Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام به همت مرکز آموزش‌ تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی ایلام، آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان ایلام توسط ارزیابان حرفه‌ای کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

"سید رفیع موسوی" ، عضو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در حاشیه برگزاری آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان ، با اشاره به اهمیت و ضرورت شایسته‌سالاری در سازمان‌ها، به‌ویژه در دستگاه‌های اجرایی بخش عمومی و دولتی، اظهار کرد: با توجه به اهمیت جایگاه مدیریتی، به‌نظر می‌رسد که سازمان‌ها نگاه ویژه‌تری را به سمت‌های مدیریتی داشته باشند و با وسواس بیشتری به انتخاب و پرورش مدیران آینده خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به توسعه روش شناسی‌های علمی در حوزه منابع انسانی و مطرح شدن نظریه شایستگی در ادبیات تخصصی، امروز جهت‌گیری اصلی سازمان‌های پیشرو، طراحی همه فرآیندهای منابع انسانی بر مبنای شایستگی است، لذا امروز ابزارها و روش‌شناسی‌های سنجشی و پرورشی نیز با رویکرد شایستگی‌محور طراحی و پیاده‌سازی می‌کردند.

موسوی ادامه داد: سرمایه انسانی هر سازمان، ارزشمندترین سرمایه آن محسوب می‌شود، در این بین مدیران سازمان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و قدرت بهره‌برداری از منابع مالی و غیرمالی سازمان نیز در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، به ‌نحوی که با تصمیم‌گیری‌ آن‌ها به‌صورت مستقیم در بهره‌وری و توسعه سازمان تغییرات رخ می‌دهد.

عضو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی ادامه داد: در میان روش‌های ارزیابی و توسعه که انحصارا برای انتخاب و پرورش مدیران به کار گرفته می‌شود، مراکز ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران از قابل اطمینان‌ترین ابزارها محسوب می‌شود و بر اساس نتایج برخی پژوهش‌ها اعتبار این ابزار، بالاترین میزان اعتبار را در مقایسه با سایر ابزارهای ارزیابی دارا است.

موسوی تصریح کرد: جهاددانشگاهی با توجه به پیشینه تخصصی و درخشان خود در حوزه‌های پژوهشی و آموزشی و داشتن بزرگ‌ترین شبکه آموزشی کوتاه‌مدت تخصصی کشور و نیز بهره‌گیری از متخصصان مستعد و باتجربه در حوزه‌های روان‌شناسی صنعتی سازمانی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت استراتژیک و روان‌سنجی و با اخذ مجوزهای لازم از سازمان اداری و استخدامی کشور، اقدام به طراحی و اجرای کانون‌های ارزیابی و توسعه در سطح کشور و در دستگاه‌های مختلف اجرایی و صنایع مختلف تولیدی و خدماتی کرده است.

موسوی خاطرنشان کرد: یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین چالش‌های پیش روی سازمان‌ها، افزایش نیاز به مدیران توانمندتر، مستعدتر، ماهرتر و شایسته‌تر، همچنین خلاق و نوآور برای عبور از شرایط دشوار است.

وی ادامه داد: برای آرامش بیشتر ارزیابی‌شوندگان در این روزهای سخت کرونایی و پیشگیری از عوارض خستگی از سفر و استرس ناشی از تجربه حضور در محیط‌های خارج از استان، اجرای کانون ارزیابی و توسعه مدیران را در استان محل سکونت مدیران برنامه‌ریزی و اجرا می‌‍‌کنیم.

به گزارش ایسنا ، این در این آزمون که به مدت سه روز برگزار شد،  ۴۰ نفر از مدیران پایه و میانی استان شرکت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه ایلام ارزیابی و توسعه شایستگی کانون ارزیابی و توسعه منابع انسانی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه