Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@21:38:18 GMT

گرانی ماهی در آستانه شب یلدا

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۷۳۴۳۲

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: ارسلان قاسمی با اشاره به دلایل گرانی ‌ماهی در آستانه شب یلدا اظهار کرد: با افزایش تقاضا برای خرید ماهی در چند روز باقی مانده به شب یلدا، سودجویی عوامل واسطه و دلال زیاد شده که همین موضوع شرایط را برای گرانی ماهی در بازار فراهم کرده است.

وی افزود: تا مادامی که سیستم توزیع اشکال دارد، شاهد سودجویی عوامل واسطه و دلال و گرانی قیمت در ایام پرتقاضا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی با انتقاد از سنگ اندازی در عرضه مستقیم ماهی در میادین میوه و تره بار و کاهش سودجویی‌ها بیان کرد: مسئولان سازمان میادین اذعان می‌کنند که براساس مصوبه شورای شهر، باید غرفه‌ها را از طریق مزایده واگذار کنند که این امربه اسم‌ تولیدکننده و به کام دلال است.

او افزود: استدلال مسئولان این سازمان مصوبه شورای شهر است و تا زمانیکه روش واگذاری غرف اصلاح نشود تا اتحادیه با عرضه مستقیم دست دلال و واسطه را کوتاه کند، اختلاف قیمت از مزرعه تا بازار همچنان چشمگیر خواهد بود.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با اشاره به اینکه ماهی کالای لوکس در سبد خانوار نیست، گفت: با وجود آنکه ماهی از گوشت قرمز و در مقایسه با برخی گوشت‌های سفید ارزانتر است، برخی مسئولان این محصول پروتئینی را در سبد خانوار کالای لوکس می‌دانند، درحالیکه در هیچ جای دنیا این طور نیست.

قاسمی ادامه داد: بنابر آمار سالیانه ۸۵۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود، درحالیکه بر مبنای آمار شیلات تولید آبزیان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن و تولید در بخش خصوصی یک میلیون تن است که با وجود تولید بالای محصولات شیلاتی در مقایسه با گوشت قرمز، اما توجهی به این بخش نمی شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور با دنبا قابل قیاس نیست، افزود: بنابر آمار سازمان شیلات سرانه مصرف آبزیان تولید شده شیلات ۱۵ تا ۱۶ کیلوگرم و آبزیان تولید بخش خصوصی ۷ تا ۸ کیلوگرم است که با فرهنگ سازی، سرانه مصرف را باید افزایش داد.

وی در پایان تصریح کرد: اگر مسئولان دولتی همانگونه که به مرغ و گوشت قرمز اهمیت می‌دهند به بخش آبزیان هم توجه کنند، بخشی از نیاز محصولات پروتئینی از این طریق تامین ‌می شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۳۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رضا غلامی درباره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالا‌های اساسی مازندران، ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی افزود: با توجه به افزایش جوجه ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد ۴ هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد که ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران با بیان اینکه علیرغم مشکلات زیاد در تامین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز موثر باشد، تصریح کرد: برای حمایت از مصرف کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت.

این مسوول ادامه داد: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تاثیر بسزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی اضافه کرد: از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران تصریح کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

وی با بیان اینکه واردات نهاده‌های دامی از کشور‌های همسایه شمالی علاوه بر تامین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد، گفت: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن ۶ هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

دیگر خبرها

  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران