Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اهمیت و جایگاه شغل پرستاری، اظهار کرد: این عرصه در واقع از خویش گذشتن و ایثار واقعی است. امروز وظیفه مسجدی‌ها در حمایت از مدافعین سلامت، ترغیب جامعه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر «حبیب‌رضا ارزانی» در گفت‌وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، ضمن گرامیداشت ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار اظهار کرد: پیشبرد وضعیت بحران سلامت در هر جامعه‌ای بدون حضور این قشر متعهد و دلسوز کاری ناممکن است و حتی اگر بعضا برخی از امور به انجام برسد با نتیجه دلخواه همراه نخواهد بود؛ بنابراین می توان به جرات ادعا کرد که تثبیت و بهبود شرایط هر بیمار منوط به نوع مراقبت‌هایی است که از او می شود و این مهم محقق نشده است جز با تلاش شبانه روزی پرستارانی جان برکف که به ویژه در ماه‌های اخیر دو صدچندان فعالیت داشته و حتی جان خود را در راه مقابله با کرونا از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: اینکه انسان زندگی و جان خود را در نهایت ایثار و گذشت، در عرصه‌ای که در آن مشغول به فعالیت است فدا کند، چیز کمی نیست و حکایت از تعهد و روح بزرگی دارد که در اندیشه و قلب آن شخص شکل گرفته است؛ پرستار جوان ۲۵ ساله‌ای چون «نرجس خانعلی زاده» که در کارزار مقابله با کرونا به شهادت رسید نمونه‌ای از این موارد است که اتفاقا چندی قبل در جریان برگزاری شانزدهمین هفته از طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم از خانواده این شهیده مدافع سلامت تجلیل به عمل آمد، پدر این شهیده در مراسم مذکور مطرح کرد که فکر و ذکر فرزندش کار و پرستاری از بیماران بود.  

وی افزود: میهن اسلامی ما کم از این فرزندان ندارد که با اقتدا به یگانه بانوی کربلا، این چنین وارد صحنه شدند و الگویی برای ترویج تعهد، دلسوزی و کار مخلصانه برای جوانانی شدند که علاقه مند به ورود به این عرصه هستند.

حجت‌الاسلام ارزانی در بخش دیگری از مباحث خود با اشاره به اینکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از آغاز شیوع این ویروس منحوس تا به امروز همواره در کنار مدافعان سلامت جامعه بودند، تصریح کرد: تجلیل از پزشکان و پرستاران، راه‌اندازی کارگاه‌های تولید ماسک و گان و اهدای آنها به بیمارستان‌ها، ضدعفونی معابر در استان‌های سراسر کشور، آموزش پروتکل‌های بهداشتی به مردم از جمله اقداماتی است که به همت اعضای کانون‌های فهما در همراهی و همدلی با جامعه پزشکی و پرستاری کشور انجام شده است.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز کادر درمان بیش از هر زمان دیگری نیازمند همراهی مردم است، سرمایه کشور فقط منابع طبیعی و یا امکانات متعددی نیست که در اختیار داریم. سرمایه، جوانان تحصیل کرده و متعهد کادر درمانی کشور هستند که در طول ماه‌های اخیر به دلیل عدم رعایت کافی اصول بهداشتی از سوی برخی افراد، یک به یک جان خود را از دست دادند. وظیفه همه ما همراهی و عمل به پروتکل‌های بهداشتی است تا به زودی این ویروس منحوس از جامعه رخت بربندد.

وی با اشاره به پیش رو بودن شب یلدا افزود: رسم و سنت دیرینه ایرانیان است که در این شب دور هم جمع شوند، اما با توجه به شرایط مذکور بهترین عملکرد و همراهی که می توان در راستای از بین بردن این بیماری و همراهی با مدافعین سلامت انجام داد دوری از هرگونه تجمع است، در این راستا ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برنامه‌های متعددی را به همت کانون‌ها در فضای مجازی تدارک دیده است تا اعضای خانواده بزرگ فهما، از این طریق علاوه بر شرکت در مسابقات و برنامه‌های گوناگون در بستر فضای مجازی در خانه بمانند و کمک به قطع زنجیره انتقال این ویروس منحوس کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روز پرستار کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور پروتکل های بهداشتی کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار قیدری صبح سه شنبه در دیدار با خانواده شهید مسعود مهدیزاده اظهار داشت: تاریخ اسلام، حیات و جاودانگی خویش را مرهون خون عزیزترین و شجاع ترین مردان و زنانی می داند که با نثار خون خویش نهال اسلام را آبیاری کرده و در راستای دین و ایمان با الهام از سیره نبوی و با الگو گیری از حماسه ی ماندگار عاشورا چراغ راه ما و آیندگان شده اند.

جانشین سپاه ناحیه شبستر، همدلی با خانواده شهداء را وظیفه تک تک مسئولان عنوان کرد و تصریح نمود: در جامعه انسانی ما خانواده شهداء دارای ارج و قرب فراوانی هستند، بطوریکه پدران و مادران، برادران و خوهرانی که نشانه جاودان از ایثار شهداء هستند به یادگار داریم.

وی با اشاره به اینکه آرامش و امنیت کنونی حاصل رشادت ها و ایثارگریهای شهداء است اضافه کرد: وظیفه ماست تا ضمن ادای احترام به پیشگاه شهدای عزیز مراتب سپاس و قدردانی خویش را به خاطر صبر و بردباری و همکاری و همراهی خانواده شهداء که چشمه های فروزان معرفت و قله های صبر و بردباری هستند اعلام نماییم.

وی خانواده شهداء را به عنوان بوستانی خواند که چنین گل های خوشبو را در دامان خویش تربیت کرده اند.

شهید مسعود مهدیزاده متولد ۱۳۴۱، از شهدای جنگ تحمیلی و در عملیات فتح المبین سال ۱۳۶۱ در دشت عباس به شهادت رسیده بود از مقام و منزلت خانواده این شهید والا مقام با حضور روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرمانده حوزه کارگری و کارمندی تقدیر شد.

کد خبر 6092984

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود