Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:30:34 GMT

نتایج پژوهش‌های انجام شده رها می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۷۵۷۷۸

نتایج پژوهش‌های انجام شده رها می‌شود

ایسنا/همدان یکی از پژوهشگران برتر حوزه علوم انسانی سال ۹۹ همدان با بیان اینکه متأسفانه نتایج پژوهش‌های انجام شده رها می‌شود، گفت: عدم توجه به پژوهشگران برتر توسط سازمان و ارگان‌های مربوطه برای انجام پژوهش در رفع مشکلات جامعه یکی از مشکلات حوزه پژوهش در ایران است.

دکتر سعید آریاپوران در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پژوهش‌هایی که بنده انجام می‌دهم، بیشتر در حوزه روانشناسی کودک و نوجوان، مسائل زناشویی و مشکلات روانشناختی پرستاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بنده از سال ۱۳۹۰ عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه ملایر هستم و پنج سال به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه انتخاب شدم. امسال هم با توجه به اینکه ۹ مقاله خوب و کتاب نوشتم، سمینارهایی که شرکت کردم و داوری مقالاتی که انجام دادم، به عنوان یکی از پژوهشگران برتر استان انتخاب شدم.

آریاپوران بیان کرد: پژوهش‌های انجام شده توسط بنده در حوزه کودکان و نوجوانان مربوط به اختلالات یادگیری و اختلالات روانشناختی و حوزه زناشویی مربوط به درمان‌های شناختی‌رفتاری مشکلات زوجین است.

وی با بیان اینکه پرستاران یک گروه زحمتکش و در معرض خطر هستند، در رابطه با پژوهش‌هایی در زمینه مشکلات روانشناختی پرستاران، توضیح داد: ورود هر بیمار به مراکز درمانی همراه با اضطراب و استرس برای پرستاران است که با استفاده از راهکارها و نتایج پژوهش‌هایی در این حوزه می‌توان برای حل مشکلات روانشناختی این قشر استفاده کرد.

عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه ملایر با بیان اینکه در کل دنیا پیشبرد اهداف براساس پژوهش‌ها است و معتقدم با نتایجی که از پژوهش‌ها حاصل می‌شود، می‌توان به جامعه کمک کرد، ادامه داد: مباحث پژوهشی و اختراعات، همراه با نوآوری است که پیشنهادات و نتایج آن، می‌تواند در جامعه به صورت راهنما در اختیار ارگان و سازمان مربوطه قرار گیرد.

وی مطرح کرد: نتایج پژوهش‌ها پس از چاپ باید در مراکز مربوطه مورد استفاده قرار گیرد اما در ایران رفتارهایی در مراکز و ادارات مربوطه می‌بینیم که برخلاف پیشنهادات ما است و همیشه نیز گلایه دارند که چرا ما آنقدر مشکل داریم!؟ 

رئیس مرکز مشاوره و درمان دانشگاه ملایر خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه، ادارات باید به پژوهشگران، اولویت پژوهشی بدهند و پژوهش‌ها مبتنی بر اولویت‌های جامعه باشد.

وی با بیان اینکه متأسفانه نتایج پژوهش‌های انجام شده رها می‌شود، تأکید کرد: فقط تعداد و حجم مقالات برای مسئولان مهم است و برای نتیجه آن اهمیتی قائل نیستند، حتی برخی از مسئولان با تعداد مقالات منتشر شده ممکن است مرکز خود را فعال بدانند اما زمانی این پژوهش‌ها ارزشمند است که از نتایج آن استفاده شود و عدم توجه به پژوهشگران برتر توسط سازمان و ارگان‌های مربوطه برای انجام پژوهش به منظور رفع مشکلات جامعه نیز یکی از مشکلات حوزه پژوهش در ایران است. 

این روانشناس در رابطه با ورود دانشجویان به حوزه پژوهشی گفت: بنده اکثر کارها را با دانشجویانم انجام می‌دهم اما برخی دانشجوها انگیزه و تجربه پژوهشی ندارند بنابراین باید ما اساتید در کنار دانشجویان باشیم و به آن‌ها انگیزه و خلاقیت بدهیم. تعدادی از دانشجویان سابقم که الان در مقطع  دکتری تحصیل می‌کنند، همان مقالاتی که در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ملایر نوشته‌اند را در سطح گسترده‌تر بررسی می‌کنند.

