ایران برای زیر پا گذاشتن عدالت فقط به‌خاطر برخورداری مجرم از تابعیت یک کشور اروپایی، تصریح کرد: «اروپایی‌ها وقاحت و گستاخی را به آنجا رسانده‌اند که به یک مجرم که علاوه بر جاسوسی، نقش مؤثری در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران داشته و در حالی که در زندان به سر می‌برد، تابعیت سوئدی می‌دهند».

 

ایران به همکاری نظامی با روسیه ادامه می‌دهد

کاظم جلالی، سفیر ایران در مسکو در گفت‌وگویی با اسپوتنیک با اشاره به اینکه تحریم‌های آمریکا تاثیری بر توانایی‌های نظامی ایران نگذاشته‌اند، بیان کرد: این رفتار ایالات متحده در آینده نیز ادامه خواهد داشت و دلیلش نیز این است که این کشور دیگر از برتری که در گذشته داشته لذت نمی‌برد. آمریکا می‌خواهد بگوید که قدرت شماره یک جهان است درحالی که این مسئله واقعیت نداشته و شماری از کشورها به واشنگتن رسیده و حتی آن را گرفته‌اند.

جلالی با اشاره به تحریم‌های یکجانبه آمریکا گفت: روسیه، چین، ایران و دیگر کشورها که هدف تحریم‌ها قرار گرفته‌اند باید درکنار یکدیگر بایستند و نشان دهند که استفاده اجباری از ابزار قدرت در صحنه بین‌المللی اقدامی غیرقانونی است که ممکن است به پیامدهای زیان‌باری برای کشور و مردم منجر شود.

سفیر ایران در بخش دیگری از سخنان خود با بررسی جوانب مختلف احتمال بازگشت آمریکا به برجام اعلام کرد که به ایران باید غرامت پرداخت شود.

 

بیش از ۲ هزار محکوم افغانستانی آماده تحویل به کشور متبوعشان

محمود عباسی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری از انتقال یک نفر محکوم ایرانی از تایلند به کشور خبر داد که در فرودگاه امام خمینی تحویل نمایندگان وزارت دادگستری و سازمان زندانها شد.

وی با اشاره به بررسی بیش از دو هزار پرونده محکومان افغانستانی در کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری در چند ماه گذشته تاکید کرد: علیرغم پیگیری مستمر دفتر همکاری های بین المللی و دفتر امور کنسولی وزارت امور خارجه و با وجود موافقت نامه لازم الاجرا انتقال محکومان بین دو کشور متاسفانه طرف افغانستانی از تحویل زندانیان خود سرباز می زند.

عباسی ادامه داد: با  توجه به رویکرد انسان دوستانه و حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران به این موضوع در شرایط حساس پاندمی کرونا و اعلام آمادگی برای تحویل یکجانبه این محکومان به کشور متبوعشان که ادامه محکومیت خود را در زندان های افغانستان بگذرانند متاسفانه دولت افغانستان از تحویل زندانیان آن کشور خودداری می ورزد و این در حالی است که برخی از خانواده های زندانیان افغانستانی با تماس و مراجعه به سفارت و کنسول گری های جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و تماس و پیگیری موضوع از وزارت امورخارجه و وزارت دادگستری کشورمان خواستار انتقال محکومان خود به کشور متبوعشان هستند.

وی با اشاره به مذاکرات خود با وزیر دادگستری افغانستان در اجلاس وزرای دادگستری شانگهای تاکید کرد: بر تحویل یکجانبه محکومان واجد شرایط افغانستانی به دولت جمهوری اسلامی افغانستان تاکید کرده ایم که تاکنون بجز شناسایی زندانیان محکوم اقدامی از سوی دولت آن کشور صورت نگرفته است.

 

جزییات برنامه‌های سالگرد سردار سلیمانی اطلاع رسانی خواهد شد

حسین امیرعبداللهیان گفت: «با توجه به دیدار اخیر اعضای محترم خانواده شهید سلیمانی، بنیاد حاج قاسم (مکتب سلیمانی) و ستاد سالگرد شهید با مقام معظم رهبری، علاقمندان بی‌شماری از سراسر کشور، منطقه و جهان بی‌صبرانه جویای جزییات مراسم و ایفای نقش خود و ادای احترام به این قهرمان ستودنی مبارزه با تروریسم و صهیونیسم و تضمین کننده صلح و امنیت ملی، منطقه و جهان هستند. ضمن قدردانی از همه عزیزان در داخل و خارج‌، به اطلاع می‌رساند، همانگونه که مقام معظم رهبری در این دیدار تاکید کردند ویژگی اصلی مراسم سالگرد گرامیداشت مقام شهید سلیمانی و همراهان متکی بر «مردمی» بودن است، با این حال بزودی جزییات برنامه‌های متنوع تدارک دیده شده از سوی ستاد سالگرد و بنیاد سردار سلیمانی عزیز به سمع و نظر مشتاقان خواهد رسید.»

 

توضیح روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره موافقت رهبر انقلاب با تمدید بررسی لوایح FATF

روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام به منظور تنویر افکار عمومی پیرامون اخبار منتشر شده در خصوص تمدید زمان بررسی لوایح FATF اطلاعیه ای صادر کرد.


در این اطلاعیه آمده است: همانگونه که دبیر محترم مجمع درحاشیه  جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام(۹۹/۹/۱۹)، در جمع خبرنگاران اعلام کردند، ریاست محترم جمهوری طی نامه ای به محضر مقام معظم رهبری ضمن درخواست تمدید زمان بررسی لوایح "پالرمو" و "سی اف تی" مربوط به پیوستن‌جمهوری اسلامی ایران به گروه اقدام مالی (FATF) در مجمع تشخیص مصلحت نظام ، از معظم له درخواست کرده اند که مجمع، با اضافه کردن تحفّظ جدید، شرایط الحاق به این‌معاهدات را فراهم‌کند. 


رهبر معظم انقلاب در پاسخ به دو درخواست‌ مذکور، صرفا با تمدید زمان بررسی این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام موافقت فرموده اند.


همچنین در این اطلاعیه آمده است: کمیسیون‌های مجمع در سال جاری با رعایت شیوه نامه های بهداشتی جلسات مستمری داشته اند و نشست های صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز متناسب با وجود دستور و ابلاغیه‌های ستاد ملی کرونا برگزار شده است.

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اخبار سیاسی خبرگزاری شبستان اخبار مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران دبیر ستاد حقوق بشر کشور متبوعشان اروپایی ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات اوکراین|هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب

درخواست برقراری صلح در اوکراین طبق توافقات استانبول، قصد G۷ برای واگذاری ۵۰ میلیارد دلار از سود دارایی‌های روسیه به کی‌یف ، مخالفت کامرون با اعزام نظامیان ناتو به اوکراین و هشدار مسکو درباره محدودیت تردد در بالیک، از رویدادهای مهم پیرامون جنگ هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی و دفاعی اتحادیه اروپا، روز جمعه در سخنرانی در دانشگاه آکسفورد انگلیس درباره نقش اروپا در روند اوضاع اوکراین، هشدار داد که کی‌یف بدون تدارکات تسلیحاتی از سوی غرب «در عرض دو هفته» شکست خواهد خورد. 

او با اشاره به تأخیر در تصویب کمک نظامی ایالات متحده برای کی‌یف، گفت: «من می‌دانم چگونه این درگیری مکن است پایان یابد، برای این کار لازم است که تحویل سلاح را متوقف کنیم. پس از توقف عرضه تسلیحات، اوکراین ظرف دو هفته تسلیم خواهد شد. ولی من چنین پایانی را نمی‌خواهم.»

علاوه بر این، این دیپلمات اعتراف کرد که کشورهای اتحادیه اروپا در موضوع نگرش نسبت به روسیه وحدت نظر مطلوبی ندارند و برخی اعضای این جامعه حتی روسیه را "دوست خوب خود" می‌دانند. به گفته او، این باعث ایجاد مشکلاتی شده، زیرا در اتحادیه اروپا تصمیمات تنها با حمایت یکپارچه اتخاذ شده و وتوی تنها یک کشور می‌تواند مانع از تصویب طرح‌های مهم شود.

بورل با اشاره به اینکه روسیه را یک تهدید وجودی برای اتحادیه اروپا می‌داند، یادآور شد که کشورهای اروپایی قبلاً از خواب «بیدار شده‌اند»، اما «هنوز نمی‌توانند از رختخواب بلند شوند» و برای تقویت قابلیت‌های دفاعی خود بسیار کند کار می‌کنند.

علاوه بر این، این دیپلمات، روسیه را به قصد مداخله در انتخابات پارلمان اروپا در اوایل ماه ژوئن متهم کرده و از کشورهای اروپایی خواست تا ارسال تسلیحات به کی‌یف را افزایش دهند.

جوزپ بورل همچنین روسیه و چین را رژیم‌ها و امپراتوری‌هایی خودکامه خواند که «به چیزی جز زور احترام نمی‌گذارند» و از اعضای اتحادیه اروپا خواست تا با مسکو و پکن از موضع قدرت صحبت کرده و روی کمک ایالات متحده حساب کنند. او تاکید کرد: البته نمی‌توان دائماً به انتخابات در ایالات متحده وابسته بود و باید ساختار امنیتی اروپایی را توسعه داد.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هشتصد و یکمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

شورای سران مجمع عمومی سازمان ملل: صلح در اوکراین باید بر اساس توافقات استانبول باشد

در بیانیه‌ای که در پایان نشست شورای سران مجمع عمومی سازمان ملل متحد در قطر به تصویب رسید، تاکید شده است:  روند صلح مناقشه اوکراین باید با تاکید بر توافقنامه استانبول در سال 2022، که بی‌طرفی اوکراین را فرض قرار داده، حل و فصل شود. 

این شورا با توجه به ادامه درگیری نظامی در اوکراین، خواستار آغاز هر چه سریعتر روند صلح بر اساس توافقنامه استانبول در سال 2022 شد و یادآور شد: این توافقنامه بر بی‌طرف باقی ماندن اوکراین همراه با تصمیم گیری در مورد تعیین سرنوشت سرزمین‌های اشغالی از طریق همه پرسی تحت نظارت سازمان ملل تاکید داشت. علاوه بر این تبادل فوری اسرای جنگی و جستجوی اقداماتی برای جلوگیری از تشدید بیشتر درگیری درخواست شده است.

بلومبرگ: آمریکا در حال مذاکره با G7 درباره تامین 50 میلیارد دلاری اوکراین است

آژانس خبری بلومبرگ گزارش داد که ایالات متحده قصد دارد گروهی را رهبری کند که وظیفه آن تأمین 50 میلیارد دلار از سود حاصل از دارایی‌های مسدود شده روسیه است.  

منابع خبری گفتند که واشنگتن در حال مذاکره و تلاش برای دستیابی به توافق برای امضای سندی در این باره در نشست رهبران در ایتالیا در ماه ژوئن است. مذاکرات در این زمینه پیچیده بوده و دستیابی به توافق ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

به نوشته بلومبرگ، این اقدام علاوه بر نشان دادن حمایت قوی آمریکا از کی‌یف، فشار جدیدی را بر اتحادیه اروپا وارد می‌کند تا برخی اعتراضات به استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه را کنار بگذارد.

گزارش کارشناسان آژانس از حملات متعدد در نزدیکی نیروگاه زاپروژیا 

کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) از شنیده شدن صدای بیش از 100 گلوله در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای زاپاروژیا در تاریخ 30 آوریل خبر دادند.

این آژانس روز جمعه در وب سایت خود اعلام کرد: تیم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مستقر در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا، بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا، سه بار تنها ظرف یک ساعت در بعدازظهر روز سه‌شنبه [30 آوریل] و در مجموع بیش از 100 شلیک گلوله را شنیدند.

در این بیانیه آمده است: روز پنجشنبه، مقامات نیروگاه زاپروژیا به کارشناسان آژانس اطلاع دادند که نیروهای روسی در حال مقابله با حملات هواپیماهای بدون سرنشین در نزدیکی مرکز آموزشی نیروگاه هستند، هیچ گونه تخریب یا تلفات جانی نداشته است.

به گفته کارشناسان آژانس، فعالیت نظامی در اطراف ایستگاه تقریباً روزانه مشاهده می‌شود.

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، درباره این اطلاعات گفت که وضعیت ناپایدار در پیرامون نیروگاه ادامه دارد و مشکلاتی را برای ایمنی هسته‌ای در این تاسیسات بزرگ ایجاد می‌کند.

درخواست رانندگان کامیون اوکراینی از زلنسکی برای معافیت از خدمت نظامی

در اوکراین، کامیون داران طوماری را امضا کردند که در آن از ولادیمیر زلنسکی، خواستند تا خدمت اجباری در ارتش را برای آنها معاف کند.درخواست مربوطه در وب سایت دفتر ریاست جمهوری ظاهر شد.

در این طومار نوشته شده: ما درخواست می‌کنیم رانندگانی که در زمینه حمل و نقل بین المللی مسافر و بار مشغولند به دسته افرادی که از بسیج معاف هستند، اضافه شوند. برای اینکه اگر رانندگان کامیون مجبور به خدمت نظامی اجباری شوند، "یک فروپاشی در سیستم حمل و نقل اوکراین" رخ خواهد داد.

کامرون: اعزام نیروهای ناتو به اوکراین تشدید خطرناکی خواهد بود

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه بریتانیا روز جمعه در مصاحبه با شبکه "اسکای نیوز" ابراز عقیده کرد که اعزام نیروهای ناتو به اوکراین منجر به تشدید اوضاع خطرناکی خواهد بود.

او گفت: «من هرگز چنین تصمیمی نخواهم گرفت که سربازان ناتو را به اوکراین بفرستم، زیرا این یک تشدید خطرناک خواهد بود  و هیچ ضرورتی هم ندارد.» 

رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس با اشاره به اینکه کشورهای غربی بیش از 60 هزار پرسنل نظامی اوکراینی را آموزش داده‌اند، افزود: «فکر می‌کنم اگر سربازان ناتو سربازان روسی را بکشند اشتباه است».

وزیر خارجه انگلیس: کمک به کی‌یف سرمایه گذاری در امنیت غرب است

دیوید کامرون همچنین معتقد است که شکست اوکراین عواقب بدی برای متحدانش خواهد داشت، بنابراین کمک به کی‌یف بهترین سرمایه گذاری برای امنیت کشورهای غربی است.

وزیر امور خارجه گفت: «امنیت اوکراین به امنیت اروپا و از جمله بریتانیا نیز مربوط می‌شود و شکست اوکراین برای ما بسیار هزینه گزافی خواهد داشت. بنابراین سرمایه‌گذاری‌هایی که امروز در امنیت اوکراین انجام می‌دهیم، بهترین سرمایه‌گذاری ممکنی است که می‌توانیم برای امنیت و رفاه خود انجام دهیم.»

وی همچنین یادآور شد که کشورهای غربی در حال حاضر دو گزینه برای توسعه اوضاع پیش روی دارند. در یکی از آنها، کامرون پیشنهاد کرد که به طور جمعی بر روسیه فشار بیاورند تا اوکراین حاکمیت خود را باز پس گرفته و ناتو و اروپا قوی تر شوند. او افزود: در گزینه دوم، کی‌یف به دلیل حمایت ناکافی از سوی متحدانش شکست بخورد، که ظاهراً جهان را "نامطمئن و خطرناک" می‌کند.

به گفته وزیر خارجه، لندن به حمایت خود از کی‌یف ادامه خواهد داد و  کشورهای دیگر نیز باید همین اقدام را انجام دهند.

 قصد لتونی برای تقویت مرز خود با روسیه و بلاروس

جمهوری لتونی بیش از 300 میلیون یورو برای تقویت مرز با روسیه و بلاروس هزینه خواهد کرد.

به گزارش پورتال رادیویی و تلویزیونی لتونی LSM ، ارتش شروع به ایجاد زنجیره‌های مستحکم دفاعی در خطوط مرزی با روسیه و بلاروس کرده است. طبق این اطلاعات، برای این منظور بیش از 300 میلیون یورو  هزینه اختصاص داده شده است.

در بیانیه مربوطه آمده: تقویت مرزهای شرقی لتونی و اجرای طرح ضد تحرکات بخشی از خط مشی کلی تقویت استحکامات در منطقه بالتیک است. در امتداد مرز با روسیه و بلاروس، ارتش زنجیره‌ای از استحکامات دفاعی، موانع مختلف، انبارهای مهمات ایجاد کرده و 303 میلیون یورو  نیز طی پنج سال برای ایجاد این خط دفاعی هزینه خواهد شد.

اولین خط دفاعی در فاصله حدود 1 کیلومتری از مرز تونی با روسیه در حال ایجاد است.

حمایت استونی از محاصره دریایی روسیه  توسط کشورهای بالتیک

ژنرال مارتین هیرم، فرمانده نیروهای دفاعی استونی اعلام کرد که این کشور  محاصره احتمالی دریای بالتیک را یکی از موضوعات کلیدی دانسته و از اقدامات مشترک در این راستا به همراه لهستان، سوئد و فنلاند حمایت می‌کند.

وی روز جمعه در یک نشست خبری گفت: ما به همراه لهستان، سوئد و فنلاند که به تازگی به ناتو پیوستند، باید بتوانیم یکی از مشکلات کلیدی منطقه خود را حل کنیم و آن محاصره احتمالی در دریای بالتیک است.

به عقیده این مقام نظامی یک فرماندهی نیروهای ناتو در منطقه بوجود میاید که به عنوان تقویت کننده طرح دفاعی جدید ائتلاف وارد استونی خواهند شد. به گفته وی، استونی همچنین دفاع زمینی خود را نیز دو برابر کرده و قابلیت‌های ضد تانک و ضد هوایی را مدرن کرده و مهمات کالیبر بالا خریداری کرده و سامانه‌های دفاع هوایی میان‌برد و سامانه‌های موشک پرتاب چندگانه به خدمت گرفته خواهند شد.

روسیه در صورت مسدود شدن تردد در دریای بالتیک، به آن پاسخ سختی خواهد داد

در واکنش به اقدامات کشورهای حوزه دریای بالتیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که اگر محدودیت‌هایی برای عبور کشتی‌های حامل نفت روسیه از تنگه دریای بالتیک اعمال شود، مسکو به شدت به آن پاسخ خواهد داد. 

او گفت: هر گونه تلاش برای محدود کردن حقوق ناوبری کشتی‌های روسی به عنوان یک اقدام غیردوستانه دیگر تلقی شده و به دنبال آن اقدامات تلافی جویانه سخت در نظر گرفته خواهد شد.

زاخارووا یادآور شد که روند عبور کشتی‌ها در منطقه بالتیک توسط معاهده کپنهاگ 1857 و مفاد کنوانسیون سازمان ملل در مورد حقوق دریاها در سال 1982 تنظیم شده و طبق این اسناد، همه کشتی‌ها حق عبور بدون مانع و ایمن از تنگه بالتیک را دارند. 

تحولات اوکراین| زلنسکی ناتو را به بدقولی متهم کردتحولات اوکراین| تلاش کی‌یف برای کسب حمایت 10 ساله آمریکاتحولات اوکراین| توقع غرب از کی‌یف بعد از ارائه کمک نظامی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • تحولات اوکراین|هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است