Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، بلاشک دانشجویانی که به دنبال ماندگاری و اثرگذاری بیشتر در فعالیت‌های فرهنگی، سیاسی، صنفی و دانشجویی در دانشگاه هستند نشریات را برای ادامه فعالیت خود برمی‌گزینند. نشریات ابزار جریان‌سازی بسیار موثری در جامعه کوچک ولی متنوع دانشگاه شمرده می‌شوند. مقام معظم رهبری نیز در دیدارهای دانشجویی، نشریات را بهترین راه تخاطب دانسته‌اند که لازم است این فرمایش معظم‌له مدنظر دانشجویان دغدغه‌مند و فعالان این حوزه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایه سنگین بیماری کوید 19 در 9 ماه گذشته دانشگاه‌ها را به تعطیلی فیزیکی کشاند و لغو حضور دانشجویان در محیط‌های دانشگاهی شاید یکی از خسران‌هایی است جریان‌های فعال دانشجویی در این چند سال گذشته تجربه کرده‌اند.  باوجود همه محدودیت‌هایی که در آمد و شد دانشجویان و برقراری فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در این مدت پیش آمد ولی نشریات فعال در دانشگاه‌ها تولیدات محتوای مکتوب خود در قالب‌های نوین به دست مخاطبان‌شان رساندند، هرچند این نشریات نیز مانند همه فعالیت‌ها فراز و فرودهایی را پشت سر گذراند ولی تداوم این جریان در چنین شرایطی امیدوار کننده است. معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در همین راستا جشنواره نشریات دانشجویی (قلم) امسال را با توجهی ویژه و اهتمامی مضاعف‌تر راه‌اندازی کرده است.

جشنواره نشریات دانشجویی قلم در سطح کشوری پیش‌بینی شده و انتظار می‌رود نشریات بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف حضور داشته باشند. شاید یکی از سوالات دانشجویان فعال نشریات در دانشگاه آزاد اسلامی در مورد محورها و بخش‌های این جشنواره باشد. البته در وهله نخست تذکر این نکته ضروری است جشنواره نشریات قلم ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مجوز شرکت در این جشنواره را ندارند.

جشنواره سراسری نشریات دانشجویی (قلم) دانشگاه آزاد اسلامی در سه بخش کلی آثار برتر، نشریات برتر و بخش ویژه پیش‌بینی شده است. فرم‌های داوری هرکدام از این بخش‌ها در قسمت راهنمای جشنواره و شاخص‌های داوری نشریات نیز به دبیرخانه ارائه شده است. در موضوع «آثار برتر» جشنواره 27 مورد از سوی دبیرخانه مرکزی درنظر گرفته شده است.

در موضوع «نشریات برتر» نیز 15 مورد عبارت است از نشریات صنفی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، گردشگری، ایران‌شناسی، هلال احمر، دینی و قرآنی، ادبی، طنز و کاریکاتور، علوم انسانی، علوم پایه و تربیت بدنی، کشاورزی و دامپزشکی، پزشکی، فنی و مهندسی، هنری و صنایه دستی، علمی و نشریات الکترونیکی و مجازی از سوی دبیرخانه مشخص شده است.

همچنین در موضوع «بخش ویژه» با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، 9 مورد از سوی دبیرخانه پیش‌بینی شده است. اگر بیانیه گام دوم را بیانیه‌ای برای تبیین مسیر ملت ایران در راستای خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدّن‌سازی بدانیم؛ یعنی دستورالعملی برای مسیر پیش روی ملت ایران بدانیم، بنابراین قطعاً این دستورالعمل، هم به جایگاه دانشجو توجه دارد و هم از نیروی دانشجویی بهره خواهد برد. به‌همین منظور 7 محور مطرح شده در این بیانیه نیز جزء بخش‌های ویژه جشنواره قرار گرفته است. همین‌طور نقد عملکرد مسئولین دانشگاه و رشادت‌های سردار شهید حاج قاسم در عرصه بیداری اسلامی نیز در این بخش گنجانده شده است.

فعالان و اهالی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باید نسبت به رعایت محورهای انتخابی و قرار گرفتن صحیح و متناسب «آثار» و «نشریه» در موضوعات مطروحه دقت لازم را داشته باشند تا به مراحل نهایی داوری راه پیدا کنند. جشنواره سراسری نشریات دانشجویی (قلم) دانشگاه آزاد اسلامی بستری برای توانمندسازی و تعامل سازنده بین دانشجویان فعال در حوزه نشریات مکتوب و الکترونیک را فراهم می‌آورد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1084521 برچسب‌ها نشریات دانشجویی جشنواره نشریات دانشجویی قلم دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی نشریات دانشجویی جشنواره نشریات دانشجویی قلم دانشگاه آزاد اسلامی جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است