وی در رابطه با عدم تمایل دانشحویان برای ورود به حوزه پژوهشی، گفت: مسائل و مشکلات اقتصادی، تفکر منفی نسبت به آینده، مدرک گرایی و پذیرش بی‌رویه دانشجویان در دانشگاه‌ها که برخلاف استانداردهای بین‌المللی است، موجب بی‌انگیزگی دانشجویان برای ورود به حوزه پژوهش و مطالعات است اما باید تلاش کنیم تا در این افراد انگیزه پژوهش ایجاد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهش پژوهشگر دانشگاه ملایر روانشناسي استانی علمی و آموزشی پژوهش های انجام شده نتایج پژوهش پژوهشگران برتر نتایج پژوهش ها دانشگاه ملایر حوزه پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند

آفتاب‌‌نیوز :

استعفای یحیی گل‌محمدی از پرسپولیس، آغاز دوران جدید این باشگاه بود. زمانی که تصور می‌شد با پایان جام ملتها، تفویض قدرت از یحیی به برانکو بدون چالش انجام خواهد شد، اما ناگهان ایوانکوویچ اعلام کرد که قصد حضور در پرسپولیس را ندارد و قرمز‌ها با اعتماد رضا درویش به اوسمار، یک سرمربی تازه را روی نیمکت دیدند.

در زمانی که بازیکنان و مدیریت پرسپولیس تمام قد پشت اوسمار بود، هواداران اعتراض و انتقاد شدیدی علیه سرمربی جدید و حامیان او داشتند، اما رفته رفته نتایج خوب از راه رسید و اوسمار موفق شد مقبولیت قابل توجهی را نزد هواداران این تیم کسب کند.

سرمربی برزیلی این دوران را اینطور شرح می‌دهد: خیلی دوران سختی برای همه بود؛ برای من، باشگاه، هیئت مدیره و بازیکنان که تغییراتی در کادرفنی‌شان داشتند. من تیم‌مان را خوب می‌شناختم و می‌دانستم تیم‌مان چقدر کیفیت دارد و می‌تواند کار‌های بزرگی انجام بدهد. ما پارسال دو قهرمانی به دست آوردیم و من به تیم‌مان اعتماد داشتم و می‌توانستم چنین مسئولیتی را قبول کنم، اما نگرانی هواداران را درک می‌کردم.

او در صحبت‌های متواضعانه ادامه داد: وقتی شخص بزرگی مثل آقا یحیی که یک مربی خوب و انسان خوب بودند در تیم حضور داشتند و بعد از ایشان هم دنبال مربی بزرگی مثل آقای برانکو بودند، قطعا هواداران مقایسه می‌کردند و اگر کسی را در حد آن‌ها نمی‌آوردند، باعث نگرانی آن‌ها بود. درست است که یک سری پیام‌های ناراحت‌کننده و شاید بی ادبانه نه فقط برای من، بلکه برای خانواده‌ام آمد، اما می‌فهمم؛ فوتبال همراه با احساسات و عشق است و من می‌دانستم با گذشت زمان و نتایج خوب می‌توانیم نگاه تماشاگران را عوض کنیم.

اوسمار ادامه داد: وقتی برای خرید و پیاده‌روی می‌روم و لطف و مهربانی هواداران و حتی عذرخواهی آن‌ها را می‌بینم، باعث می‌شود کارم را بهتر انجام بدهم.

او خاطره جالبی هم از یک موقعیت مشترک داشت: من تقریبا موقعیت مشابهی در تیم کورینتیانس داشتم که طرفداران زیادی دارد. من دستیار سرمربی بودم که ایشان داشتند به کشور عربستان می‌رفتند و من به عنوان سرمربی انتخاب شدم؛ جایی که تیم در فصل قبل موفقیت خوبی داشت و در آن فصل بازیکنان زیادی فروخته بود و تقریبا شرایطی مشابه پرسپولیس داشت.

سرمربی پرسپولیس در پایان این بحث گفت: ما فقط آقا یحیی را از دست ندادیم، بلکه ننکا و آقای عسگری هم رفتند. بازیکنان همان‌ها بودند و بازیکنان جدید آمدند. فرق پرسپولیس با کورینتیانس این بود که در پرسپولیس بازیکنان بودند و عوض نشدند. من با شناختی که از بازیکنان و کادر داشتم، از نتایج خوبی که قرار است بگیریم، مطمئن بودم.

منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند
  • نشریه وب پژوهی فصلنامه شد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • مردم عزیز ما در معیشت و مسکن با مشکلات زیادی مواجه هستند که باید برای حل آن تدبیر فوری کرد