Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس، به عنوان اولین شرکت دانش بنیان در زمینه تولید محصولات دارویی و مکمل های پروبیوتیکها، موفق شد با استفاده از راهکارهای واحد تحقیقات و توسعه  بیش از ۵۰  محصول دارویی و مکمل دانش بنیان را به تولید برساند.

سحر بهمنی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در مراسم راه اندازی خط تولید استارتر لبنی گفت: این شرکت با جمع آوری نمونه های باکتریایی از سراسر کشور، موفق به تهیه جامع ترین بانک میکروبی ارزشمند در ایران از انواع باکتری های پروبیوتیک شده و همواره تلاش در بومی سازی سویه های مورد استفاده در محصولات پروبیوتیک دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استارتر کالچرهای ماست محصولی نوین از شرکت است که از بهترین و خالص ترین باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بومی در ایران تولید شده بیان کرد: این باکتری ها در صنایع لبنی برای تولید با کیفیت ترین انواع ماست و نوشیدنی های تخمیری مورد استفاده قرار می گیرد.

به گفته بهمنی، این فرآورده پس از طی دوره ۳ سال فعالیت متخصصین در بخش تحقیق و توسعه شرکت تولید و بومی سازی شده و به واسطه این تلاش ها هم اکنون پلتفرم تولید صنعتی دیگر استارترها نیز فراهم سازی شده است.

وی ادامه داد: استفاده از میکروارگانیسم های تخمیری جهت تهیه و تولید فرآورده های لبنی پیشینه ای تاریخی داشته است که با گذشت زمان و پیشرفت علم، امکان تهیه و تولید بهترین و مرغوب ترین محصولات لبنی را که می توانند بر سلامت مصرف کننده تاثیر مستقیمی داشته باشند میسر کرده است.  

وی با تاکید بر اینکه با راه اندازی این خط تولید، صنایع لبنی کشور بی نیاز از واردات می شوند، گفت: استارتر ماست تولید شده در این شرکت که از باکتری های استرپتوکوکوس ترموفیلوس، لاکتوباسیلوس بولگاریوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس به دست آمده که از مرغوب ترین میکروارگانیسم های زنده و فعال مورد استفاده در صنعت لبنیات است. این باکتری ها مسبب تولید محصولاتی با عطر و قوام مطلوب و سازگار با ذائقه ایرانی می شود.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان اضافه کرد:اکنون امکان تولید این استارتر در مقیاس بالا فراهم شده است. جدا سازی میکروارگانیسم های پایه تولید کننده ماست (لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس) شامل ۱-کشت اولیه جداسازی کلونی، آزمون های مولکولی PCR و توالی یابی و بیوانفورماتی، آزمون های تاییدی و بیوشیمیایی طبق استاندارد ملی ایران از مرحله اول این فرایند است.

وی گفت: در مرحله دوم تست های غربال گری سویه برتر تولید کننده ماست و بررسی فاکتورهای درونی سویه ها شامل  اندازه گیری میزان تولید اسید لاکتیک و اندازه گیری میزان تولید ترکیبات آروماتیک، اندازه گیری میزان تولید اگزوپلی ساکارید(EPS)، اندازه گیری  میزان توانایی تخمیر قند لاکتوز و  بررسی سویه های واجد پلاسمید حامل ژن سیترات پرمئاز، بررسی مقایسه آرایش ژنی سویه بررسی شده با نمونه شاهد به روش بیوانفورماتیک و طراحی منحنی های  رشد اتفاق می افتاد. ۲-فاکتورهای بیرونی، انجام آزمون های تست لخته بررسی ویژگی های رئولوژیکی(گرانروی و سفتی) ویژگی های فیزیکی (آب اندازی-ارزیابی حسی هیدونیک ۵ طبقه ای-بافت طعم- رنگ- قاشق زنی) از دیگر مرحله فرایند خط تولید است.

بهمنی ادامه داد:  در مرحله سوم بهینه سازی محیط کشت و در مرحله چهارم لیوفیلیزاسیون شامل «استفاده از لیوفیلیزاتور تحقیقاتی – تهیه لیوفیلیزاتور صنعتی  تهیه لیوفیلیزاتور صنعتی انجام می شود. همچنین در مرحله پنجم فرمولاسیون شامل «بهینه سازی نسبت تلقیح- کانت نهایی- تولید صنعتی -  لیوفیلیزاسیون -انجام می گیرد.

کد خبر 5099164 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس محصولات لبنی شرکت دانش بنیان ویروس کرونا هفته پژوهش حاکمیت سایبری واکسن کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی گوگل شرکت دانش بنیان لایحه بودجه ۱۴۰۰ مخابرات صندوق نوآوری و شکوفایی سورنا ستاری منصور غلامی ایرانسل شرکت دانش بنیان اندازه گیری باکتری ها خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی