Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: عملکرد همراه با اقتدار قوه قضاییه در دوره تحول پیرامون موضوعاتی که افکار عمومی نسبت به آن حساس بوده، نشان داده که دستگاه عدلیه در مبارزه با مفسدین و غارتگران بیت المال و برهم زنندگان امنیت کشور برخوردی قاطع و در موضوعاتی که رافت اسلامی مورد نیاز بود، نرمش  داشته است.

***برخورد قاطع با مخلان امنیت و تسامح با فریب خوردگان

اقدامات بعضا غیرقانونی کارگران، فریب خوردگان اغتشاشات آبان 98، خبرنگارانی که تخلفاتی را مرتکب شدند یا پذیرفتن اعاده دادرسی سه نفر از محکومان اغتشاشات آبان ۹۸ از نمونه‌هایی است که دستگاه قضایی، با آنها در نهایت تسامح برخورد کرده و از سوی دیگر در رسیدگی به پرونده تبهکاران، مفسدان اقتصادی، مخلان امنیت ملی و متعرضان به حقوق بیت المال برخلاف جوسازی‌ها و فشارها قاطعانه عمل نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ایجاد شورای حل اختلاف ویژه اصحاب فرهنگ و رسانه و برگزاری دادگاه‌های جرایم سیاسی با حضور هیات منصفه برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب اسلامی، نمونه‌های بارزی از اقدامات قوه قضاییه در تفکیک نوع برخورد با تخلفات فعالان سیاسی و صنفی با مفسدان و خائنین به کشور است.

***عفو ده‌ها محکوم امنیتی در کنار احکام سنگین مفسدان اقتصادی

 قوه قضاییه در رابطه با مجرمان امنیتی نیز تلاش کرده است با رافت اسلامی برخورد کند، چنانچه شاهد هستیم در عفوهای اخیری که از سوی رئیس قوه قضاییه به رهبر معطم انقلاب پیشنهاد شده و با موافقت معظم له نیز همراه بوده است، ده‌ها محکوم امنیتی، تعدادی از دانشجویان، برخی کارگران هفت تپه و چند نفر بازداشت شدگان روز کارگر مورد عفو قرار گرفته و آزاد شدند؛ اما در آن سوی ماجرا برای مفسدان اقتصادی سخت ترین احکام قضایی صادر شده است.

محکومیت‌های سنگین مدیران عامل سابق برخی از بانک‌ها، مجازات اخلالگران بازار ارز و سکه و صدور احکام سنگین برای آقازاده‌ها و منسوبین مقامات کشوری در پرونده‌های شعب ویژه نمونه‌های دیگری از قاطعیت دستگاه قضا است که رئیس قوه قضاییه نیز در اظهاراتی بر آن تاکید داشته است. 

سید ابراهیم رئیسی در آیین افتتاحیه بیست و سومین مجمع سراسری فرماندهان و مسئولان سپاه تصریح کرد که دست کسانی که به بیت‌المال دست درازی کرده‌اند را نه از مچ بلکه از بازو قطع می‌کنیم  و از سوی دیگر دوم دی ماه سال گذشته در شورای عالی قوه قضاییه تاکید نمود که رافت اسلامی نسبت به آحاد جامعه باید جاری و ساری باشد، اما هیچ یک از دلسوزان نظام، مردم و امنیت کشور به کسانی که بخواهند جان، مال و معیشت مردم را تهدید کنند و آن را مورد تعرض قرار دهند، اجازه کوچکترین اقدامی نخواهند داد.

قوه قضاییه در مسیر پیش گرفته دوران تحول، برخورد جدی با متخلفان درون دستگاه قضا را نیز در دستور کار قرار داده است؛ برخوردی شدیدتر نسبت به پرونده‌های دیگر. شاهد مثال این قضیه پرونده اکبر طبری است که بیشترین حد مجازات قانونی برای وی در نظر گرفته شد.

***آزادی سحر تبر با رافت اسلامی قوه قضاییه

حالا و در ادامه همین روند، فاطمه خویشند معروف به سحر تبر که سه سال فعالیت مخرب و انتشار فیلم و عکس‌های عجیب غریب شخصی در اینستاگرامش منجر به معروفیتش شد و او را به یک شاخ مجازی تبدیلش کرده بود، آزاد شد. او‌ مهر ماه سال گذشته در پی بروز رفتار‌های هنجارشکنانه و مغایر با عرف اجتماعی و ارزش‌های اسلامی بازداشت شد.

براساس محتویات پرونده وی فعالیت‌های گسترده‌ای در جهت انحراف دختران و پسران و تشویق آنان به اباحه گری داشت،  اما حالا با گذشت یک سال و دو ماه از حبس و صدور محکومیت غیرقطعی، قاضی با تبدیل قرار بازداشت به قرار وثیقه موافقت کرده و از زندان آزاد شد. یک منبع اگاه قضایی هم هفته گذشته اعلام کرد حکم قضایی صادر شده برای سحر تبر در مرحله بدویست و قابل تجدید نظرخواهی است.

حکم او در شعبه قاضی مقیسه صادر شده است همان قاضی‌ای که آیت الله رییسی سال گذشته دستور تجدید نظر در احکام صادر شده سنگین او‌ در پرونده مشهور به هفت تپه و روز کارگر را صادر کرد ‌و یک ماه پیش نیز قاضی مقیسه از دادگاه انقلاب منتقل شده است.

***ایستادن در مقابل مخلان نظم و امنیت و نرمش با بزهکاران در حوزه فرهنگی و اجتماعی

پر واضح است این اقدامات نشان می‌دهد که دستگاه قضا در عین اینکه در مجازات قاطع است و در مقابل اقدامات خلاف قانون مخلان نظم و امنیت کشور همچون روح الله زم و همچنین مفسدان اقتصادی می‌ایستد و آن‌ها را محاکمه و حکمشان را اجرا می‌کند؛ اما با بزه صورت گرفته در حوزه فرهنگی و اجتماعی در عین اقتدار با رافت اسلامی برخورد کرده و با برنامه‌های اصلاحی و استفاده از ارفاقات قانونی مسیر سلامت مجدد و بازگشت به آغوش جامعه را برای محکومان این حوزه می‌گشاید.

بی شک گام‌های مقتدر قوه قضاییه در مبارزه با مفسدین، غارتگران بیت المال و برهم زنندگان امنیت کشور همراه با تسامح در برابر محکومانی همچون محکومان هفت تپه و سحر تبر، نقشه و عملیات رسانه‌ای ضدانقلاب مقابل اقتدار این دستگاه را نقش برآب کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: مفسدان اقتصادی قوه قضاییه رافت اسلامی امنیت کشور بیت المال صادر شده هفت تپه سحر تبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توضیح قوه قضاییه درباره صدور حکم اعدام محمود مهرابی | او چه کرده؟
  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند
  • لبه تیغ
  • مختومه شدن ۲۹۰ هزار پرونده در دادگستری چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • دولت توپ کشتی پرتغالی را به زمین اژه‌ای انداخت/ مسئول رسیدگی به این پرونده قوه قضاییه است