Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه بهره برداران زراعی و باغی تا پایان دی ماه مهلت دارند نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند، گفت: سه دفتر بیمه محصولات در بخش مرکزی، رامجرد و کامفیروزدر مدت زمان باقی مانده آماده پذیرش بیمه محصولات مختلف کشاورزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیز رحیمی افزود: مدت زمان بیمه محصولات تازمانی است که خسارت حادث نشده است و پس از وقوع اولین خسارت امکان بیمه محصولات وجود ندارد.

او اضافه کرد: بهره برداران بخش کشاورزی با بیمه محصولات زراعی، باغی و دامی زمینه کاهش ریسک و انتقال آن به پوشش بیمه‌ای را فراهم و در صورت بروز خسارت از غرامت‌های پرداختی همچنین در صورت عدم بروز از تخفیف سال‌های بعدی بهره‌مند شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: بیمه محصولات کشاورزی تنها راه حمایت دولت از خسارت‌های بخش کشاورزی است و صندوق بیمه نیز با تنوع بخشی به تعرفه‌ها، مکانیزه کردن فرآیند بیمه‌پذیر و بخش عمده‌ای از غرامت‌ها در حمایت از بهره‌برداری اقدام کرده است.

مروشت رتبه نخست بیمه دام در فارس

ناظر صندوق بیمه محصولات کشاورزی شهرستان مرودشت از کسب رتبه نخست استانی بیمه دام سبک و سنگین در سال ۹۹-۹۸ توسط این شهرستان خبر داد.

احمد اتکاآئین اظهار کرد: پارسال بالغ بر ۶۰ هزار راس دام با مبلغ حق بیمه بالغ بر سی میلیارد ریال بیمه شده است.

او با بیان اینکه جمعا ۵۳۸ هزار راس دام سبک و سنگین در شهرستان موجود است، تصریح کرد: امسال نیز تاکنون نزدیک به ۳۰ هزار راس دام سبک و سنگین بیمه شده اند و روند بیمه دام‌ها تا پایان شهریور ماه سال آینده ادامه دارد.

اتکاآئین با اشاره به اینکه بیمه دام در دو سطح پایه و تکمیلی و در دام‌های سبک و سنگین انجام می‌شود، ابراز کرد: بیماری دام سنگین شامل تب برفکی، تب مالت، سل، لمپی اسکین، هاری، شاربن که تحت پوشش بیمه پایه انجام می‌شود و سایر بیماری‌ها نیز تحت پوشش بیمه تکمیلی است.

ناظر صندوق بیمه محصولات کشاورزی مرودشت بیان کرد: بیماری هاری، آبله، اکتیما، تب برفکی و PPR نیز از بیماری‌های دام سبک است که تحت پوشش بیمه در گروه پایه قرار می‌گیرد.

اتکا آئین افزود: حوادث غیر مترقبه از جمله سیل و زلزله نیز تحت پوشش بیمه در گروه پایه قرار می‌گیرد.

او، حق بیمه تمام خطر به ازای هر راس دام سبک را ۱۶۷ هزار ریال برای بیماری‌های گروه پایه و تکمیلی عنوان کرد.

این کارشناس مبلغ حق بیمه تمام خط را برای دام سنگین آمیخته دو میلیون و ۸۰۰ هزار ریال و این مبلغ را برای دام سنگین صنعتی پنج میلیون ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: سقف تعهد در گاو آمیخته و صنعتی نیز به ترتیب ۱۴۰ میلیون ریال و ۲۱۰ میلیون ریال است.

او با بیان اینکه در تحقق پرتفوی دام در کشور عملکرد بسیار خوبی داشته ایم، یادآور شد: با توجه به پوشش بیمه‌ای تب مالت و تب برفکی شرایط بسیار مناسبی برای جبران خسارت دامداران مهیا شده است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه محصولات زراعی تحت پوشش بیمه بیمه محصولات سبک و سنگین بیماری ها بیمه دام راس دام دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول