Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-05@03:12:12 GMT

پای فرازمینی‌ها در ایران باز شده است؟ + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۷۴۶۴۸

پای فرازمینی‌ها در ایران باز شده است؟ + تصاویر

پس از گذشت چند دهه از ساخت فیلم کوبریک سر و کله مونولیت‌ها در جهان واقعی نیز پیدا شده است.

به گزارش شریان نیوز،پیدا شدن اشیاء عجیب در دنیا و ایران باعث حیرت و ترس بسیاری از افراد شده است. این اشیاء عجیب ابتدا در بیابان "یوتا" و سپس در مناطق مختلف از جمله "انگلیس" و "آلمان" پیدا شده و در نهایت نیز سر از جاجرود ایران درآوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا بسیاری این پرسش را مطرح می‌کنند که این شیء عجیب چیست؟

 

 

مونولیت، ایده‌ی یک نویسنده که رنگ واقعیت به خود گرفت

برای فهم این موضوع باید ابتدا به نام این شی عجیب پرداخت. "مونولیت" نامی است که بر این اشیاء مستطیلی عجیب نهاده شده است. این نام از رمان مشهور "۲۰۰۱؛ یک ادیسه فضایی" آرتور سی کلارک نویسنده نامدار رمان‌های علمی تخیلی گرفته شده است. در این رمان، فرازمینی‌ها سه مونولیت را در سه دوره تاریخی مختلف و در مناطق گوناگون کره زمین نصب می‌کنند. مواجهه انسان‌ها با این اشیاء عجیب باعث تحول تمدن بشری شده و انسان امروزی را می‌سازد. در واقع رمان مشهور سی کلارک درباره مواجهه انسان‌ها با این اشیائی است که فرازمینی‌ها آن را در زمین کاشته اند.

فیلم سینمایی کوبریک و مونولیتی که فرهنگ شد

در دهه 60 میلادی "استنلی کوبریک" کارگردان نامی یک فیلم سینمایی را بر اساس رمان ادیسه فضایی سی کلارک و با همان نام ساخت. کوبریک در این فیلم مونولیت‌ها را به صورت یک مکعب مستطیل فلزی یا سنگی سیاه رنگ و چند متری به نمایش گذاشت.

استنلی کوبریک در واقع باعث شهرت مونولیت‌ها و ورود آن به فرهنگ سینمایی بشر شد. او فیلم خود را در چهار پرده یا روایت ساخت که مونولیت‌ها به نحوی در هر چهار روایت نقش داشتند. قسمت اول فیلم از سایر بخش‌های شاهکار کوبریک مشهورتر است و مونولیت نیز در محور آن قرار دارد.

در واقع، قسمت اول فیلم به نخستین روزهای حضور انسانیان بر سیاره ما بر می‌گردد. در داستانی طولانی و بدون دیالوگ، فیلم به نمایش نماهایی از زندگی نخستین راست‌قامتان روی زمین می‌پردازد. در بین زندگی روزمره آن‌ها ناگهان تخته‌سنگی سیاه رنگ در محل زندگی آن‌ها ظاهر می‌شود که به نظر می‌رسد بر روند تکامل و رشد این موجودات نقش بازی می‌کند. جزئیات بیش‌تر از تأثیر این تخته سنگ بیگانه در روند رشد این نخستی‌ها در کتاب آمده‌است. تحت تأثیر آموزه‌ها و تأثیرات این تخته‌سنگ موجودات اولیه شروع به همکاری با یکدیگر برای تصاحب منابع موجود (چشمه آب) می‌کنند و موفق به استفاده از ابزارهای اولیه می‌شوند. استخوانی که نقش سلاحی اولیه‌ای را بازی می‌کند در نمایی خیره‌کننده از فیلم وقتی از سوی یکی از نخستی‌ها به هوا پرتاب می‌شود پیچ‌وتاب می‌خورد و بیننده را با خود به جهشی عظیم و چند میلیون ساله در تاریخ می‌برد و در نهایت ساختاری شبیه آن استخوان در مدار زمین دیده می‌شود که سلاحی مدرن و فضایی است.

ادیسه فضایی کم کم تبدیل به یکی از فیلم‌های تاریخ ساز صنعت سینما تبدیل شد و مونولیت‌ها را هم وارد فرهنگ بشری کرد.

مونولیت، پیام فرازمینی‌ها یا نشانه نابودی بشر؟

حالا پس از گذشت چند دهه از ساخت آن فیلم سر و کله مونولیت‌ها در جهان واقعی نیز پیدا شده است. به همین دلیل بسیاری گمان دارند که در حقیقت، مونولیت‌ها پیامی فرستاده شده از جانب فرازمینی‌ها به ما انسان‌ها است. بسیاری معتقدند همانند رمان آرتور سی کلارک و فیلم سینمایی استنلی کوبریک مونولیت‌ها قرار است انسان را وارد  دوره جدیدی از حیات خود نمایند، همانطور که در آن اثر، راست قامتان را وارد تمدن بشری نوین کرد. بسیاری این اشیاء را به کرونا ربط می‌دهند و معتقدند این بار مونولیت پیام آور مرگ و نابودی بشر است و اولین نشانه نابودی تمدن بشری هم شیوع کرونا است.

ناگفته‌هایی از پشت پرده مونولیت ایران

در دو روز گذشته که خبر نصب این مونولیت در جاجرود تهران اعلام شد، تحلیل‌های بسیار متفاوت و جالبی در خصوص این مونولیت توسط کاربران در فضای دیجیتال منتشر شد که با انتشار فیلم‌هایی از جای خالی مونولیت و کاشته شدن یک تخته چوب در جای خالی آن، شایعات بالا گرفت؛ هر چند که آخرین اخبار حاکی از آن است که همان تخته چوب هم ناپدید شده است!

دکتر کمالی فرد در این باره چنین توضیح داد: برنامه ریزی اولیه هم این بود که ابتدا این اثر هنری با هویت صنعتی خود در یک فضای طبیعی برپا شود و سپس در صورت لزوم، به محلی عمومی‌تر منتقل شود. در واقع آنچه ما در پی آن بودیم، روشن ساختن این نکته بود که هرگاه حس میهن دوستی خود را فراتر از منافع شخصی قرار دهیم، در جهان امروز فرصت‌های بی شماری برای همنشین سازی نام ایران در کنار رویداد‌های خوب و زیبا هست. در نهایت خوشحالیم که نام ایران به عنوان نهمین کشور در این ردیف از رخداد جهانی ثبت شد.

گفتنی است دکتر شهریار شفیعی که مونولیت ایرانی با هزینه شخصی وی ساخته و در جاجرود نصب شده است، دارای مدرک PHD برندسازی از دانشگاه RENNES فرانسه و بنیانگذار آکادمی برند ایران است. عضویت در کمیسیون برند ایران در سازمان توسعه تجارت، عضویت در هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی، مدیریت علمی دوره­‌های تخصصی مدیریت برند IMI، مدیریت BrandTech و ... از دیگر فعالیت‌های این استاد دانشگاه و متخصص برندسازی است.

 منبع: خبر فوری

منبع: شریان

کلیدواژه: فرازمینی ها مونولیت ها سی کلارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه عجیب خیابانی به چهار تیم مدعی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جواد خیابانی که گزارشگر بازی پرسپولیس و سپاهان نیز بود، از نمایش این دو تیم چندان رضایت نداشت و این را در گزارش خود نیز اعلام کرد اما در برنامه صبح امروز پا را فراتر گذاشت و از چهار تیم مدعی صراحتا انتقاد کرد.

بنابر روایت ورزش سه، او در این مورد گفت: هیچ کدام از چهار تیم مدعی را شایسته قهرمانی نمی‌دانم. هر کدام از این چهار تیم در طول فصل ۵۰ دقیقه هم نمایشی در حد قهرمان نداشتند.

خیابانی با تمجید از شاگردان مهدی تارتار و سعید دقیقی اظهار داشت: امسال تیمهای شایسته به نظر من ملوان و شمس‌آذر شایسته‌ترین بودند.

گزارشگر تلویزیون ادامه داد: این چهار تیم پنج بازی دیگر دارند، آنجا فرصت دارند خودشان را نشان بدهند.من میگویم تیمی که امسال تیم شایسته فوتبال ایران بوده، ملوان و شمس آذر است.

این فصل ملوان در دومین سال بازگشت به لیگ برتر توانسته به رتبه پنجم برسد و در رقابت سهمیه آسیایی قرار دارد و شمس آذر نیز رتبه تک رقمی را کسب کرده است.

۲۵۸۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902233

دیگر خبرها

  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • پدیده عجیب در ایران؛ استوری مشترک بازیکنان سپاهان با هشتگ عجیب‌تر! | تصویر
  • عجیب ترین ضربه آزاد و بی نظیرترین پاسکاری را ببینید
  • تکذیب یک شایعه عجیب در مورد قطبی و تیم ملی
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • کنایه عجیب خیابانی به چهار تیم مدعی!
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • بدرود آقای پل استر
  • ادبیات عجیب یک افغانی درباره ایران و افغانی‌های مهاجر
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن