Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایکوپرس_ رییس هیات عامل ایدرو در مراسم انعقاد این تفاهم‌نامه، با ضروری خواندن هم‌راستایی با پیشرفت‌های شتابان حوزه فناوری، اظهار کرد: ایدرو برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و اقدامات فناورانه، برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدتی را تدوین کرده است.

محسن صالحی‌نیا، با بیان این‌که یکی از ماموریت‌های ایدرو به‌عنوان سازمان توسعه‌ای این است که در سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر ورود کند، اظهار کرد: با توجه به گستردگی و اهمیت صنعت خودرو و نقشی که داخلی سازی آن می‌تواند در ایجاد ارزش افزوده و اشتغال داشته باشد و همچنین  ظرفیت‌های این صنعت در ارتقای سطح فناوری و سرمایه‌گذاری‌های فناورانه، حضور فعال و اثربخش در  این صنعت را در دستور کار  قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به اظهارنظر‌های مختلف درباره خودروسازی کشور گفت: با وجود همه نقد و نظر‌ها  واقعیت امیدوارکننده این است که خودروسازی کشور گام‌های نخست حرکت رو به جلو در بخش داخلی‌سازی فناوری و قطعات را برداشته و مسیر توسعه و بهبود کمی و کیفی محصولات خود را آغاز کرده است.

صالحی‌نیا، با بیان این‌که تحریم‌ها تمام صنایع و کسب و کار‌های مختلف از جمله خودروسازی را تحت تاثیر قرار داده، تصریح کرد: در راهبرد تبدیل تهدید تحریم  به فرصت، خودروسازی با توجه به پیچیدگی و ارتباط گسترده با صنایع بالادستی و پایین دستی همواره مورد توجه بوده و امیدواریم با افزایش همکاری با دانش بنیان‌ها بتواند مسیر توسعه را به درستی طی کند و محصولاتی همسو با فناوری‌های روز عرضه کند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: ایدرو به عنوان دستگاه سیاست‌گذار از همکاری ایران خودرو با مراکز دانش بنیان حمایت می‌کند و در صدد ترغیب و فراهم آوری زمینه‌های بهم‌رسانی سایر شرکت‌ها از ظرفیت‌های درون‌زایی اقتصاد و فناوری کشور هستیم.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز در این مراسم، نیازمندی‌های صنعت خودرو در حوزه فناوری را تشریح کرد و گفت: اجرای پروژه‌های مختلف در حوزه‌های طراحی خودرو، قطعه، قوای محرکه، برق و الکترونیک را می‌توان با همکاری دانش بنیان‌ها، تسریع بخشید.

فرشاد مقیمی، با اشاره به اهمیت صنعت خودرو و سهم ۲۰ درصدی آن در ارزش افزوده بخش صنعت کشور و سهم دو تا دو و نیم درصدی در تولید ناخالص داخلی، اظهار کرد: توسعه در این بخش و کاهش وابستگی‌ها همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است.

وی ایجاد امکان تست‌های مختلف پیش از تولید محصولات را از نیاز‌های فعلی خودروسازی کشور دانست و گفت: مراحل آزمون‌های مختف محصول جدید ایران خودرو که قرار است به زودی به تولید انبوه برسد، در خارج از کشور انجام شده در صورتی که با توجه به ظرفیت‌های موجود، ایجاد این مراکز در کشور، سبب صرفه‌جویی در زمان و هزینه آزمون‌ها خواهد شد. این اقدام در همکاری با شرکت‌های دانش بنیان میسر می‌شود.

مقیمی تصریح کرد: حلقه‌های مفقوده اتصال ظرفیت‌های موجود، می‌تواند از طریق دانش‌بنیان‌ها شکل گیرد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در این خودروساز، از ایجاد نخستین پژوهشگاه گیربکس در شرکت نیرومحرکه خبر داد و گفت: این پژوهشگاه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شده که در زمینه تحقیقات حوزه گیربکس فعالیت می‌کند.

مقیمی افزود: درصدد هستیم تا از طریق شرکت‌های دانش بنیان جتکو، ایپکو و سازندگان ساپکو، تکنوسنتر ایران‌خودرو را ایجاد کنیم تا با هم افزایی بیشتر در مسیر کاهش وابستگی‌ها گام‌های بلندتری را برداریم.

در این مراسم، مدیر ایستگاه نوآوری شریف نیز درباره حوزه‌های فعالیت این شرکت توضیحاتی ارایه کرد. سجاد روستاآزاد گفت: طرح جامعی برای توسعه این مرکز در ۹ فاز تعریف شده که فرآیند اجرایی آن آغاز شده است.

مجتبی رضایی رییس صندوق بازنشستگی صدا و سیما نیز در این مراسم از اختصاص بخشی از ارزش دارایی‌های این صندوق در سرمایه گذاری‌ها در فناوری‌های نوین خبر داد.

وی گفت: در حوزه اکوسیستم رسانه فعالیت خود را آغاز کرده ایم و در حوزه صنعت نیز با همکاری ایدرو حضور فعالی خواهیم داشت.

گفتنی است، ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مرتبط با صنعت خودرو و فناوری‌های وابسته، موضوع این تفاهم‌نامه چهارجانبه است.

تفاهم‌نامه یادشده در سالن کنفرانس موسسه هادی اندیشه توسعه فناور، به امضای فرشاد مقیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، بهزاد اعتمادی، معاون توسعه صنایع حمل و نقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، مجتبی رضایی، رییس صندوق بازنشستگی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سجاد روستاآزاد، رییس موسسه هادی اندیشه توسعه فناور رسید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایران خودرو خودروسازی صنعت خودرو فرشاد مقیمی پارسی خبر شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری ایران خودرو صنعت خودرو شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است