Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از فرانس24، تقاضا برای شیر خر در آلبانی در سایه شایعه در میان مردم این کشور درباره نقش آن در حمایت سیستم ایمنی بدن در برابر ابتلا به ویروس کرونا، به شدت افزایش یافته است.

شیر خر به رغم قیمت بالای آن یعنی 50 یورو برای هر لیتر آن هم در کشوری که متوسط حقوق ماهیانه 400 یورو است، شاهد اقبال گسترده ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«التون کیکیا» شهروند آلبانیایی که دو سال پیش کار روزنامه نگاری کنار گذاشت تا در مزرعه کوچک خانوادگی در شهر«بابر» به فعالیت بپردازد گفت:« درخواست برای شیر خر به ویژه طی ماه های اخیر که تعداد مبتلایان به کرونا در آلبانی از مرز 45 هزار نفر فراتر رفت،به شدت افزایش یافته است.

تولید شیر خر در آلبانی هنوز در حاشیه قرار دارد و محدود به دو مرزعه می شود که در آن ها ده ها خر نگهداری می شوند.

هیچ کس در آلبانی مدعی نیست که این نوع از شیر باعث حمایت انسان از ابتلا به کرونا می شود اما شیر خر عنی از ویتامین ها و دیگر موادی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان می شوند.

آلبانی نزدیک به 50 هزار خر دارد و به دلیل  گسترش شهرنشینی و نیز مدرن شدن سبک کشاورزی از چند سال پیش تا کنون تعداد خرها در این کشور به شدت رو به کاهش رفته است.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 ویروس کرونا شیر خر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • کشف دپوی ۲۵۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در جاسک
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قیمت ارز مرکز مبادله‌ای ۹ اردیبهشت؛ افزایش قیمت دلار و یورو
  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!